Почина самозапалилият се Пламен

Мъжът издъхнал навръх националния празник
Обновена: 4 мар 2013 15:09 | 4 мар 2013 10:42,
291
Почина самозапалилият се Пламен
Снимка: архив, Булфото

36-годишният Пламен Горанов, който се самозапали на 20 февруари пред сградата на Община Варна, е починал. Неприятната новина съобщи шефът на Военноморската болница в града полк.д-р Ивайло Въжаров.

Младият мъж е напуснал този свят снощи навръх националния празник на страната, около 20 часа.

Припомняме, че той посегна на живота си в знак на протест срещу управлението на Варна и поиска оставката на кмета на града Кирил Йорданов.

Още по темата
Минути преди да се самозапали пред общината около 7.30 часа на 20 февруари той призовал с плакат и викове Йорданов да освободи кметския стол.

Младият мъж беше настанен в специализирана клиника с над 80 на сто изгаряния. До края си той не е дошъл в съзнание.

Кметът Кирил Йорданов вече на два пъти заяви, че няма да подава оставка. Той допълни, че веднага ще напусне кметски стол, ако следствието докаже, че Пламен Горанов се е самозапалил заради него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
1
 
5
 
! Отговори
До 268 преди 11 години
"Еххх, слабите бушони гърмят най-напред" - много гнусно определение. Тъкмо обратното е - силните хора изгарят най-напред, защото много пъти действителността е твърде низка и непоносима. Историята също го е доказала, а ако на коментатор номер 268 не му се занимава с нея, нека погледне текста на Подуене Блус Бенд - Ден След Ден. Силните хора си отиват, остават храстите!!!Поклон пред паметта на момчето.
220
1
 
1
 
! Отговори
До БУНТ преди 11 години
Долу всички работодатели, не искаме да работим, няма да ядем. Хайде всичко дружно назад към гората.
219
1
 
0
 
! Отговори
До 264 преди 11 години
Слушам и не вярвам на очите си! Ти нормален ли си ве? Ще се разхождаш с детето си. Да ти е живо и здраво, ако го имаш. Така ли ще му дадеш пример, ядоса се, не му хареса нещо и да направи същото. Тогава какво ще мислиш за този жест?
218
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еххх, слабите бушони гърмят най-напред... Естественият подбор е жесток!Лека му пръст на човека.Семейството му едва ли заслужава такава съдба...
217
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Пламен е луд, значи всички сме луди.И сме мнозинство. И много скоро тези, лудите, ще започнат не да се самозапалват, а да палят "нормалните' ***, които нямат свян пред Бога и паметта на агонизиращия народ.И вашето време наближава.И няма да се намери пожарникар, пък бил той и премиер, дето да угаси народния ПЛАМ.Пламен запали пламък в душите на хората и той няма да угасне.
216
4
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 11 години
MNOGOOO GLYPAVA POSTAPKA.JIVOTA NE MY E DADEN OT KMETA ,A OT NEGOVITE RODITELI.TOZI 4OVEK E POSTAPIL EGOISTI4NO,KATO E PRI4INIL TAKAVA MAKA NA SEMEISTVOTO SI.KAKVO SPE4ELI OT TOVA ?IMA EDNA BG POGOVORKA "KY4ETATA SI LAIAT ,KERVANAT SI VARVI".ZARADI NQKAKVI MALODY6NI POLITICI,AZ NIKOGA NE BIH GO NAPRAVIL.VINAGI IMA ZA KAKVO DA SE JIVEE.PROBLEMA E ,4E NIE BALGARITE 4AKAME NQKOI DRYG DA NI NAPRAVI JIVOTA RAI.NE 4OVEK SAM SI KOVE SADBATA .MIR NA PRAHA MY .
215
1
 
12
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Глупава, нелепа и ненужна смърт. Не виждам какво друго освен мъка на себе си и семейството си е постигнал Пламен. Лека му пръст.
214
1
 
1
 
! Отговори
До 262 преди 11 години
Откъде знаеш, че е фалшив, ти ли писа "истинския"?
213
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плаката е фалшив. Протеста на Пламен не е само срещу Кирил Йорданов, а и срещу групировката ***, нека медиите не премълчават това , както го правят до сега. Срещу групировката ***!
212
1
 
19
 
! Отговори
БУНТ преди 11 години
Тази вечер се организира флашмоб в памет на Пламен на езерото Ариана от 18.30 ч. Битката с мафията продължава ! Носете плакати срещу Мафията ***, Цеко Минев и другите олигарси !Да спасим България !!!
211
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пламен, извинявам се
210
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички сте горди с пламен и, че сте българи. Не, не сте, лицемери сте. По добре нищо не казвайте, че за такова нещо тунизииците смениха режима който ги крадеше и ликвидираха по голямата част от продажния си елит. Направиха и невъзможното
209
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРП !!!
208
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заради какво и заради кого трябваше да си отиде Пламен? Нима нещо ще се промени ?По добре да беше напуснал България но не и живота .просто не си заслужава .Всички ще забравят за Пламен освен майка му.Мир на праха му..........
207
1
 
7
 
! Отговори
М преди 11 години
bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%BD_%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%85Поклон на Пламен - варненският Ян Палах! Да се помни името му!
206
5
 
11
 
! Отговори
golqm преди 11 години
Мога само да кажа,че такива хора ни карат да се гордеем,че сме българи. Много ме е жал,че така угасна,но показа пътя ни към спасението - дела,а не думи!!! А майката,която го е родила само може да се гордее с него и всички ние също!!! ПОКЛОН!!!
205
3
 
9
 
! Отговори
реален преди 11 години
ДоАнонимен -" Приятелю", ти май си някакво провокаторче. Двайсет и годишната криза не се казва Бойко, Мафията която създадоха червените и си я имат не се казва Бойко, сделките за жълти стотинки и обедняването на хората и т.н. и т.н. не се казват Бойко, а сега за всичко това на него му остана само фактурата за плащане без той да е правил разходите. Не го защитавам на сто процента,но нека не отклоняваме темата.Проблема е да премахнем тези мафии и монополи . А за Пламен-мир на праха му. До победа!
204
2
 
2
 
! Отговори
mimi преди 11 години
dlu mrasnite komunisti pak iskat da nalapat kokala.eto koordinatora na protesta e ot mladejkoto bsp.angel se kazva toia 4ovek e 4ovek na stavni6ev.ne ostaviaite takiva xora da iaxvat protestite.a plamen ve4na mu pamet .za men e garoi.iskam ne6to novo.no ako niama sam za [po malkoto zlo ot troinata koalisia. i tova e gerp
203
3
 
3
 
! Отговори
до Vankata преди 11 години
Както си и знаех, ти си провокаторче. Опитваш се да изместиш темата и да я насочиш в определена посока, за да разделиш хората. Никой вече не ви се връзва. С партиите е свършено, провокации не вървят. Протестът е срещу ВСИЧКИ партии и политици. Ще има много като теб, но това няма значение.
202
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до VankataК'во стана да не би да отгатнах, че палатката е пълна с поредните Ви калинки?!Не Ви ли писна с милиционерщините Ви, кога ще излъчите на живо, самозапалването на Пламен с плаката му? Все още ли се твърди по телевизите, че вчера във Варна не е имало големи протести?!Vankata