Ямбол е градът, Ямбол е стилът*... доказа го и кметът

Негов футуристичен предизборен клип от 2011 г. налази мрежата
Обновена: 14 окт 2013 11:15 | 14 окт 2013 09:37,
41
Ямбол е градът, Ямбол е стилът*... доказа го и кметът
Кадър от клипа в YouTube: Кметът срещу лошите

От дни футуристичен предизборен клип се върти из мрежата и показва ямболския кмет Георги Славов в друга светлина, тази на "борец с лошите".

Правено през есента на 2011 г., видеото му има за цел да ангажира "по принцип аполитичната" младежка аудитория, защити днес концепцията си пред bTV градоначалникът на южния ни град.

По думите му в клипа има послания и към "дребни душици", които блокират работата на общината.

"Към онзи момент имаше сериозно противопоставяне в Общинския съвет на Ямбол, около година блокираха работата. Решихме да изберем един по-динамичен вариант за младите хора. Тогава дори махнахме последната сцена (с физическата саморазправа с лошите – бел. ред.), защото решихме, че не трябва да отдаваме интерес на такива дребни души", коментира Славов.

Две години по-късно кметът продължава да твърди, че не е сбъркал с подхода си към младежката аудитория.

"Не атакуваме с агресия, а с тематика, която е интересна за младите хора", повтори той.

"Опазил ни Бог да решаваме проблемите в града в бой". Така кметът отговори на въпроса дали в Ямбол проблемите се решават с бой.

Хората, които му пречат

"Продължават да ни пречат едни хора за строителството на регионалните депа. Това не е проблем само на Ямбол, а и на цяла България. Една псевдоекологична организация блокира строителството на новото депо за боклук", обясни Георги Славов.

По думите му заради непостроеното депо общината плаща санкции в размер на 700 000 лв. за тази година, а догодина предстои да плати 1,8 млн. лв.

Проблемите на Ямбол

Като други проблеми в работата си Георги Славов посочи военните имоти на общината, за които държавата дължи около 2 млн. лв. "Ние си ги искаме", обясни обаче той.

Освен това той се оплака от "арогантното отношение на сегашния кабинет" по повод новата болница в общината.

*Ямбол е градът, Ямбол е стилът … песен на култов ямболски рапър, хит в нета

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ЯмболГеорги Славов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ямбол е градът на мечтите-всеки мечтае да се махне от там!
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕВАЛА НА КМЕТА,ГРАДА СЕ ПРОМЕНИ МНОГО КЪМ ДОБРО ,ПРЕДНИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НЕ НАПРАВИХА И ЕДНА ДЕСЕТА ОТ ТОВА ,КОЕТО СЕГАШНИЯТ ПРАВИ ЗА ЯМБОЛ .ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ Е ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ , РАБОТИ ЧОВЕКА ,ЗА ТОВА ГО ПЛЮЯТ *** !
33
0
 
5
 
! Отговори
Yambol преди 10 години
До АнонименАми предишните не крадоха ли? Ама направиха ли нещо - Не!
32
5
 
4
 
! Отговори
спеца преди 10 години
гледам колите от клипа с Бургаска и русенска регистрация.Ей сЙеланйе,стойте си у Ямбулуву,а то къде беше между другуту?
31
1
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 10 години
хахаха някво пияно копеуе от перник се изказало неподготвен
30
15
 
7
 
! Отговори
ss преди 10 години
Кво ви стана е? Ямбол си е същата дупка както си беше и преди 10 години когато се махнах ! Станало е нещо като Перник ( селяни с манталитет на граждани) !
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До YambolВярно направи ги тези неща, но и такова крадене като неговото не е имало досега, като проекта за централната част да тече рекичка и да се сложат нови плочи за 4 млн. за дали има 1 км разстояние, а пък за ВИК какво лапане падна.
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
27, КО НЕ, БУРГАС - ГРАД НА КЕЛНЕРИ, РИБАРИ,МОРЯЦИ И ***.
27
4
 
4
 
! Отговори
34843 преди 10 години
Като няма с кво друго да изпъкнат,ще е с простотия много ясно.Сега тя е на мода.
26
4
 
24
 
! Отговори
Yambol преди 10 години
Славов направи за 5 години толкова, колкото онези преди него не успяха за 20г. !!! Имаме най-хубавия парк в цяла България, събори 20 блок, нещо което си беше немислимо. Оправи тласкателя, може би най-големия проблем на ямболци, защото това да нямаш вода на нова година не си е шега работа. Смени всички подземни тръби с нови, асфалтира много улици. Оправи парк Боровец, въпреки че *** пак му е*аха мамата на скоро. Сега ще се строи нова спортна зала, ще се обнови цялостно централната част.
25
1
 
18
 
! Отговори
До 30 преди 10 години
Това че имаш толкова ограничена представа от града и че явно хората с които се срещаш там, са от "твоята черга", не ти дава автоматично правото, да слагаш целия град под общ знаменател (ако знаеш въобще какво е това).
24
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имах едно гадже от Ямбол , седнахме на едно заведение и тя си поръча" За менье 2 кебачианца", ходил съм няколко пъти в Ямбол и не видях някой да не е @бал поне 100 мадами, да се сбива всеки ден и да не е като енциклопедия...хахах
23
3
 
25
 
! Отговори
у наше село преди 10 години
При тоя кмет градът наистина се променя видимо, всеки (стига да не е на червената амбразура) ще го признае. Просто нещата, които прави се виждат - няма как да се скрият. Най-важното при Славов обаче е, че му стиска да се занимава с проблеми, дето другите преди него само се тюхкаха, че е много сложно, че няма пари и т.н. Затова му свалям шапка!
22
3
 
15
 
! Отговори
35607 преди 10 години
До ко неВерно ли?Аз пък до сега се бях заблудил, че в Бургас е най-голямата селяния?
21
23
 
6
 
! Отговори
ко не преди 10 години
пълна селяния са тези и сливен,цял Бургас се напълни с такива.
20
2
 
16
 
! Отговори
Nick преди 10 години
Нито има стар асфалт - напротив има доста скоро асфалтирани пътища, не съм видял чак толкова да е затлачена реката, а тези грозни евтини пейки не знам къде си ги видял.
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Георги Славов е цвете, ако бъде сравняван с предишните кметове.Мъчи се човекът да направи добри неща за града.Видимо е,не може да не му се признае.Но както повечето български градове и Ямбол обезлюдява.Умните,младите и амбициозни хора ги напускат скорострелно.
18
16
 
10
 
! Отговори
нерде Ямбул,нерде Ст преди 10 години
Не знам какъв е бил градът преди,лятото, на път за морето минах от там,мизерия братко.Тъжна работа.Ако преди е било още по-зле...ужас.Не разбрах точно за какво са похарчени пари по европейска програма в парка.Стар асфалт,грозни евтини пейки,затлачена река.Добре,че поне онзи *** блок разкараха.Ама ямболии могат да преценят по-добре все пак.Още мноого,мноого има какво да се прави.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и аз тази година минах с преспиване от там. Добро впечатление ми направи града като цяло, също и централната част, макар да бе малко пуста и доста слабо осветена, но все пак сравнително поддържана. Опитах се да намеря на влизане прословутия бл.20 да си го снимам, ама не успях и сега разбирам, че бил съборен вече. Това е добре :) Не го знам какъв е кмета, но града за бг стандартите изглеждаше прилично. Клипът обаче е ... несериозен :) честно
16
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
niama nishto v qmbol osvewn klika ot prestapnici koito tr.da badat izbeseni na parvia ylichen stalb .