Учител "изгоря" заради Harlem Shake в школо

"Голяма веселба стана, но съжалявам, че изгубих работата си"
Обновена: 5 мар 2013 19:03 | 5 мар 2013 19:03, Екип на Dnes.bg
351

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Пловдивучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
8
 
9
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
Много прости селяни са останали в България.Браво на спасилите се!Браво на този учител който естествено ще се присъедини към спасените.Простите герберски чалгарски *** да продалжавът да се въргалят в простотията си.
184
6
 
14
 
! Отговори
Христо Данев преди 11 години
Благодаря за подкрепата на всички!Аз до тук бях един наивник на средна възраст който си мислеше,че може да промени системата с усмивки и цветя.Уви голям *** излязох.На много хора по фурумите съм писал,че са *** в своите радикални искания като послание и използвам момента да им кажа от ефира тук-ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА МОЯТА ЗАБЛУДА!От тук натам пътя ми е ясен.Купувам си оръжие- радикализирам се и почвам война от Президента до най нисшата институция като вече няма да се вслушвам в нищо говорене.
183
4
 
11
 
! Отговори
Столипиново Кючек преди 11 години
Уууу най-сетне да се сети, че Харлем е квартал изключително населен с мазни черни необразовани мазути и разни други обществени ***. Harlem Shake бих го превел на български без да се замисля като - Столипиново Кючек. Изобщо не вдявам каква е идеята?
182
8
 
11
 
! Отговори
@ преди 11 години
майко мила ,тея ( от ръководството) са по-бетер и от комунистите на времето бе,бах маааму , не'ам думи
181
0
 
5
 
! Отговори
Sweden преди 11 години
do 200.Mnogo pravilno. I az jiveq v Evropa, Sweden, ot 2004 god. i s edin nadnik si pla6ta6 vsi4ko koeto si izbroil. Jiveq v sobvstven 2 staen apartament i s taxata za jili6teto, lihvite tok, hrana kola tva onova mi otivat okolo 7500-8000 hil. kroni ( okolo 900 evro). Tova sa okolo 40% ot moqta 4ista zaplata.
180
6
 
3
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
Без да се меся на разнообразието от мнения.Когато става дума за деца трябва много да се внимава.Не винаги нещата са такива, за каквито ги вземаме.Да не излезят наяве и други данни.
179
1
 
6
 
! Отговори
буба преди 11 години
Според мен проблема е най-ве4е в журналистите че отразяват само негативните новини. И лека полека ни заливат само лоши неща.Трябва да има статии и за добрите учители които с години градят характери...А групости винаги е имало и ще има - просто не трябва да се поставят на първо място
178
5
 
13
 
! Отговори
РРР преди 11 години
До 190! Къде в Европа била по-скъпа ле енергията, че не разбрах само??? 4 пъти съм живял в Европа в 2 държави и съм я обиколил цялата почти... С един надник от заплатата си си плащаш за цял месец водата, тока и газта, ако ли не и по-малко. Не спори като не си излизал от БГ! До преди години повече от полвината ни ток изработен в БГ го изнасяхме и продавахме за валута, а сега внасяме и този който имаме ни го продават пак чужденци като чехи и подобни боклци на които Бойко и сие духат за комисионна
177
2
 
5
 
! Отговори
Harlem преди 11 години
По тази логика, инспектората да уволни и директорката разрешила танца в двора на училището. Нея пък я дадоха по национална медия. Като ще има брадва, да сече наред.
176
1
 
6
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Tия от ръководството на гимназията сигурно са от онова поколение, което танцуваше конфу, а конфуто бе забранено и се преследваше. Нека си спомнят, колко унизително беше да се крият и да се пазят в дискотеките от полицията ( тогава милиция ).
175
0
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Видях клипчето и от университета в Торонто. Там ситуацията е малко по-различна, защото участницита са на по над 18, но нека оставим това. В предишния пост не ми стигнаха символите и да напиша, че ръководството на училището е взело прекалено навътре това клипче. Простотия е, но това реално е най-лесния и приятния начин да изхврърлиш от себе си всички отрицателни емоции и да се заредиш с положителни такива :)
174
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за тесногръдо ръководство ? На 57 години съм и не виждам нищо лошо в това, че учениците танцуват. Млади и жизнерадостни. Повече ме безпокои, когато младежта се пропива, или се бори за повече ваканции.
173
11
 
4
 
! Отговори
10 б клас-Миро преди 11 години
Даскалите са яки кво толкова.Сега съм фърлил око на една дето преподава по математика на 36 години.Яка пичка семейна.Мисля ,че и тя ме харесва все ми пише 3 и вика че трябва да наблeгнем на математиката като винаги мога да разчитам на нея.На даскало е яко.Пушим пием пеем и клецаме здраво.
172
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнгелВиж в youtube напиши University of Toronto does the Harlem Shake, виж движенията в долния ляв ъгъл. Това, че си правят асоцияция с перверзии някои хора, не трябва да е проблем. се тая де.Дайте да направим петиция да земат пример от нас, че тея в университета в торонто много прости бе....
171
5
 
6
 
! Отговори
Данев преди 11 години
Да аз съм учителя от видеото и съм мазохист който сега плача,че не съм разбран именно защото нямам защитни реакции като реваншизъм .10 пъти казах съжалявам в видеото където заприличах на женски полов орган.Да когато ми свършат и парите,а работа няма май ще се сетя и за оръжието и за битка...но ще е късно за мен защото ще съм се превърнал на *** и изтривалка за по наглите от мен.
170
4
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
До Тесногръд,ТесногърдиПроблема е в неприличните движения на някои от учениците. Иначе въпреки, че е абсолютната простотия поздравявам учителя за инициативата. Браво на него, но трябваше да прегледа клипчето предварително и да се усети за възможните последици от позите на 1-2 от многото ученици. Те развалиха всичко! Дано ситуацията да се развие по благоприятен за учителя начин. А въпросните ученици да се замислят над постъпката си.
169
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Какво изгубихмеЕлектроенергията ни е 2 пъти по евтина от нормалната цена в Европа. Виж заплатите, там е друга тема ама мозъка ти няма да може да асимилира какво ти казвам. Се тая, *** неук.
168
1
 
11
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Още помня учители от бай-тощово време които ни развеселяваха така и ни правиха открити уроци на зеленина.И тези учители ни бяха идоли и заради тях си учехме уроците винаги и ги уважавахме.Мисля, че простаците и задръстените са директора и училищното ръководство с кадри на по 50-60 годишни лелки от комунизма още. И ако това е пошло, то как бихте определили поведението на учениците които всяка вечер ходят на чалготеки и смъркат бело и амфетки по кенефите и ... пред камерите на телелефони?
167
2
 
8
 
! Отговори
PSV преди 11 години
И нашите баби и дядовци играха Gangnam stil но не им спряха пенсиите В идиотска държава *** решения . Това е.
166
2
 
3
 
! Отговори
hes преди 11 години
До Какво изгубихме - изглежда, че си изгубил способността да разсъждаваш - така е, като си учил в АОНСУ