Наводнения и в Сливенско след обилните валежи

Пострадали са имоти и селскостопански земи в 4 села
Обновена: 6 фев 2012 14:09 | 6 фев 2012 14:08, Красимир Ангелов
11
Наводнения и в Сливенско след обилните валежи
Снимка: Булфото

Наводнени имоти и земи в следствие на обилния дъжд има в редица сливенски села, съобщават от Общината в Сливен.

По данни на кметовете в селата Бинкос, Крушаре, Гавраилово и Малко Чочовен са наводнени улици, дворове и прилежащи площи.

Балканската река Беленска, която се влива в Тунджа, е изхвърлила ледени късове на пътя между селата Бинкос и Струпец. На място има изпратена техника за отстраняването им.

В село Крушаре, разположено на брега на река Тунджа, има наводнения от северния канал. В с. Малко Чочовен с техника се почистват дерета за отводняване на прилежащи площи и дворове.

Нивото на Тунджа и всички по-малки реки и дерета в региона е повишено значително.

С малки прекъсвания от неделя вечер в Сливен вали дъжд и мокър сняг, който разтопява непочистения лед и сняг по улиците и тротоариите от предишните обилни валежи, и движението за коли и пешеходци е силно затруднено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: наводнениярека Тунджа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
От къде си се пръкнал бе *** ? Ти през агнешкия си живот книжка прочел ли си ? Ти не си freedom а си ***.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
след наводненията в Сливен бих казал, че на града му се такова сливата
5
3
 
9
 
! Отговори
допълнение към #3 преди 12 години
Не трябва да се пропуска и типично нашенския манталитет - да си направим къщата точно в дерето. И понеже паметта ни е къса, а и ако не е валяло както трябва от 10-на години или са направили язовир малко по-нагоре и реката вече просто я няма - навдигаме разни постройки из нейното легло и идват нощ или ден, когато изведнъж се събуждаме плавайки. Прави сме да се тръшкаме, защото местната власт си е затворила очите, когато е трябвало да ни глоби и изгони, но нека и не се сърдим - ясно защо!
4
18
 
10
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Другаря партизанин Тодор Живков трябваше да бъде съден обесен за геноцид над народа си.Фалирал България 3 пъти - взел еднолично решение замяна на управлението му да даде на съветския съюз стратегическия златен резерв събиран до 1941 година - 15 милиарда долара пари през 1987 година - сегашни 90 милиарда ! Медиино занъмнение по въпроса благодарение че олигархията назначена от БКП е неинете партии си назначи олигарси които купиха медиите също така си имат и частна червена милиция и комунис съдии
3
0
 
8
 
! Отговори
за 3 преди 12 години
И набезите на незаконни секачи.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2, че има - има. Ама всеобщата безотговорност, била тя лична или обществена, е най-голямата връзка.За очевадната няма смисъл да се говори. Всеки я вижда, но непукизмът е добил масовост и реакция никаква.Това, което обикновено се изпуска е: повсеместното копане за баластра, особено актуално в годините на строителния бум; масовото изхвръляне на строителни отпадъци и *** по деретата и покрай реките; управленските грешки на местната администрация и проектанто-строителските такива.
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има връзка между изсичането на горите и наводненията.