Бездомни псета влачиха дете на година и половина

Зловещият инцидент е станал в антоновското село Любичево
Обновена: 12 апр 2012 11:36 | 12 апр 2012 11:36,
309
Бездомни псета влачиха дете на година и половина
Снимка: архив Булфото

Дете на година и половина е било влачено от бездомни кучета в антоновското село Любичево, съобщи за "Фокус" директорът на болницата в Търговище.

Детето е в добро състояние, няма опасност за живота му. Прието е по време на нощното дежурство.

Момченцето има охлузни рани по лицето, но не се е наложило да бъдат правени шевове.

Като превантивна мярка е оставено в болницата за наблюдение.

Поредният инцидент идва на фона на разразилата се полемика за агресивността на бездомните кучета и прибирането им в приюти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
11
 
5
 
! Отговори
Милен преди 12 години
А в други медии новината изглежда по съвсем различен начин. Това говори или за липса на компетентност и добри източници (по-малко вероятно) или за опит за манипулация на обществото. И в двата случая Днес.бг ми падат стабилно в очите и смятам да спра да чета този сайт.
163
3
 
23
 
! Отговори
Очаквайте бяс преди 12 години
Освен хапане, кучетата са основни носители на кучешката тения - България заема 50 процента от заболелите в Европа; най-страшното е Бясът. При такава популация на кучета, едно като побеснее, най-малко дведесетина около него ще се разболеят. Трябва да се има в предвид, че дори до проявяването на външните признаци на бяс, заразеното куче също пренася заразата по другите кучета при ухапване. Кучешкия бич е невъзможен, ако няма кучколюбители.
162
2
 
25
 
! Отговори
до 201 преди 12 години
А ти какво предлагаш? Да гледаме как кучетата убиват хората по улиците? Не ние искаме кръв, а животното си е животно и е заплаха за всеки, когато е безпризорно. Искаме да няма кучета по улиците!!!А как ще стане, да помислят народните избранници. Ние това можем, това правим. Като управниците ги няма и са глухи, как искаш да спасим децата си/
161
5
 
23
 
! Отговори
кучетата на сапун преди 12 години
Дайте да си стоим вкъщи всички. Никой да не излиза че да не пречим на *** да си живеят спокойно. Първо явно от кучкарите трябва да се освободим и после от ***. Аман от *** кучелюбци.
160
14
 
5
 
! Отговори
олеле преди 12 години
защо админите настройват хората едни срещу други 2 така беше и в темата за пушенето , сега и кучетата. тук явно пише един с много никове ако се опиташ да ритнеш куче, то със сигурност ще те ухапе. как може две годишно дете да е само на улицата посред нощ ? майка му къде е ? нали имаше закон деца до 11 години да не се оставят сами, дори в къщи ?
159
15
 
5
 
! Отговори
я преди 12 години
Ходи си при баба ти на село! От ей такива "софиянци",които идвате тук-мразите животни и за добиете "градски" вид ги изхвърляте на вън се стигна до този проблем! Аман! Тези кучета да не би да са паднали от Марс?
158
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми хубаво като човек, който се е интересувал в други страни как са се справили с проблема мога да ти кажа, че това не става чрез евтаназия пробвали са и след няколко години бройката пак е била като преди. Доказан ефект има само от кастрация и контрол над домашните животни, които честно казано липсват доста при нас в БГ. Само един ограничен човек би гледал на проблема толкова повърхностно и би скочил веднага за избиването без да има гаранция за добър резултат, а дори обратното. Искате кръв...
157
4
 
16
 
! Отговори
ИДЕАТА преди 12 години
Само не знам как да стане това с антифриза, като в квартала ще ме видят 100 човека, от които поне 5 ще са кучкари и ще ме натопят? Трябва да се менкаме някак си: аз отивам в друг квартал да върша работа, а друг идва при нас и рабори където го упътя.
156
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не на кучетата по улиците! Не ме интересува как ще решат проблема! Няма такава столица по света пълна с улични ***! Къде са псетатат по курортите?
155
0
 
