Без наказание за буйния първолак от Варна

Хиперактивното дете засега остава в същия клас
Обновена: 2 дек 2011 20:43 | 2 дек 2011 20:43,
125
Без наказание за буйния първолак от Варна
Снимка: архив Булфото

Хиператкивният първокласник от варненското училище "Найден Геров" няма да бъде наказан.

7-годишното момче ще остане в същото учебно заведение и в същия клас. Това е решението на педагогическия съвет на школото.

Още по темата

На буйния Митко вече е назначен социален асистент, а съучениците му са се поуспокоили, съобщиха родители.

Dnes.bg припомня, че майки и татковци на 18 първокласника не пускаха в продължение на три дни децата си на училище заради Митко, който им налитал на бой и дори ги удрял.

Педагогическият съвет беше свикан след редица срещи между родителите, ръководството и представители на Община Варна с Регионалния инспекторат по образованието.

Притеснените родители настояваха хиперактивното дете да бъде преместено в друг клас.

Според нормативните изисквания обаче то първо трябва да бъде наказано, за да се случи това. Педагозите обаче бяха категорични,че няма мотиви момчето да бъде наказано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Варнапървокласник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
4
 
! Отговори
He4oBeK преди 12 години
Терминатора ;)
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Споко! Всичко ще си дойде на мястото! дано обаче няма жертви! После ще се отчете, че всички медии са тръбели за проблема, но.........както винаги обществето било глухо! Човеук трябва да се страхува от гнева на търпеливите! Виждал съм много хиперактивни, които си намериха майстора и станаха нормални, но по мое време нямаше такава жестокост, като сега! Сега може да има и жертва!
41
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо непрекъснато трябва да търсиме виновния?Това дете има проблем и няма вина нито то,нито родителите му.Хиперактивните деца не са новост,просто до сега се е мълчало и са влизали в параграф хулигани.Докато на запад знаят че тези деца имат проблем,обучават се по 34 деца максимум в клас и се набляга на връзката им с природата и животните,активно спортуват и ги обучават да овладяват сами хиперактивността си.Но за това се иска търпение и специализиран персонал,а не викове и нарочване.
40
2
 
5
 
! Отговори
... преди 12 години
Ako naistina e bolno deteto togava komentarite sa vi izli6ni.Hiperaktivnost e edin seriozen problem.Ako pak ispolzvat bolesta kato opravdanie za razglezeni deca togava ...prosto nqmam dumi
39
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно! Всички деца в този клас са мирни, кротки и добре възпитани само Митко се бие и то без никаква причина?!
38
7
 
9
 
! Отговори
НеВиИнтересува преди 12 години
Уточнявам се. Под "колективни Варвари" имам предвид "добре възпитаните полуграмотници", които си позволяват да давт акъл за "възпитание" посредством бой над чуждо дете и жадуват за наказания. Юнаци, я си представете да ви "повъзпита" малко Карл Луйс, защото някои ваши колеги не ви харесват.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tozi sozialen asisten da otide da pomaga na samotnite stari invalidi..da im napazari i zapali pechkata...da im kupi lekarstvata ot aptekata...a ne da pazi edno razglezeno mamino detenze !!
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe, na razglezenite i nevazpitani malki poboinizi , sega "hyperaktivni" li im vikat !!????
35
9
 
11
 
! Отговори
НеВиИнтересува преди 12 години
Останал ли е някой в тази държава, които да не е колективен ВАРВАРИН!? Потресен съм от уродливото ви побойническо ЕДИНОМИСЛИЕ.
34
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така тормозеха едно момче от класа на сина ми търпя, търпя и накрая наряза хиперактивния на парчета...За жалост сега е в затвора.
33
16
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Всичли лапета в тоя клас са затлъстяли *** които знаят само да се крият под полата на мама.Ако бяха стока щяха да се съберат и да го набият
32
3
 
13
 
! Отговори
Я го знам бе! преди 12 години
Та това е на бат`Боко внучето!
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм в шести клас, в моето училище има много такива деца - буйни и агресивни. Аз гледам да съм спокоен, но когато някой ме обиди, свалям очилата и го чупя - 1.72 съм висок, 70 кила.Освен това, носенето на очила не предразполага към хомосексуализъм, г-н Николай. Съветвам децата да научат две - три техники и да внесат малко респект, мене вече никой не ме закача - защото знае какво го чака.
30
24
 
5
 
! Отговори
niki преди 12 години
В момента 90% от децата са бъдещи затлъстяли хомосексуалисти с нарушено зрение.Това дете ще стане мъжко момче и по-скоро е за похвала.
29
3
 
14
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 12 години
Бог да пази в класа на внучката да има такова дете.В класа на дъщерята имаше ама след един заслужен пък и хубав бой нещата се нормализираха.
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И моята щерка е хиперактивна, не може за 2 секунди да се задържи на едно място, но още няма две години и знае кое е позволено и кое не е. Всичко съм постигнала с много упортво. Боят не помага много, наказанията са по-ефективни. Преди няколко дни хвърли пясък върху главата на едно дете. Награбих я и по най-бързия начин я занесох удома. през цялото време пищеше,бореше се, голям рев беше, но си знае вече, че върху децата пясък не се хвърля.
27
11
 
38
 
! Отговори
илия преди 12 години
Малко шамари от чужд родител и ще стане кротък като агънце /изпитан метод/.
26
3
 
29
 
! Отговори
някой преди 12 години
Ако това,че напада и бие съучениците си не е основание,то тогава кое е?!Тая държава трябва да я закрият!
25
4
 
19
 
! Отговори
Осъзнайте се,будали! преди 12 години
Повечето от останалите 7-годишни деца как съзнават, че има моменти, в които е наложително да озаптят буйността си? Съучениците на малкия *** не са ли деца, на тях не им ли се лудее по време на час? Останалите момченца не притежават ли естествената, мъжкарска агресия, която им е дадена от природата?
24
6
 
31
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Не било виновно ли - ошамарете го и ще разбере бързо колко е виновно.