Пациент се хвърли от 6-ия етаж на болницата в Смолян

Бил приет в здравното заведение за лечение на пневмония
19 мар 2013 12:33,
48
Пациент се хвърли от 6-ия етаж на болницата в Смолян
Снимка: архив, Булфото

Пациент в смолянската болница сложи край на живота си, съобщиха от болничното заведение.

43-годишният мъж от Настан бил приет през изминалата нощ за лечение във вътрешно отделение на МБАЛ-Смолян с диагноза пневмония. Около 6.00 часа тази сутрин тялото му било забелязано да лежи в двора в северната част на двора на лечебното заведение, за което веднага е подаден сигнал на тел. 112, отбелязва "Фокус".

Рано тази сутрин той е напуснал стаята си. Впоследствие се установило, че бил излязъл на терасата на шестия етаж на отделението, в което се лекувал.

По неизвестни причини той прескочил през парапета, което се оказало фатално за живота му. По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: болницасамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Психотронно въздействие. Казах ви.
40
0
 
4
 
! Отговори
предлагам... преди 11 години
...първият ден без самоубийци да го броим за празничен...
39
1
 
11
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Отчаянието на голяма част от хората в безизходица е НЕПОНОСИМО.Безработните хора в БГ са най-много от цяла Европа като процент.Фирмите бездействат, смазани от бюрокрацията на държавата и неравнопоставеноста в сравнение с олигарсите и мутрите. малкото спечелените пари отиват за заплати, енергия и процентно високите осигуровки и всевъзможни таксиАко не бяха приходите от имигрантите,изхранващи близките си у нас, финансите на държавата биха свършили.Хитреца това го знаеше добре и затова избяга
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
za vsi4ki bedi sa vinovni prehodat i vsi4ki patii ot samoto mu na4alo ta i do sega. horata obednqha pod nulata a s tova i oglupqha. nqma pari za razdane,otglezdane, obrazovane,za zdrave,za tok,gas,voda i umira
37
0
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
До Конспиративна Теория; Предупреждавах за стремежа на глобалистите да установят диктатура над целия свят и че тия ПРО щитове ще се използуват за психоатаки и контрол над хората но глас в пустиня. Е честито! Това е едно от десетките средства за изтреблението ни. А тия тук още разиграват партийни избори?
36
0
 
13
 
! Отговори
Конспиративна Теория преди 11 години
Като са толкова "безвредни" и "безопасни" що никой не излезе и да каже в прав текст какво точно е това?!?! А само плюнчене и мрънкане?!?! :( Ами този велик "ЗАЩИТЕН ЩИТ" изпънат над страната ни от "големите ни НАТО-вски приятелчета"?!?! Може би е "страшна случайност" как ЩИТЪТ беше разпънат над Италия и Майка България и няма и няколко дни... Идентични Земетресения...къде? Точно Италия и България! Брей брей брей... КАКВА НЕВИЖДАНА СЛУЧАЙНОСТ! Даже и трусовете бяха в определен диапазон от време!!!
35
0
 
14
 
! Отговори
Конспиративна Теория преди 11 години
Много ми е интересно.... защо си мислите,че всичко със тия зачестили "самоубийства" и масова психоза на Българите е случайно?!? А зачестилите онкологични и респираторни заболявания?!?! :( Май почти никой вече НЕ СИ СПОМНЯ или "не му е изгодно" ДА СИ СПОМНЯ хубавите летни вечери на миналата година,когато всяка Божа вечер от балкона ми в "Люлин" виждах МИНИМУМ по три до седем "КЕМТРЕЙЛС" самолета!! Чийто "следи" впоследствие ставаха на солидни "ОБЛАЦИ"?!? Но какви ли "ОБЛАЦИ"?!? Що никой не каже?!
34
4
 
24
 
! Отговори
112 преди 11 години
Хем в болница, хем са се обадили на 112?!?!?...Бас ловя, че линейката е закъсняла !!!
33
4
 
17
 
! Отговори
Настан преди 11 години
Герб ни закриха болницата в Девин и сека пътуваме 50км до Смолян.Хиляди народ ГЕРБ оставиха бе здравеопазване.И колко още жертви ще има.....
32
3
 
21
 
! Отговори
Гроб преди 11 години
Браво за здравната реформа.Боко и Цецо големи успехи имате
31
0
 
25
 
! Отговори
? преди 11 години
АБЕ БЕЗРАБОТЕН-НЕЗДРАВНО ОСИГУРЕН ОТКЪДЕ ДА ВЗЕМЕ ПАРИ ЗА ЛЕКАР......ДА ВИ ПЛЮЯ НА ОСИГУРЯВВАНЕТО-А АКО ТЕ ЗАБОЛИ НЕЩО ТРЯБВА ПЪРВО НАПРАВЛЕНИЕ АМИ Ч1ОВЕК ЩЕ ПУКНЕ ДОКАТО 4АКА БЕ.....ДА ВИ ПЛЮЯ НА СИСТЕМАТА ....ТОВА НЕ Е ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ-ТОВА Е ПАРИСЪБИРАНЕ С ОПИТ ДА СЕ УМОРИ НАРОДА
30
0
 
4
 
! Отговори
26 Истината преди 11 години
Утре за теб да четем в тая рубрика, продажник нещастен, и за господарите ти, да виснете всичките на въжето по стълбовете на енергото и базовите станции на крадливите оператори, обесени на мрежов кабел. И бездомни кучета да ви ръфат докато *** ви крадат дрехите и някой с нетрадиционна селсуална оринтация ви употребява. Това сте докарали - дано го изсърбате до дъно.
29
3
 
12
 
! Отговори
ЕвроПси преди 11 години
30,Извънземните правят маневри с ново страшно оръжие!За това много хора полудеха!
28
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народе, 5 века турско робство не можа да те унищожи, но "демократична България" ти *** майката! Да гният в ада всички мръсни ***, които продадоха България и жертваха народа в името на дребните си мошенически интереси.
27
1
 
16
 
! Отговори
внимание преди 11 години
Хора ходете с каски и с пожарогасители, по възможност по далече от високите блокове да не ви падне някоя факла, а също с противогази за да не се задушите от дима на изгорелите гуми от ***, с бронежилетки и други средсва за защита от полудели за саморазправа ***.
26
5
 
2
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
поне три пневмонии съм преболедувал на крак, едната от които в казармата, както е тежка болест, така и не е кой знае какво... всичко е до съпротивителни сили на организма... Нерядко има и починали от пневмония, което поне за мен е почти, като да си отидеш от настинка... На мен ми се струва, че може би са му поставили диагноза пневмония, а човека е смятал, че има онкологично заболяване на белите дробове и за това се е хвърлил от болницата...
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
HARP м.....ви! Престанете да ни облъчвате! Не остана народ тук!
24
9
 
7
 
! Отговори
zeit преди 11 години
ЕЕЕ що не се е запалил бе....
23
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой знае колко пари са му поискали на човечеца. Сигурно е безработен ссъс семейство и е решил по-добре смърт отколкото мизерия. Докъде ни докараха ББ и съдружие. До сега чак толкова самоубийства не е имало.
22
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже, къде живеем, какво стана със страната ни, с народа ни. 23 години ни управлява октопод, народът изчерпа психическите и физическите си сили. При недохранване най-напред се уврежда мозъкът. А и при непрекъснатия психически ТОРМОЗ, за който ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ, от Топлофикация, Енерго-, водоснабдяване, данъчни институции, осигурителни институти, които със съгласието на правителството буквално нагло, безскрупулно и зверски изтезават хората, естествено идват крайните решения.