5
 
! Отговори
Райна преди 12 години
Бъдете така добри да се опитвате да направите поредната сензация.. хвърлилото се куче е на съседа, което било пуснато да се разхожда свободно. Така, че бъдете адекватна медиа и отразявайте нещата така както са наистина. аман от изкривяване на нещата. дупедавци.
154
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти очевидно си абсолютно *** или поне такова впечатление искаш да направиш хаха
153
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страхливци сте! Най-лесно е да се нахвърлите на нещо по низше от вас, което не може да се защити вместо да скочите на реално отговорните! А именно - стопаните на кучета, които въпреки че може да са опасни ги пускат свободно, тези които крадоха парите отпуснати за контрол над кучетата с години, хората изхвърлящи на улиците животни, чрез което спомагат растежа на проблема! Ама не искате разстрел на кучетата, че то и масово да ги приспят е доказано, че след не мн време нещата са същите!
152
1
 
3
 
! Отговори
Марчето преди 12 години
МНого е важно сега да има такива съмнително точни съобщения. Просто за да е парад на друбнодушието и агресията - не на кучетата а на хората.
151
3
 
7
 
! Отговори
до 188 преди 12 години
Хубаво, да взема да се поинтересувам, но какво от това? Мислиш ли, че ще даде някакъв резултат. Докато умните се наумуват, лудите кучета се налудуваха: нахапани и уплашени хора със здравословни проблеми. От говорене полза няма, многото мъдруване води до това. Лично аз бих избил кучетата и след това ще си подам оставка. Хора на съвестта ми не искам да ми тежат!
150
0
 
10
 
! Отговори
МН ПРАВИЛНО! преди 12 години
"Питам се, защо не сте така единни по отношение на ***, кражбите, монополите и т.н.? Лично аз бих предпочел преди да убиват бездомните кучета, да кастрират и евтанизират крадливите ***, убийци, изнасилвачи, измамници ....заедно с белгарските такива, начело с депутати, олигарси, агенти и тн. Защото, ако се замислим, ще осазнаем, че на година стават по няколко инцидента с кучета, а целогодишно сме подложени на геноцид от страна на ***, олигарси, монополи и т.н. "
149
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре като не искаш да има кучета вземи помисли и се поинтересувай какъв е най-ефективния вариант и какво е направено в тая скапана държава по въпроса за справяне с проблема. Просто повечето толкова лесно се поддавате на манипулации и всяване на страх от страна на медиите, защото на някой който не си е свършил работата му е най-лесно да насочи агресията към животните... аз просто апелирам тази агресия да бъде правилно насочена към виновниците за високия брой бездомни животни.
148
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали сте се задълбочени, та човек не може да ходи спокойно по улиците! Горките животни! А децата ни? Като си толкова задълбочена, защото не спиш на улицата сред ***?
147
2
 
5
 
! Отговори
nemam nervi преди 12 години
Н а к о г о д а в я р в м е--- Двегодишното момиченце е нападнато от куче в антоновското село Любичево.Инцидентът е станал вчера по обяд в двора на къщата, където живе шестчленното семейство. Детето играело на вън, когато било нападнато от съседското куче, пуснато свободно.-- ПРедполагам,че може да се срещне и друга информация
146
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Питам се, защо не сте така единни по отношение на ***, кражбите, монополите и т.н.? Лично аз бих предпочел преди да убиват бездомните кучета, да кастрират и евтанизират крадливите ***, убийци, изнасилвачи, измамници ....заедно с белгарските такива, начело с депутати, олигарси, агенти и тн. Защото, ако се замислим, ще осазнаем, че на година стават по няколко инцидента с кучета, а целогодишно сме подложени на геноцид от страна на ***, олигарси, монополи и т.н.
145
3
 
8
 
! Отговори
до 180 преди 12 години
А може би изобщо не трябва да излизаме и по улиците, че да не пречим на пумиарите, а? Нали те са с повече права от нас. После що ни хапели - ами така е, кой ни кара да излизаме от домовете си.