Пожар избухна в необитаема къща във Варна

Няма пострадали при инцидента
Обновена: 11 яну 2012 21:23 | 11 яну 2012 21:14, Елка Василева
22
Пожар избухна в необитаема къща във Варна
Снимка: БТА

Пожар избухна тази вечер в необитаема къща, намираща се близо до центъра на Варна. Сградата от години стои празна, тъй като между собствениците се водят съдебни спорове.

На мястото на инцидента работиха екипите на четири противопожарни коли. Тъй като къщата е на един от най-натоварените булеварди в града, бяха предизвикани огромни задръствания.

При инцидента няма пострадали, съобщиха от службата по противопожарна отбрана в града. Оттам уточниха, че за сега не може да се каже какви са причините за избухването на огъня, тъй като руините все още тлеят, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Варнапожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Gevich преди 12 години
Ех както винаги пак му намериха цаката. Със сигурност ще се направи на това място прекрасна сграда, едно малко хотелче например. Колко му е, това е толкова сладко място. Браво на "клошарите"! Пак се замесиха в мръсни игрички
19
0
 
5
 
! Отговори
big mama преди 12 години
Ау! Ужас! Това е онази красива стара къща, архитектурен шедьовър, която със всяко изминало лято се руши все повече и повече, а аз все се надявах, че ще я реставрират за радост на всички варненци и гости на Варна. Дано не съм лош пророк, но имам усещането, че много къщи във Варна ги очаква подобна съдба. :(
18
0
 
6
 
! Отговори
до 9-ти преди 12 години
В нормалните държави тази сграда никога нямаше да бъде оставена да стигне до това състояние.В нормалните държави такива красиви сгради са най-елитните и най-привлекателни за туристите,защото определят облика на един град,те са неговата визитна картичка.Тук,понеже простащината и алчността са над всичко,затова си унищожаваме нарочно тези сгради,за да построим на тяхно място стъклено-бетонни паметници на глупостта-модерните кичозни сгради тип конфекция! Как да очакваме от мутри естетика и вкус?
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бяхме нормална държава в която има нормална власт,собствениците щяха да бъдат принудени да поддържат зградата в необходимото състояние.Ако нямат пари,щяха да я продадат без да искат баснословна сума.
16
9
 
3
 
! Отговори
filmari преди 12 години
koi prudne v varna koi kixne "***"povtarqte kato papagali aide stiga ste se filmirali gledali "'krusnika'' i si mislqt che sa prozrqli neshtata
15
3
 
17
 
! Отговори
Иван преди 12 години
*** истории.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук не разбра ли ,че се пише амо за софия, Варна , Бойко и джъстин бийбър ?Мега спрял сайт.Поне превеждайте новини от световните медии бе, да ви *** в лешперите недоспали.
13
0
 
4
 
! Отговори
kiro преди 12 години
Aide pi6ete za pojara na Orgahim v Ruse be, tui sa go izgasili ama ceha tam o6te gori, daite da razberem kakvo se slu4va?
12
2
 
4
 
! Отговори
до 8-ия ден преди 12 години
Има, но не е длъжен да ти чисти кочинката.
11
1
 
26
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
Номер 5 - Калин е напълно прав - къщата, която от десетилетия се руши, а е паметник на културата, е пълна развалина в момента, Когато минавам от там все се питам как се държи и не е паднала все още...Ясно, че точно това се чакаше - да се случи това, за да я съборят и новия -стар кмет да даде мястото/а защо да не си го вземе?/ и да съградат нова помпозна сграда, като тази на уж кметство "Одесос" - там Дънката и др. ще му се отплатят подобаващо.Мафия - това е варненската местна власт.Има ли Бог?
10
2
 
6
 
! Отговори
Здравейте циркаджий преди 12 години
Станишев го е запалил
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mislim da su inostranci vec pored nas....ko da zoveme za upomoc
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази къща се продава от поне 5 години,но се иска баснословна сума.Сградата е обявена за паметник на културата и външно не може да бъде променена,вероятно и това е една от пречките да бъде продадена.
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая зграда отдавна е пред срутване, преди 1-2 години беше паднало нещо от нея долу до пътя.ВЪпрос на време е да се срине върху някой а както и минават там коли може да стане голяма трагедия.Скоро минавах от там и на единия прозорец беше провесен един юрган и едно одяло да съхнат, явно някой скитник се е наместил там.Явно скитника си е запалил огън да се стопли и го е утървал и е избягал.В нормалните държави такива опасни згради се премахват по най бързия начин,а тук се чакат сами да паднат.
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не е ли долу близо до морска гара на пътя :)?Супер местенце, жалко че пустее.
5
0
 
37
 
! Отговори
jeronimo преди 12 години
Това е началото на процедура за събаряне на къщата и продажба на местото :)Виждали сме във Варна много други подобни палежи ! А мястото е златно -точно срещу басейна и южният плаж!Хаирлия да е !!!
4
1
 
37
 
! Отговори
saki преди 12 години
Къщата е на хубаво и апетитно място. А иначе в нея живеят клошари, виждат се опънати въжета с дрехи и кърпи вътре, така че е ясно че се обитава от хора, въпреки че е много опасна и най вероятно скоро ще се срути и ще убие пешеходците /патент за Варна/ или ще предизвика гадна катастрофа на булеварда, а може и двете. Но това е България-опасна и корумпирана.
3
0
 
26
 
! Отговори
До 1 преди 12 години
До басейн приморски но едва ли от днес.бг знаят изобщо къде се намира
2
1
 
22
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Пожар избухна в необитаема къща във Варна///...............обитавана от ***
1
0
 
28
 
! Отговори
1.11.111 преди 12 години
Да бяхте написали улицата поне, наготово от някъде сте копнали пак статията