Румънци и руснаци заливат Черноморието за Великден

Търсят най-вече спа услуги
20 мар 2013 19:36, Красимир Ангелов
95
Румънци и руснаци заливат Черноморието за Великден
Снимка: Булфото

Румънски и руски туристи ще напълнят курортните комплекси по българското Черноморие за Великденските празници, обяви доц.Стоян Маринов, член на Управителния съвет на Варненската туристическата камара.

По думите му най-атрактивни за гостите са хотелите, които разполагат със СПА центрове. Маринов уточни, че очаква през това лято броят на гостите от северната ни съседка да остане на същото ниво както през 2012 г., като има шанс за увеличение с 1-2 процента.

Туристическият експерт бе категоричен, че протестите в страната не са понижили записванията за летните почивки. По думите му няма оплаквания от хотелиери за анулиране на заявки.

По традиция лятото ще отвори и значителен брой работни места по морето. Фирмите търсят основно сервитьори, бармани и пикола. За работещи на рецепция има изискване кандидатите да владеят поне два чужди езика.

За работодателите голям интерес представляват кадрите, които знаят руски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
0
 
! Отговори
Тракиец турчин преди 10 години
До ТРАКИйциславяните не са *** *** произлизат от земите на персите от където произлизат и тракийците хахахахахахахахаааах тракиец - магал
72
2
 
4
 
! Отговори
плажкотешка тоалетна преди 11 години
На БГ черноморието освен за секс-туризъм за друго не се ходи.Всичко е мръсно, по чаршафите има спе****, морето е мръсно. Във Варна и Бургас плуват фекалии във водата. Обслужването е повече от отвратително. Никакво уважение към туриста и почиващия. Местните са алчни, храната е гадна и дори понякога негодна. Лъжливи търговци има навсякъде. Пълно е с мутри селски гларуси и биячи които те заплашват с бой без нищо да им правиш. Плажа не се чисти.Още ли искате?
71
2
 
1
 
! Отговори
туризъм преди 11 години
Какво да ни е черноморието питам аз - след като ние си го унищожаваме..знаете ли колко пари се наливат тук - за да дойдат ей такива като вас и да си плащат пакет от 30лв. - всичко включено и да ми държи тон защо не съм му осигурила това и онова...добре, че е туризма, и добре, че са хората дето идват тука, че иначе такива с вашето мислене да са изчезнали до сега заедно с държавата ни !!!!
70
3
 
1
 
! Отговори
туризъм преди 11 години
Изгубих си от времето да ви чета смешните коментари (не всички, разбира се). Личи си, че някой хора въобще не разбират от туризма, а други май и море не са виждали. Работело само три месеца, а цяло година нищо - зимните курорти къде са ви бе !? това е някой ограничен...Тракийци, славяни, евреи - какво се плюете нали всички сте българи...бас хващам, че шефа ти е може би славянин, но него не го ругаеш защото ти дава паричките !
69
1
 
2
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Рускините е ясно какво търсят. Ами румънките? И те ли дядо попе?
68
3
 
6
 
! Отговори
кранци - ланци преди 11 години
До ЧерноморскиЕй нещастие, по морето години наред разни *** печелят от наследствените им апартаменти, не ги завеждат никъде тези пари, не плащат данъци, цените са ТРОЙНИ и ПЕТОРНИ на това което трябва да бъде, лъжете нас, лъжете чужденците, миризливи въшкари сте, хората по мореро са ***, мързеливи са. С наем за 1 джет за 1 лято си купуваш апартамент. Какво повече искаш бе наглец? Малко ли ти е?!Не ме карай да те проклинам!
67
8
 
3
 
! Отговори
draznitel преди 11 години
Никой чужденец не търси СПА! Тая идиотия я наложиха нашите хотелиери, да пробутват на глупавия българин разни смърдотии, с които да го цапотят.
66
5
 
