Жрица упоила шофьора, карал в насрещното на "Тракия"

Срещу 57-годишния мъж няма да бъдат повдигани обвинения
Обновена: 23 сеп 2013 14:02 | 23 сеп 2013 07:33,
59
Жрица упоила шофьора, карал в насрещното на "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Срещу шофьора, който кара повече от 20 минути в насрещното платно на магистрала "Тракия", няма да бъдат повдигнати обвинения, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Той обаче ще отговаря за неподчинение на полицейско разпореждане, а книжката му може да бъде отнета.

57-годишният Валери Варданов е разведен, има две деца и внук. В момента живее с родителите си, които са в шок, след като чули за случилото се.

Още по темата

"Не знам как става, обърках се", твърди шофьора пред bTV, който е с над 30-годишен опит зад волана и досега няма произшествия на пътя.

Той разказал на майка си, че докато пътувал между Пазарджик и Пловдив, на стоп качил непозната 45-47-годишна жена. Била добре облечена, не приличала на проститутка. Веднага щом седнала до водача, поискала кафе. Валери слязъл да вземе от близкото кафене.

Разговорили се, станало ясно, че стопаджийката е платена жрица на любовта, после тя слязла, а Валери изпаднал в нещо като транс. Той не помнел как е обърнал цистерната и как е навлязъл в насрещното платно. Така е карал около 40 километра.

Когато слязъл от тежковоза, Валери не могъл дори да върви. Едва след ареста, в дома си той разбира, че му липсват парите и документите.

По случая е образувано досъдебно производство. Полицията издирва мистериозната проститутка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
6
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Не разбрах, как разбра че му ги нямат документите едва в къщи, при мама. Абе глупи полицайте не те ли проверяваха???
51
0
 
0
 
! Отговори
брб преди 10 години
хипноза аха, тва ми го разпрааха надълго и нашироко и ме плашеха с руските *** докат не попаднахме на едни таквиз "хипнотизатори". Евала на техните ченгета, копче не ни казаха като ги викнахме и видяха че хипнотизаторите са с така наречените "телесни повреди". Прибраха си ги че и ги ошамариха попът. Подписахме протоколчето и толкоз. А хипнотизатори може и да има, ама *** на българи и хипноза да бе да, то аз лично кат ги видя и ръцете ме засърбяват в 80% от случаите.
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Cool story, bro...Този див балкански бек си мисли,че другите са по-*** от него...
49
0
 
14
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
В насрещното - та той можеше да убие невинни хора !
48
7
 
1
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Хайде стига си ровил. Радвай се на живота и си гледай твоите неща. Какво си седнал да хленчиш тука като някоя ученичка.
47
4
 
8
 
! Отговори
Бях там преди 10 години
До 49:Ами вярно е, че има химии, дето могат да ти замътят мозъка до неузнаваемост, ама също така е вярно, че една застаряваща *** няма как да има достъп до такива химии. Иначе ще приема, че освен с проституция, жената се е занимавала и професионално с военна фармакология, да речем...Версията на въпросния злополучен шофьор здравата вони. Значи той твърди, че вероятно е бил друсан до козирката, само че уредът нищо не е отчел... Да видим медицината как ще обясни неговия "нещо като транс".
46
3
 
25
 
! Отговори
SS преди 10 години
Чудя се на шофиралите срещу цистерната защо още не са дали чичката под съд за причинен стрес? Като му бръкнат хубавичко в джоба - да видим дали друг път ще си има вземане-даване (и "упойване") с разни каки/лелки по магистралата. Ама че ***! - Да си ги води в къщи, или на къра, а не да рискува живота на невинни хора по пътищата!Трябва да бъде съден директно за опит за масово убийство! А не да се потулва случая като ни пробутват легенди и митове. Тоа *** трябва да бъде осъден за назидание!
45
3
 
11
 
! Отговори
_ преди 10 години
Такива химии има, че няма да си познаете децата, ако ги изпиете. Изобщо не е трудно да ти се замъти мозъкът дотам, че да не знаеш какво правиш.Човекът не е виновен и не носи наказуема вина, щото не осъзнава действията си, но онази ако я хванат, доста годинки зад решетките трябва да прекара.
44
3
 
