Спипаха бракониери в язовири край Варна

На нарушителите е съставен акт за извършване на риболов без разрешително
30 мар 2012 10:34,
2
Спипаха бракониери в язовири край Варна
Снимка: Архив Булфото

Четирима бракониери заловиха служители на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури във Варна. Те били спипани тази сутрин при проверки на язовирите „Цонево” и „Елешница.

Трима от рибарите са засечени в язовир „Елешница” и са им съставени актове за извършване на стопански риболов без разрешително.

От бракониерите са конфискувани 350 метра мрежи и една лодка, а петкилограмовия улов е върнат във водоема.

При обхода на язовира инспекторите от ИАРА са открили и извадили от водата още 150 метра бракониерски мрежи. Те са конфискувани и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител.

Четвъртият бракониер е спипан в язовир “Цонево”. От него са иззети 50 метра мрежа. На рибаря също е съставен акт за незаконен улов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: бракониериИАРА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Един българин преди 12 години
Здравейте, Виртуална ни страна се нуждае от вас! В момента бива разкъсвана от турци, гърци и румънци във една виртуална военна, икономическа и политическа стратегия! Това, което правят е подигравка с нас! Помогнете ни да им покажем българския дух, като се регистрирате от тук erepublik/en/referrer/Simonymous . Когато се регистрирате ми пишете ЛС на Simonymous и аз ще ви помогна в развитието със съвети, пари и другите ви нужди за първоначално развитие. Играта е изключително забавна