2
 
! Отговори
Черноморски преди 11 години
Браво! Ето затова Черноморието трябва да се отдели административно като кантон със специален бизнес статут. 5% ДДС, консулски гишета с директно издаване на визи за руснаци на летищата в Бургас и Варна, приходите да остават предимно в общините и тогава, ще има хляб, нормални доходи, зеленина, инфраструктура и чистота по цялото Черноморие. Защо не и офшорна зона да стане новия кантон "Българско Черноморие". Така, ще идват да се регистрират фирми от целия свят при нас, както в Кипър, Швейцария и
65
10
 
11
 
! Отговори
СУПЕР преди 11 години
Започнаха да идват освен Румънски,Молдовски,Полски,Чешки,Словашки,Украински,Белоруски и Руски туристи! Това е добре за туризма! Ама МОСТА на СИЛИСТРАКЪЛАРАШ го няма! Да дойдат още и още и още и още,даже от Скандинавия искат да идват-ама няма достъп,като стигнат до Дунава-БЛОКАЖ!??? Бойко много строи завалията! Ама само СОФИЯ-СОФИЯ! София-Морето! Морето София! До там му стига плиткия мозък и на министърката му! Дано имаме УМНО правителсво ин тъ фючър!
64
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Киро Киро,Киро-КИРТАК такъв.Стой си на село! Не са за теб почивките!
63
2
 
0
 
! Отговори
Щ преди 11 години
До Анонимен?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
62
3
 
2
 
! Отговори
До WASILISQNISGERMAN преди 11 години
Не го приемай като дискриминация.Така е по подразбиане.Това е използван израз и у вашата родина.
61
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Руснаците идат! Радвайте се, господа от форума, плачете от щастие, идат вашите приятели!
60
5
 
7
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
КАКВА Е ТАЗИ ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ ЖЕНИТЕ....ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ........РУМЪНКИ И РУСКИНИ....
59
1
 
0
 
! Отговори
saipemable преди 11 години
Чукни в< you to be>-''ВДВ''-Александр Буинов и ще го видиш
58
2
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
Предлагам ти повече да не пишеш в тази тема,защото продължаваш да ръсиш глупости.Нямаш си и на представа колко руснаци и румънци притежават ваканционни имоти в България и ги използват точно за това по празниците,а останалите по хотелите са оул инклузив,демек,спането и храната им е включена в цената,защото през март в Албена,Златни Пясъци и Слънчев Бряг няма заведения къде да се хранят и да си харчат парите,но те не идват и за това,а да се разнообразят.Колкото и пари да оставят тук си е берекет.
57
13
 
8
 
! Отговори
Ганьо от Мюнхен преди 11 години
момчета кога ще стане революцията! Революционерите сме всички в чужбина! От 7 години не съм бил у БГ на почивка а и не ме привлича примитивността на т.н. морски бизнесмени. Вие не разбрахте че без индустрия трябват дълги езици за и широка халка вие знаете за какво е! У БГ не трябва да си инженер = безработен. Само у Европа кактго Алеко К. казва! Защо не изберете някакво свестно правителство, да има нещо да се работи а не само далавера! Не ви завиждам! Аидеееее!!
56
6
 
8
 
! Отговори
Дянков преди 11 години
Румънски и руски туристи ще напълнят курортните комплекси по българското Черноморие за Великденските празници, а пет милиона българи ще им е_ат майките...
55
3
 
19
 
! Отговори
до 59 преди 11 години
Сигурно за теб това е нещо много далечно и маловажно защото явно живееш в някое кърджалийско село и никога не си излизал от него.Всеки който е пътувал Русе-София или Русе-Варна по някой празник ще ти каже,че всяка 3-4-та кола е румънска.Хората идват на няколко дневна разходка в България,както и много българи отиват на разходка в Гърция когато има повече почивни дни.Новината не е ***,а е очаквана защото това се случва всяка година,а ти като си толкова умен,произвеждай,а не ръси мозък във форума
54
15
 
9
 
! Отговори
Киро преди 11 години
От 10 години не бях ходил на нащо черноморие, Миналата година бях и повече няма да отида ГНусна работа,салфетки четки за зъби тазове наилонки фасове фекалии дамски превръзки,Отврат гнусна работа