Масларова кани депутати на дебат за бюджета, те отиват на фитнес

Иван Петров и Румен Данев тренираха мускули на гребен тренажор в Хасково
12 ное 2012 17:38,
37
Масларова кани депутати на дебат за бюджета, те отиват на фитнес
Депутатът Иван Петров потренира с удоволствие. Снимка: Impact Press Group

Пред дилемата да участват в дебат за Бюджет 2013 или да отидат на фитнес бяха изправени днес хасковските депутати. Предизвикателството за сериозния разговор към тях отправи колежката им Емилия Масларова, която организира дискусия пред медиите в областния град, но остана сама.

"Миналата седмица съм разговаряла с всички колеги от Хасково. Тези от ГЕРБ се пошегуваха, че ще им трябват няколко мандата да дебатират с мен. От ДПС и Атака уж бяха съгласни, но ги няма", коментира Масларова.

Междувременно стана ясно, че народните представители от ГЕРБ Иван Петров и Румен Данев имат причина за отсъствието си от дискусията за Бюджет 2013. Те бяха заети да изпробват новите фитнес уреди в хасковска гимназия, където днес бе прерязана лентата на фитнес на открито.

Депутатите имаха възможност да избират между дъска за коремни преси, шведска стена, успоредка, висилка и гребен тренажор.

Бившият областен лидер на ГЕРБ в Хасковска област Иван Петров си хареса гребния тренажор и побърза да го изпробва. "Уредът е много добър. Натоварва коремните мускули, тези на гърба и на краката", коментира Иван Петров. Веднага след него умения в спорта демонстрира и Румен Данев, който също напрегна мускулите си на гребния тренажор.

В същото време колежката им Емилия Масларова обясняваше как Бюджет 2013 ще доведе единствено до задълбочаване на кризата и обедняване на хората. Тя допълни, че между първо и второ четене в парламента колегите й от БСП ще внесат няколко предложения.

Те ще настояват да се увеличат детските добавки от 35 на 50 лева, парите за майчинство да се вдигнат от 240 на 310 лева, а месечните помощи за децата с увреждания - от 189 на 217 лева. Тези и още няколко предложения щели да струват на държавата 666 милиона лева, заключи социалистката, която вместо мускули избра да напрегне има си в критики към управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: фитнесХасководепутати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Дядото преди 11 години
Колко е нагла,краде краде и още и се иска,хей това спинозните мислят хората за слепи че не виждат какви ги вършиха и колко откраднаха. Никога на власт.
24
0
 
0
 
! Отговори
dan преди 11 години
С тях или без тях е все тая!
23
0
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
този от снимката има КОЛ В *** - на това ли му казват , полит-фитнес :))))))))
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доказателства намириха, обаче мутрите на Гоце отвлякоха и пребиха защитения свидетел, заплашиха семейството му, а и верните на партията съдии пратиха делото в девета глуха!
21
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
3 години не се намериха никакви доказателства срещу Масларова и пак наглеят гнусните завистници. Ако жената беше престъпила закона, да е в затвора. Ама с цялата власт в ръцете на ГЕРБ, май за никой нищо не намериха. Само лъжи и простотии от плебса, нищо конкретно!
20
3
 
9
 
! Отговори
ния преди 11 години
браво Масларке! вместо да търкаш наровете в сливенския дето заби толкова мангизи ти размахваш призиви! браво на съдебната система че набързо осъди хорицата за по 1000 лв парно а Масларова с милионите крадени пари си вее чантата! браво Българиоооооо
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da se obesiat da se luliat .
18
0
 
4
 
! Отговори
djaki преди 11 години
AMAN OT TUTMANICI DA SE SAKRATQT DEPUTATITE NA 80BROQ NI6TO NE PRAVQT
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vse takiva kradci i moshenici zaedno s tazi maslarova ,triabva da gi kachim na edin klon da se lulut po cial den .
16
1
 
2
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Кака Еми е страхотна мацка!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
hubavo sa napravili horata.
14
1
 
12
 
! Отговори
седнал чичка преди 11 години
Това, на което чичката е седнал, прилича на самое*ачка.
13
1
 
15
 
! Отговори
богати безделници преди 11 години
Иван Петров и Румен Данев - богати безделници!
12
1
 
9
 
! Отговори
фитнес преди 11 години
тоя кат го гледам май само за снимката е седнал да прави упражнения, то това шкембе и тази гуша не се правят от фитнес...
11
2
 
9
 
! Отговори
До Дядо Мраз преди 11 години
Бързо си забравил как твоя флагман сергей се подигра с подписката която му връчиха преди години и как нарече хората които му я занесоха.
10
3
 
21
 
! Отговори
МАСЛАРСКИ преди 11 години
А бентлито на МСЛАРОВА от тия гимнастики ли го купи или с крадене??
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не става ясно журналистите останали ли са на дискусията,или Масларова е говорила на себе си.
8
1
 
11
 
! Отговори
Майка преди 11 години
Това което е обещала от нейната сметка ще даде?
7
3
 
14
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 11 години
Мда, народни избранници, правещи маймунджълъци, вместо да работята за просперитета на държавата и населението. напълно в духа на своя водач - избягване на дискусии по обществено значими проблеми и занимаващи се с неща, които не са им работата, за да се появят в пресата. Напълно достойни представители на "водача". Халал да са Ви, българи, такива маймуни, сто години да Ви управляват, все ще са Ви малко.
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изплуваха старите муцуни ,......от старите бЪрдаци!