Закриват сезона в Слънчев бряг на 11 септември

От тази дата плажната ивица става неохраняема
Обновена: 9 сеп 2012 12:55 | 9 сеп 2012 12:55, Красимир Ангелов
13
Закриват сезона в Слънчев бряг на 11 септември
Плажовете по Черноморието остават пусти. Снимка: Булфото

До 11 септември ще работят спасителите на южния плаж в курорта „Слънчев бряг”. От 18.00 часа същия ден сезонът „Лято 2012” ще се счита за закрит и ивицата ще остане неохраняема, съобщиха концесионерите.

Пясъчната ивица с дължина 1 километър ще контролират до 30-то число на месеца два обходни патрула. До тази дата реанимационния пункт с медицинско лице и реаномобила ще бъдат в режим на готовност.

Промяната на режима за достъп до ивицата ще бъде оповестена с табели "Неохраняем плаж". До 30 септември ще бъдат запазени наблюдателните вишки и плаващите обозначителни знаци.

През летния сезон на южния плаж не е имало нито един фатален инцидент, отчитат от управата на плажа.

От там отбелязаха, че и след официалното закриване на сезон „Лято 2012” продължава почистването на ивицата от водорасли и отпадъци.

От 10 септември и Северният плаж в Бургас става неохраняем. От утре ще бъде затворен и медицинският реанимационен пункт.

За времето от тази дата до 17 септември ивицата ще бъде наглеждана от три обходни двойки спасители. До тогава по план график ще продължи и почистването на северната ивица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
7
 
! Отговори
ole преди 11 години
Супер си е Сл. Бряг, особено когато човек не ходи по чалга клубовете. Вие движите по The One, 4as Pik, Grand и се чудите защо е пълно с пияници и разни мускулатури, от които трябва да се пазите... Ходете в дискотеките и баровете, където има минимално количество българи и ще си изкарате 10 пъти по-хубаво - Mexo, Iceberg, Viking, Orange... Вярно че там входа е по 15 лева минимум и едно пиене е 10 кинта, но поне е приятно,хората са нормални и жените по-разкрепостени от кифлите по чалготеките.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че аз на 22 заминавам на море. Алоооу, нали уж сезонът щял да продължава до 5 октомври?????
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напиха се, избиха се, може да затварят!!!
10
3
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Сезонът в Кривунделово е в...разгара си.Добре че блатото ни...извира и горещините не го...събарят.Всички кривунделци се...подмиваме там,особенно тези дето сме на...полето и копаме зеленчуци и лозя.Даже имаме и нудистки плаж,но той е само за...жени;мъжете само...гледат.
9
14
 
3
 
! Отговори
супер беше преди 11 години
за пияниците наистина не е толкова приятно, но не е и чак такъв проблем. Ами ходех предимно на поп-фолк заведения the 1, 4as pik в равда, но бях и на други като бедрум, просто ми харесват мащабите на курорта
8
1
 
7
 
! Отговори
Burgas преди 11 години
До супер бешеAmi neznam na koi zavedeniq si hodila, zavijdam ti zashtoto men tam me "ubivat" ot cifri!A kato cqlo vapreki, che sym mlad chovek, Slanchaka go izbqgvam, ne zaradi tova, che ne e hubav kurort, a zaradi tova che navsqkyde e palno s piqnici i narkomani
7
1
 
9
 
! Отговори
nespetel преди 11 години
За да правиш туризъм,се иска работливост и ноу хау!
6
2
 
33
 
! Отговори
brigante преди 11 години
...и водата ще може да се избистри от фекалии:)
5
27
 
10
 
! Отговори
супер беше преди 11 години
прекарах страхотно лято, една часто от които на Слънчев бряг, има страхотни заведения, възхитена съм!
4
4
 
51
 
! Отговори
дъртопиколохайлазин преди 11 години
летния туристически сезон в БГ бе закрит завинаги още в началото на 1990а от знайни и незнайни приватизатори,костовисти,по-късно царисти,комунисти и всякаква подобна *** и ***,Амин
3
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката кърти мивки! За което - поздравления!Първа линия чадъри - в морето! Сигурно тарифата е била 10 лв. за "сянката"!Всичко е осеяно с чадъри, вкл. морето за да не остане празно място за собствени! Безсценно!А след това *** се чудят защо хората предпочитат гръцки и турски курорти!
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последния да дръпне шалтера че иде зима!
1
7
 
12
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Трябва да наредят всички удавници за сезона в редица на плажа за да се направи годишният отчет .