Бездомни псета влачиха дете на година и половина

Зловещият инцидент е станал в антоновското село Любичево
Обновена: 12 апр 2012 11:36 | 12 апр 2012 11:36,
309
Бездомни псета влачиха дете на година и половина
Снимка: архив Булфото

Дете на година и половина е било влачено от бездомни кучета в антоновското село Любичево, съобщи за "Фокус" директорът на болницата в Търговище.

Детето е в добро състояние, няма опасност за живота му. Прието е по време на нощното дежурство.

Момченцето има охлузни рани по лицето, но не се е наложило да бъдат правени шевове.

Като превантивна мярка е оставено в болницата за наблюдение.

Поредният инцидент идва на фона на разразилата се полемика за агресивността на бездомните кучета и прибирането им в приюти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам повечето сте неспособни на малко по задълбочена мисловна дейност относно бездомните животни... от коментарите стигам до заключението, че тук има хора с много занижена интелигентност и ограничени възможности клонящи към примитивното. Браво народе хаха
143
3
 
11
 
! Отговори
до 180 преди 12 години
Абе кой пуска децата си по нощите си, бре? Нахапаният професор по нощите ли бе вън? А да не би само децата да са жертви. Сутрин кучетата са най-гладни. А някой хора работят и нощна смяна. Ей, много п.р.о.ст! Въобще не ме интересува какво било и защо. ИСКАМ ДА НЯМА КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ И ДА СЕ ПРИБИРАМ БЕЗ СТРАХ, КОГАТО СТАНЕ ТЪМНО, БЕ .Т.Ъ.П.А.К! И не ме интересува нищо друго, освен това!
142
6
 
9
 
! Отговори
Валентин преди 12 години
Бездомните кучета да бъдат приспивани, а защитниците им - осъждани за геноцид над българския народ!
141
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами не си пускайте децата по нощите сами по улиците и проблем няма да имате!!!! Освирепяхте повече от агресивните кучета вече към този проблем! Свирепейте, но към тези които позволиха проблема да продължи да ескалира и да се стига до толкова много инциденти поради безхаберието на хората и властта! Вървете гърмете по тези дето крадат от парите за справяне проблема с бездомни кучета и хилядите стопани, които си изхвърлят животните на улицата!
140
9
 
19
 
! Отговори
123 преди 12 години
Убий КУЧЕ - спаси ДЕТЕ!!! След като държавата не може трябва явно сами да се оправим!
139
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като детето е прието през нощната смяна, значи е пострадало през нощта.Имам питане: как може дете на година и половина да бъде само на улицата, без родителите си? Не защитавам бездомните кучета, съгласна съм, че са проблем/хора и животни страдат/ поради лоши стопани, администрация, крадци на фондове, липса на закони и т.н., но питам: нямат ли родителите отговорност към децата си? И, ако имат/ дори само по закон/, как може дете на 1.5 г. да скита нощем само по улицата?
138
2
 
8
 
! Отговори
Nikolla преди 12 години
В Любичево нямат ли ловна дружинка?
137
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бездомните кучета са заплаха за здравето на хората и най-важното бъдещето, нашите деца. Как да си пусна спокойно детето по улицата, когато там е пълно с бездомни кучета. Едно време баба ми ми казваше, че на животно вяра не трябва да се има. Така че всияки тези, които защитават бездомните кучета, нека да носят отговорност и то материална! Убий куче, спаси дете!
136
1
 
9
 
! Отговори
marina преди 12 години
Az imam detence na 7 meseca i ako nqkoe kuche mu napravi neshto, kazvam vi, s goli ruce shte go ubiq!!! Neka se pogrijim za horata purvo, a kogato vsichko ni e nared, togava da mislim za blagodentsvieto na kucheta.
135
17
 
16
 
! Отговори
до редакторите преди 12 години
Инцидентът е станал не с бездомни животни, а в двора и отговорността е изцяло на тъпите родители.Малко дете не се оставя свободно до куче, макар и домашно. Най-много инциденти стават с малки деца, защото те тичат, крещят, ръкомахат,бутат животните и им влизат в територията,а това ги дразни. Група деца ръчкаха моето куче с пръчка през оградата,а едно момиченце така се беше затичало,че му скочи на главата. Всяко куче би се стреснало и би се защитило по някакъв начин.И няма да е виновно то!
134
3
 
