Жрица упоила шофьора, карал в насрещното на "Тракия"

Срещу 57-годишния мъж няма да бъдат повдигани обвинения
Обновена: 23 сеп 2013 14:02 | 23 сеп 2013 07:33,
59
Жрица упоила шофьора, карал в насрещното на "Тракия"
Снимка: архив, Булфото

Срещу шофьора, който кара повече от 20 минути в насрещното платно на магистрала "Тракия", няма да бъдат повдигнати обвинения, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Той обаче ще отговаря за неподчинение на полицейско разпореждане, а книжката му може да бъде отнета.

57-годишният Валери Варданов е разведен, има две деца и внук. В момента живее с родителите си, които са в шок, след като чули за случилото се.

Още по темата

"Не знам как става, обърках се", твърди шофьора пред bTV, който е с над 30-годишен опит зад волана и досега няма произшествия на пътя.

Той разказал на майка си, че докато пътувал между Пазарджик и Пловдив, на стоп качил непозната 45-47-годишна жена. Била добре облечена, не приличала на проститутка. Веднага щом седнала до водача, поискала кафе. Валери слязъл да вземе от близкото кафене.

Разговорили се, станало ясно, че стопаджийката е платена жрица на любовта, после тя слязла, а Валери изпаднал в нещо като транс. Той не помнел как е обърнал цистерната и как е навлязъл в насрещното платно. Така е карал около 40 километра.

Когато слязъл от тежковоза, Валери не могъл дори да върви. Едва след ареста, в дома си той разбира, че му липсват парите и документите.

По случая е образувано досъдебно производство. Полицията издирва мистериозната проститутка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
38
 
! Отговори
Калина преди 10 години
:) "...а един мармот завива шоколада в станиол..."Кой знае кой е собственикът на камиона, каква стока е превозвал и на кого се е обадил за да се скалъпи тая басня.
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много добра тази жрица!!Браво!!
10
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А уж шофьора беше пак турчин.
9
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изводът: ходете по *** и карайте в насрешното. Никой нищо няма да ви каже.
8
2
 
42
 
! Отговори
.... преди 10 години
Добре го е обслужила мистериозната жрица.Преди да тръгне е трябвало малко да изчака докато кръвта се разсее от инструмента му,за да може горната му глава да реагира адекватно.
7
3
 
28
 
! Отговори
conservator преди 10 години
Това е истина или днес.бг не е проверил информацията надлежно. Опиянението на шофьора се доказва много лесно с кръвна проба (т.е. можем да го възприемем за факт). Твърдението че на седалката до него е седяла жена също се доказва лесно - оставена миризма, коси или др. веществени доказателства. Виж причинно следствената връзка между жената и наркотиците се доказва по - трудно. Но и тя се доказва. Първо трябва да се открие жената, второ да се проучи нейната практика до момента, да се разпита.
6
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е глътнал амфетка, след което е рискувал живота на стотици невинни и всичко това за една ***. Е*аси загорелия *етен!
5
2
 
66
 
! Отговори
Profesional one преди 10 години
Да влезеш камион в насрещното на магистрала има едно единствено условие. Трябва да си професионален шофьор с поне 30 години опит. Иначе самото начинание е обречено на провал защото не е никак лесна работа. Другото са фантазии и перверзии. Професионализма над всичко.
4
1
 
39
 
! Отговори
Мълдър преди 10 години
Това е Досие Х!
3
8
 
36
 
! Отговори
ined преди 10 години
По-тъпо извинение не съм чувал, преди поне проявяваха някакви начинки на мислене - били отвлечени от извънземни, облъчени от китайското разузнаване и т.н.
2
9
 
39
 
! Отговори
Ves преди 10 години
Също толкова убедително щеше да ми прозвучи и ако бе казал, че са го отвлякли извънземни и му се губят часове.Тая ще да е била много умна да упои шофиор в камиона на който сама се е качила на стоп освен ако не и е бил мил живота. Тъпо тъпо тъпо
1
4
 
27
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
Bulshits.