Автобус се запали в движение

Инцидентът, при който няма пострадали, е станал между Сопот и Микре
Обновена: 12 авг 2012 21:30 | 12 авг 2012 12:08, Петя Славова
73

Снимка: Dnes.bg

Запалил се автобус спря временно движението по път I-4 между селата Сопот и Микре.

Няма пострадали при инцидента, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Ловеч. Автобусът се е запалил в движение на 28-я километър между селата. В него е нямало пътници.

На мястото са отишли две пожарни коли и автобусът вече е изгасен, а движението е възстановено. Причините за инцидента все още се изясняват, но най-вероятно е късо съединение.

Вижте видео от запаления автобус:

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бяхме там малко след като се запали 3 пожарогасителя свършихме, за да се опитаме да го изгасим но още в самото начали го бяха изтървали явно от паника добрече автобуса беше празен без пътници.
57
0
 
0
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
kak stava v dvizenie da se zapali
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тц тц за къде по малки запалвания и катастрофи пращат 4-5 патрулки а тука изглежда само една са пратили.Изглежда не е бил от важните палежи, и хората ако не бяха снимали с телефоните си, нямаше и изобщо да разберем че се е подпалил автобус.
55
0
 
3
 
! Отговори
djon преди 11 години
Запалил се автобус! Ежедневие!
54
0
 
0
 
! Отговори
До 62 преди 11 години
С абсолютно всичко съм съгласен, но не и с хулите ти за Тойота най-отдолу. Аз карам Тойота, мои приятели и съседи карат Тойоти - общо взето само гориво сипваме с редки изключения. Много надеждни машини! Айде със здраве :)
53
0
 
1
 
! Отговори
10 преди 11 години
na tia v gabrovo sam 4uval 4e podrajkata na avtoparka e ravna na nula.
52
1
 
0
 
! Отговори
Bobeff преди 11 години
Много добре казано! Браво!
51
2
 
7
 
! Отговори
cocascola преди 11 години
До 60. Ей комплексар такъв, втора употреба Мерцедес, Скания, Волво и Сетра неможе да се сравнява с нито един чисто нов Отойол (това турско подобие на автобус от снимката). Ако беше малко запознат с техниката като цяло щеше да разбереш много бързо че не годинките са важни а материалите и инженерната мисъл на производителя. Изброените от мен по-горе немски и шведски машини нямат ограничение за възраст в Германия, Швеция, Белгия и Франция. Тука един селянин с чисто нова Тойот се помисли за разбирач
50
1
 
3
 
! Отговори
ZLA преди 11 години
Е,писнахте ми!Това е всеки ден!Искам най-накрая да чуя-"днес,нито един автобус не се запали!"
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е ,дупетатите сътвориха поредната глупост - да караме през деня във жегите на фарове.Вместо да седнат и да помислят как да намалят безработицата и да създадат условия , младите хора да остават тук да работят , те сътворяват поредните скудоумни закони.
48
2
 
9
 
! Отговори
шофьора преди 11 години
Автобусчето е на Общински пътнически транспорт - Габрово..Там ,за 2 години гербаджиите смениха 4 - *** управители - до един проверени гербаджийски "специалисти"от новото поколение.Последната "находка" на гербаджийската кметица за управител, е нейна приятелка - бивша раздавачка в пощата, а в последствие - директорка на самата поща..Женица която не различава автобус от балистична ракета, ама за последните избори "дарила" на ГЕРБ 500 лв. Последствията са видими за всички..Изводите - също..
47
1
 
4
 
! Отговори
Пожарникар преди 11 години
Абе защо не се обадихте щяхме да ви пратим пожарна от М.ТЪРНОВО
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България транспорта се подменя само ако изгори, или се разпадне на съставните си части. Това се нарича екология - използваме ресурсите до последно. Добре, че няма пострадали, но това ни чака в тази разпадаща се, ограбена, чалгизирана и циганизирана държава.
45
1
 
7
 
! Отговори
Стойчева преди 11 години
Автобусът е на Пътнически превози и е сравнително нов - на 4 години, турско производство. Пътува без пътници в този случай, от София. Запалването тръгва от тънък проводник до двигателя. Шофьорът вижда в огледалото за обратно виждане малък пламък и веднага спира. Когато отваря вратите, пожарът лумва внезапно и силно. Първа на мястото пристигна стара пожарна кола с един пожарникар от Угърчин - най-близкото населено място. Десет инути по-късно дойде и помощта на пожарникарите от Габрово.
44
3
 
6
 
! Отговори
petkov преди 11 години
Поредната 30 годишна таратайка убиец.Добре че няма жетви!
43
2
 
3
 
! Отговори
Истината преди 11 години
до 46.Не знам кой си, но ще те помоля да не ми използваш nickname-a.до 46 + 47Случи се така, че пътувах към София днес и минах точно покрай инцидента. Температурата на въздуха беше 19C, респективно не може да се говори за каквито и да е било жеги!
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не се лъжа, това е автобус на Общински пътнически транспорт - Габрово и най-вероятно е пътувал от или за София.
41
1
 
9
 
! Отговори
от клипа преди 11 години
за пореден път се убеждавам, че само редовите пожарникарчета си вършат работата (изключае ръководните им кадри, видяхме ги каква организация направиха на Витоша). Евала на момчетата, че отгоре на всичко бачкат с техника два пъти по-стара от тях. С каква скорост дохвърча тази катафалка дето й викат пожарен автомобил... мен би ме било шубе да се возя в такава каляска с такава скорост!
40
2
 
12
 
! Отговори
dc преди 11 години
Асфалта кърти мивки направо !
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво става с тия автобуси беее??? Това е 4-тия за едно лято???? Да не би БДЖ да е обявило война на автобусите и да ги пали???