14
 
! Отговори
SS преди 10 години
никакво упойване не е имало. Тоа чичо-хитрец трябва моменталически да се бутне в карцера, и да не излиза от там, докато хубавичко не си припомни как всъщност стоят нещата. Е, ако действително е имало и замесена лелка, ега ти и полицията - да не може да я идентифицира и залови набързо! Нали уж полицията ни пазела? За какво ни се фукат разни "експерти'"-полицаи с детектори на лъжата и прочие "иновации"??
43
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе хора - вчера ходих на цирк дьо солей, платих маса пари за шоуто, а всички познати ме питаха що? Като цялата държава е цирк и при това безплатен. Прави са, но цирка хич не е безплатен, а толкова скъп, че не знам как ще го платим....
42
3
 
3
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
До Бях тамМного неприятен инцидент. Колегите от Транспортна комисия трябва да дадат насоки за по- добра превенция на такива случаи. Ако ти имаш някакви въпроси и/или предложения във връзка с този, можеш да ги отправиш в писмен вид към компетентните органи, които се занимават със случая.
41
10
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Това, че не са повдигнати обвинения на шофьора е правилно. Поне аз така мисля. В много от случаите вината не е на водачите - или има огромна дупка или някой *** чиновник без книжка решава какво и как да се случва с пътищата и движението по тях!!! В България е пълно със специалисти и експерти, но само по документи. Най-нагледния пример е в политиката - пълно е с министри, нямащи и понятие от сферата в която са назначени!
40
0
 
27
 
! Отговори
Бях там преди 10 години
До 43 Чиновник:Човек ти си 100% готов за политиката! Нищо не казваш в поста, ама много добре звучи! Какви структурни реформи, какви партньори, мен!?Тука си говорим, че някакъв *** е засилил 10 тонна машина със 100 км/ч по магистралата в насрещното платно петък вечер в тъмното и ако си срещу него също с около 100 км/ч това означава, че все едно караш към стена с 200 км/ч. Сещаш ли се колко време имаш да реагираш, за да избегнеш удара?Ами много ясно, че трябва да го хонинговат без вазелин..
39
14
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 10 години
Трябват структурни реформи, за да се махнат проститутките от пътищата. Има политическа воля за осъществяването на тези реформи съвместно с ашите евроатлантически партньори. Може би в следващия програмен период ще бъдат предвидени средства в бюджета, които да обезпечат този преход.
38
1
 
23
 
! Отговори
Бях там преди 10 години
Кофти тръпка! Петък вечер около 20:30 ч пътувам от София в посока Пловдив. Всички бързат да се приберат в края на седмицата, магистралата е много натоварена. До Пазарджик пътят е ужасен и вече съм добре изнервен от непрекъснатото подскачане на колата. Веднага след Пазарджик пътят става добът и логично натискам ***.ала на газта с идеята да ускоря до към 140 км/ч. Минавам вляво и изненада - всички отбиват вдясно. Не виждам какво става, но инстинктивно и аз отбивам. И слава Богу!...Обвинения няма?!
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абсурдите на държавичката-Циганистан.ами ако беше станало кърваво меле на пътя???тогава щяхте да се вайкате и оправдавате драги ми минцифайки...нали!!!
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво правят хора на магистралата? Кой не си е свършил работата? А да, рекетьорите от КАТ. Срещу съответна сума може да правиш каквото ти душа сака по пътищата. А на шофьора трябва да му бъде отнета книжката. То хубаво - объркал се, но да не се подчиниш на сигналите на полицейските патрули и практически да застрашаваш живота на други участници в движението, не е нормално.
35
0
 
14
 
! Отговори
rm преди 10 години
А нещо експертиза, кръвна проба или просто вземаме на доверие думите. Че те утре убиец ще пуснат така, само защото им казал, че бърза например.
34
5
 
17
 
! Отговори
аспарух преди 10 години
Ама хора тва си е негов проблем?Упоили го ама той не знаел!Да го д.ха тъпака,5 години в пандиза и никога повече книжка за него!Ши.ан надрусан убиец!
33
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полицаите да разкарат тъпите *** от шосетата, а не само да се крият из храстите и да викат "кво праим".