Кметът на Варна не ще да хвърля оставка

Щяло да е в ущърб на варненците, които са гласували за него
25 фев 2013 13:52,
250
Кметът на Варна не ще да хвърля оставка
Кирил Йорданов Снимка: Булфото

Кметът на Варна няма да подава оставка, стана ясно на извънреден брифинг на градоначалника.

“Евентуалната ми оставка трябва да е от полза на тези, които настояват за нея, и не бива да бъде в ущърб на тези, които са ми гласували доверие. На последните избори 70 000 варненци са дали своя вот за мен”, обясни Йорданов.

Той каза още, че следи отблизо събитията и прави анализи, но за момента не можело да се говори за оставка и ако дойде моментът да я подаде, щял веднага да я сподели с журналистите.

Кирил Йорданов каза също, че е на разположение на инициативните комитети, които организират протестите във Варна и че е готов да им предостави възможност при взимането на решения за града, които предстоят в най-близко бъдеще.

“Това, което каза тази сутрин Николай Бареков по ТV7, приемам като клевета и ще подам тъжба срещу него”, заяви кметът на Варна по повод коментарите на Бареков за имотното състояние на Йорданов.

В сутрешния блок на TV7 Бареков поиска оставката на кмета на Варна при пряко включване от морския град. След като част от нициаторите на протестите отказаха да го подкрепят, Бареков обяви, че Йорданов притежава имот в Швейцария и би било по-добре да си подаде оставката.

По повод въпрос за варненската групировка ТИМ Кирил Йорданов обяви, че откакто е кмет на Варна, между нея и oбщината има три сключени сделки, но неговият подпис не стоял под документите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
16
 
! Отговори
коко преди 11 години
Този на снимката да не би да се мисли за Богуподобен?Да бяга,докато е време,че на изток от Варна има едно дълбоко море...
205
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно бе Кабадаѝъ, аз съм за, тоѝ изнесе всичките открадени пари в Турция купул си имот, знам от сигурен източник. Събудете се бе БОРИНЦИ И ОКОЛИЯТА да се организираме за петък /01.03.2013 год./ от 11.00 часа пред общината. ОЧАКВАМЕ ВИ!!!
204
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не е луд
203
1
 
19
 
! Отговори
123 преди 11 години
POLITI4ESKA PROSTITUTKA
202
1
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
KIRE VERNO S *** SAMO TRI SDELKI.A STIGA WE AZ MISLQ TRI PO TRI ,PO TRI .6TE SI KAJE6 TI TIMADJIISKO KU4E.XI4 NE BIL VIJDAL JIV TIMADJIQ MANI BEGAI
201
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е*ах ти наглеца кметски!
200
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кметът на Варна не ще да хвърля оставка....ми то е ясно това . ПЪРВО трябва да се даде МЕДИЕН ОТЗВУК на работите с които се занимава ***... после тоя сам се махне.
199
1
 
13
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
KIRE KUMONISTO UMIRA KOKALA NA DAVA EE GA TI PI4A
198
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя на снимката мина и замина край ВСЯКАКВИ ЦВЕТОВЕ но си е ПУДЕЛА на ***.
197
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Измъкнете тази комунистическа гад от кабинета му и го линчувайте. Заявете ясно, че това е бъдещето на всички комунисти и турци, които се опитват да се докопат до властта. Ненаядоха се, ей!
196
1
 
17
 
! Отговори
Тако и Вако преди 11 години
Прокуратурата като не иска да работи за хората.Хора, сменете прокуратурата.Съдът и съдиите не работели.За ушите и хайде вънка, да видим няма ли да работят.Като не става со кроце и со благо, че го праим со малце кьотек.
195
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъдещият кмет на Варна трябва да е млад, да разбира от икономика, да е работар, да знае езици, никога да не членувал в партии, да не пие, но да пуши (непушачите са нервни хора). Да харесва хубави жени, а не хубави мъже, да не познава ***. Да прибере уличните кучета далеч от минувачите, да ходи при болните в болниците, при старите хора в клубовете, при младите в клубовете им, да ходи в училищата и по пазара. Да е достъпен за варненци. Чиновниците в Обшината да се назначават само с як конкурс.
194
2
 
12
 
! Отговори
KABADAYI преди 11 години
ХОРА, ОТ ОБЩИНА БОРИНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ САБУДИТЕ, ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ИНСТИТУЦИЍ, КАКВО ЧАКАМЕ ТА НЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА СВАЛИМ ТОЗИ КОРУМПИРАН И КРАДЛИВ КМЕТ. ЯВНО ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ДО КРАЍ , АМА НИЕ МОЖЕМ, ВСИЧКИ ЗАЕДНО, СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО.
193
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Следващият кмет и всички общинари да подпишат клетвени декларации, че нямам общо с ***. Как ми се искат предсрочни местни избори! Сега нито един общинар не е чист. НИТО ЕДИН. Има и друг *** кмет - Неделчо Михайлов.
192
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О Варна още в началото взе да е трън в очите на София и в определена степен и чатала е с тази цел!
191
1
 
17
 
! Отговори
сум преди 11 години
Къв ущърб, кви пет лева. Ако има читаво управление, *** ще си свие сармите.
190
2
 
20
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 11 години
ЕДИН ОТ НАЙ = ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА ,КОЛКОТО ИМОТИ И ПАРЦЕЛИ ПРОДАДОХА СЕГА ВАРНА ТРЯБВАшЕ ДА БЪДЕ НАЙ= УРЕДЕНИЯТ И ПРОСПЕРИРАщ ГРАД В БЪЛГАРИЯ, А И НЕ САМО, АКО НЕ ВЯРВАТЕ ТРЪГНЕТЕ ПО ГЛАВНАТА УЛИЦА ОТ ЖП. ГАРАТА КЪМ ЦЕНТЪРА, СЛЕД ТОВА ЗАВИЙТЕ КЪМ МОРСКАТА ГРАДИНА САМО ГЛЕДАЙТЕ В КРАКАТА СИ ДА НЕ СЕ СПЪНЕТЕ В НЯКОЯ ОТ БЕЗБРОЙ РАЗБИТИ ПЛО4КИ.ТОВА СА ГЛАВНИ УЛИЦИ ,НЕ ГОВОРЯ ЗА ПО КРАЙНИТЕ КЪДЕТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е.......
189
1
 
17
 
! Отговори
системата преди 11 години
ГЕРБ може и да си отиде,но *** ще си остане и ще си купи друг кмет.На тях никак не им пука,коя партия ще е на власт.Важно е да има партия за купуване, а партии на тезгяха,бол.Сами се предлагат.Така,че,важна е системата.Не я ли покътнем,тя ще си напазарува нов "Киро".*** плуващи между партиите,бол,все ще се залепят за някоя.
188
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде спрете с тази помия, че варненци са си избрали кмета ... Не познавам никой гласувал за него, а според статистиката на ОИК, 95% от максуда е гласувала за него. Имаше и такива които гласуваха за кандидата на ГЕРБ, понеже явно са прости. Никой във Варна не иска тази мижитурка!
187
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герп най-ми паднаха в очите, когато издигнаха тази мижитурка за кмет, с което единствено доказаха, че са продажници!