Кметът на Варна не ще да хвърля оставка

Щяло да е в ущърб на варненците, които са гласували за него
25 фев 2013 13:52,
250
Кметът на Варна не ще да хвърля оставка
Кирил Йорданов Снимка: Булфото

Кметът на Варна няма да подава оставка, стана ясно на извънреден брифинг на градоначалника.

“Евентуалната ми оставка трябва да е от полза на тези, които настояват за нея, и не бива да бъде в ущърб на тези, които са ми гласували доверие. На последните избори 70 000 варненци са дали своя вот за мен”, обясни Йорданов.

Той каза още, че следи отблизо събитията и прави анализи, но за момента не можело да се говори за оставка и ако дойде моментът да я подаде, щял веднага да я сподели с журналистите.

Кирил Йорданов каза също, че е на разположение на инициативните комитети, които организират протестите във Варна и че е готов да им предостави възможност при взимането на решения за града, които предстоят в най-близко бъдеще.

“Това, което каза тази сутрин Николай Бареков по ТV7, приемам като клевета и ще подам тъжба срещу него”, заяви кметът на Варна по повод коментарите на Бареков за имотното състояние на Йорданов.

В сутрешния блок на TV7 Бареков поиска оставката на кмета на Варна при пряко включване от морския град. След като част от нициаторите на протестите отказаха да го подкрепят, Бареков обяви, че Йорданов притежава имот в Швейцария и би било по-добре да си подаде оставката.

По повод въпрос за варненската групировка ТИМ Кирил Йорданов обяви, че откакто е кмет на Варна, между нея и oбщината има три сключени сделки, но неговият подпис не стоял под документите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ABE OSTAVETE 4OVEKA DA6TERQMO NE E ZAVAR6ILA HOTELA ZA6TO BARZATE
185
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
prosti severniaci!
184
2
 
2
 
! Отговори
85 преди 11 години
ИзоПщо не се излагай повече да пишеш мнения...по-добре наблягай над учебниците или ако вече си завършил се връщай в първи клас!
183
4
 
2
 
! Отговори
Ха преди 11 години
До СЕЛЯНИН навярно си селски варнанлия или изопшто си *** и задръстен комплексиран каскет
182
1
 
9
 
! Отговори
Ха преди 11 години
Като неште да хвърля оставка народът да го изхвърли като *** този дрислив ***
181
11
 
4
 
! Отговори
ДОЛУ ББ-САМО БСП преди 11 години
Ако не гласувате за БСП вие ще бъдете най-големите нещастници и няма да използвате шанса си за да бъдете МНОГО ДОБРЕ И С ПАРИ. Само след 2 месеца нашият Алексей Петров ще бъде пуснат от затвор, заедно с уж наречените НАГЛИ и КИЛЪРИ, а верните Братя Галеви ще се върнат победоносно на бял кон и тогава на всички вас, дето не сте гласували за БСП, а сте поддържали ГЕРБ ще ви се види тясна майка България.Искам ви всички строени на предстоящите избори с бюлетина за БСП ...
180
2
 
9
 
! Отговори
а-продължение преди 11 години
И ако си позволиш да продлъжиш да се бориш, да ги съдиш в Европа и тн (*** - продължение на темата по-долъ) вече те заплашват че отиваш 2 метра под земята. И са си изпълнявали заплахите многократно.
179
2
 
8
 
! Отговори
85 до 189 преди 11 години
Не ми е весело, напротив, тъжно ми е. Винаги ми е харесвала Варна заради многото развлечения, които предлага...Нали се сещаш, че 99% от хората нямаше да отидат и да видят никога делфини, ако нямахте делфинариум. Също музеи, Двореца на културата и спорта, планетариум... Винаги подобни неща са ми липсвали в Бургас. Просто се подразних от реването на някои варналии как всичко отивало в Бургас и затова извадих тези факти.
178
1
 
17
 
! Отговори
а преди 11 години
Тимадиите си мислят че като действат през поставени лица/фирми или като направо са се срастнали с общината и държавата хората са глупави и не им е ясно, но не е така. Всичко се знае, и не са само слухове и истории! Иначе нямаше целия град да го говори, питайте когото искате от Варна! Пример - вместо да дойде Митио с бухалката да те сурвака и да ти каже подпиши че е наше, държавата те съди и ти взема имота наследство от баба ти срещу смешно обезщетение, след което го ПОДАРЯВА на ***
177
1
 