12
 
! Отговори
ало бе преди 12 години
така кат говорите,я огледайте ***-имали някой пес вид на дом куче???Аз лично досега не видях-това какво означава?Само едно-че това са си чисти диви животни-домашни може да са били преди 6-7 поколения.А ТОВА означава-че едва ли има кастрирани кучета,а само вземат парите и ментрят.И е по-милостиво да ги ликвидират,отколкото и те да семъчат да оцелеят-гладни,болни въшливи ,и ние да не се мъчим като ни погнат.Но тука *** и помияра са на почит-към тях има КУЛТ!А хората-кучета да ги ядат!
133
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествен подсъзнателен инстинкт за всяко човешко същество е да защитава с живота си децата. Всеки кучелюбец явно е опериран от този инстинкт и заслужава лоботомия и психодиспансер доживот - няма място за човешки абоминации по улиците !
132
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кучетата трябва да бъдат избити! Милост към хората и децата по улиците!
131
4
 
27
 
! Отговори
ники преди 12 години
Ако зависеше от мен бих ги изтрепал всички улични.Това са зарази,***,нахапани хора и разпиляни ***.Полза никаква.А тези организации точат пари от там затова вдигат много шум.
130
4
 
6
 
! Отговори
кучелюбка преди 12 години
Значи в женските предавания по телевизията има и други като мене! Сигурна бях, че не съм единствена. Както сами разбирате, нито аз, нито те имат капчица срам, и ние смятаме, че миналоседмичната история не е голяма работа? Виж обаче ако някой човек беше нахапал куче бих стигнала и до Страсбург, кълна се в псето си
129
3
 
13
 
! Отговори
нервна преди 12 години
Редакторите,защо публикувате невярна информация? Не са били бездомни кучета,а дворно куче и не е било на улицатаДвегодишното момиченце е нападнато от куче в антоновското село Любичево. Инцидентът е станал вчера по обяд в двора на къщата, където живе шестчленното семейство. Детето играело на вън, когато било нападнато от съседското куче, пуснато свободно.Майка на пострадалото дете - 25-годишната Невристе Салиева разказа, че момиченцето й не е напускало двора, а кучето се спуснало към него.
128
2
 
7
 
! Отговори
кучелюбка преди 12 години
Няма нищо по-нормално от това, след миналоседмишната история с починалия в следствие на раните си (така ли да наречем това че са го поизяли) професор, предаване по телевизията за милинките ми кученца! Как ме зарадваха само от сутрешния блок!
127
3
 
14
 
! Отговори
природоидиотка преди 12 години
И какво прави това дете около кучетата? Кой му дава право да се разхожда там, където по право трябва да са нашите милички душици, които ни носят пари? А? Няма да допуснем да избиете кучетата, защото така как ще прилапваме хиляди евра от Европейски програми. На нас не ми пука за вас, важното е пари да има - много важно, че ви изяждали кучетата децата. Други ще си направите. За нас важното е да има възможно повече кучета по улиците, за да има как да източваме евро средства. Така, че ***!
126
4
 
15
 
! Отговори
с. преди 12 години
Оня ден гледах по БНТ полемика за кучетата!Някаква дебела *** и един ждрольо без изобщо да им дреме,че в европейска столица кучета изкльопаха човек с пяна на уста защитаваха ***!Абсолютно ненормална *** без връзка с реалния свят!Фондация 4 лапи или нещо подобно!Явно добри парички папкат с разни проектчета и простотиики и се опасяват,че ще им спре далаверката!Кучелюбците като са такива фенове да си ги гледат вкъщи и да си чистят след тях!По улиците е *** до ***!Аре....
125
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ги прави улични ли? Ами кой кара хората да ровят в боклукчийските контейнери? Онези дето искат втори мандат, да доликвидирта държавата!