2
 
! Отговори
Stefan Yovev преди 11 години
g-n KMETE-vreme e da eztrezneite i da se varnete na ZEMYTA
176
1
 
20
 
! Отговори
85 преди 11 години
с факти. Във Варна управляват група дърти, нагли и много крадливи ***. При положение на корумпирана и неработеща с еврофондове администрация един град няма как да се развива. И за да не кажете, че давам само Бургас за пример - градове като Габрово, Попово, Елин Пелин работят много добре. Прибавте към общинарите мутрите от *** и картинката ви се изяснява. А дали бюджетът на Варна не се източва чрез т.нар. обществени поръчки, като вие се сещате къде отиват всичките пари. Резултатът се вижда...
175
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои съседи им е весело ,че къщата ни гори ,но поуката е ясна ще пламне и тяхната!
174
2
 
12
 
! Отговори
85 преди 11 години
А цифрите са показателни - Бургас има договорени 185 млн. лв., от които 24 млн. лв. вече са усвоени. В същото време по-голямата Варна е със 44.3 млн. лв. договорени и 12 млн. лв. разплатени. Кметът Кирил Йорданов дори не успя да приключи в срок проекта за водния цикъл на града и в момента все още се чака решението на Еврокомисята за удължаването му, за да не се загубят парите. /Ветник Труд/Преди казах, че еврофондовете в тая бедна държава могат да помогнат на един град. Сега се обосновавам...
173
3
 
8
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 11 години
ВАРНЕНЦИ ДА ИСКАТ 90% ОТ ДАНЪЦИТЕ ДА ОСТАВАТ В БЮДЖЕТА НА ВАРНА, А НЕ ДА ОТИВАТ В СОФИЯ И ДА ХРАНЯТ СЕЛСКИТЕ СОФИЯНЦИ. АКО 90% ОТ СЪБРАНИТЕ ТАКСИ И ДАНЪЦИ ОСТАВАТ В ГРАДА ПОЛОЖЕНИЕТО ЩЕ Е КОРЕННО РАЗЛИЧНО.
172
1
 
15
 
! Отговори
до 183 преди 11 години
Напротив, познавам много хора ЛИЧНО които са били изгърбени от ***, и мисля че всеки човек който наистина е от варна а не да живее от някоя друга година тук познава.
171
1
 
9
 
! Отговори
Zohan преди 11 години
До 179 до селянинАми я да видя колко акъл имаш понеже се "сещаш" някои неща. В София не са толкова силни, защото говорим за сделка между ББ и въпросната групировка "това за Нас - това за Вас". Ако не им се осигуряваше пълен комфорт в определен район щеше да има проблеми. Затова трябва да си благодарен, че варненци го отнасят.
170
3
 
9
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 11 години
УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИНО СОФИЯНЕЦ, СЛЕД КАТО НЕ ЖИВЕЕТЕ ВЪВ ВАРНА ЗАЩО КОМЕНТИРАТЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА ВАРНА, ТЕ НЕ СА ВАШИ ПРОБЛЕМИ, А ПРОБЛЕМИ НА ВАРНАЛИИ, ВИЕ ЛАПКАТЕ ПАРИЧКИТЕ НА ВАРНА И ОТ ТОВА ЖИВЕЕТЕ И ПИЛЕЕТЕ.
169
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 179То не познаваш и някой който *** са гърбили нали? Като кажеш 2, кажи и 3! Аз за 20 години не съм срещтнал някой да е бил гърбен от ***, всички реват, че са чували и че друг е чул. Не ги защитавам, ама не мога и да се обърна да ги заплюя. Ама Киро го псувам всеки ден, барабар с комунистите, които го избират всеки път
168
2
 
8
 
! Отговори
Zohan преди 11 години
70000 гласуваха, ама на балотажа и то на избори , които бяха съчетани с президентски.Освен това конкурента му беше г-н Марешки.
167
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А какво иска---да го е яд ,че не е хвьрлил оставката навреме !!!