Почина двойният убиец от Варна

39-годишният мъж се самопростреля вчера в главата
Обновена: 7 яну 2014 10:13 | 7 яну 2014 08:35,
142
Почина двойният убиец от Варна
В този гараж полицията откри стрелеца. Снимка: Булфото

Почина двойният убиец от Варна, който вчера застреля приятелката си и предполагаемия й любовник, съобщиха от МБАЛ "Св. Анна".

В понеделник следобед 39-годишният мъж застреля 33-годишна жена, с която живее на семейни начала, уби и 39-годишен мъж.

Още по темата

Кървавата драма се разигра на паркинг край "Гранд мол" във Варна.

По-късно през деня бе подаден сигнал за прострелян мъж на ул. "Крепостна" в морската ни столица.

Изпратените на място екипи откриха стрелеца с огнестрелна рана в дясното слепоочие.

Той бе настанен в болницата в кома и с опасност за живота и изобщо не е стигнал до операция. Мъжът бе с кръвоизлив в мозъка, но лекарите не са успели да го спасят и той е починал.

Установено е, че двойният убиец Петър Евтимов и 33-годишната Живка Пенчева са живеели от години на съпружески начала. Двамата имат две деца - на 8 и 17 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: болницаубийствоварна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"убийството е огромен грях, както и изневярата"Да, това са две от десетте божии заповеди:- Не убивай- Не прелюбодействувайИ все пак, изневярата е поправима и простима, а убийството не е поправимо.
77
20
 
23
 
! Отговори
lili преди 10 години
добре де, значи според българските мъже е съвсем нормално те да изневеряват, а партньорката им да търпи и да си затваря очите, но ако жената кръшне - трябва да се убие, пребие, да е за урок на другите .....ориенталска работа.А въпросния е пълно куку- като оня от Пловдив, дето си изби семейството.`Голяма работа- кръшкала.И аз съм кръшкала, и любовниците ми са били семейни, пък какво от това. С мъжа ми се обичаме, имаме прекрасно семейство.
76
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност в 14 часът на паркинг,пред толкова хора,убитите са могли само да си говорят! Да не се окаже,че са само приятели. Тъжно! Глупаво и нелепо! Българина като види някой с някого повече от един път и веднага се съмнява в непорочност! Незнам! Няколко години съм работил като барман в центъра на нашия град! Виждал съм стотици пъти разни хора заедно на кафе! Никога не съм се замислял дали са интимни! А те сигурно са били,но съм щастлив че не ме е интересувало! Понякога хорската клюка докарва беда
75
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жена и ръжда тръгне ли няма спиране - народна мъдрост!
74
39
 
17
 
! Отговори
Аман от шаврантии преди 10 години
Това да е урок на всички неверни жени в България, а те повярвайте ми не са малко
73
11
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Жалко - много жалко- като е знаела че мъжът и е психопат - защо си е помисила даже да има авантюра с друг ? Сега трима мъртви и деца сираци -Когато не обичаш някой - просто се раздели с него- ама явно психопатът е имал пари,, и на дамата не и е отървало да живее бедно с други-
72
1
 
10
 
! Отговори
аноним преди 10 години
това са българи...а не варна!!!
71
5
 
5
 
! Отговори
някой преди 10 години
абе в тая Варна голяма престъпност бе ... последните месеци води криминалните хроники по всички параграфи ... Това не е добре!
70
2
 
2
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
До 68По принцип не използвам толкова цветущ речник, но в случая това беше изразно средство, за да изложа по-силно и емоционално тезата си. Благодаря!
69
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Русева, а вие добре ли сте? "Нима това което е направил може да се счита за престъпление". Еми, да, двойното убийство за вас явно не е престъпление. Не защитавам никого, но ако този съпруг беше толкова свестен, надали щеше да се стигне до този финал. Знаете приказката за гърнето и похлупака.
68
18
 
18
 
! Отговори
Х преди 10 години
9 ГОДИНИ РАЗЛИКА НА ДВЕТЕ ДЕЦА.СПОРЕД МЕН ТОЙ Я ВЗЕЛ С ДЕТЕ.ХРАНЕЛ НЕЯ И ДЕТЕТО И ТЯ МУ СЕ ОТБЛАГОДАРИЛА С ИЗНЕВЕРИ.ЛОШО Е ДА ТИ ИЗИГРАЯТ ТАКЪВ НОМЕР.РАЗВОД И БЪЛГАРСКИЯ СЪД ЩЕ ОТСЪДИ В ПОЛЗА НА ЖЕНАТА.СРИВА СЕ ЖИВОТА ТИ.
67
25
 
13
 
! Отговори
Русева преди 10 години
Бедния човечец! Не разбирам само, защо се е самонаказал така? Нима това което е направил може да се счита за престъпление! Но в крайна сметка, винаги почтените го отнасят..
66
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ КАК СА ЖИВЯЛИ ,ЗАЩОТО НЕ СТЕ ТЕХНИ БЛИЗКИ.КАК ТАКА ТОГАВА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО И СМЕЛО РАЗДАВАТЕ ПРАВОСЪДИЕ?МОЖЕ И УБИЕЦА ДА Е ИМАЛ ЗАБЕЖКИ........НАЛИ?АМА ,ТОВА НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГО СПОМЕНА ОТ КЛЮКЯРИТЕ.И КОГАТО НЕ СТЕ АНОНИМНИ ЛИ СТЕ ТОЛКОВА ОСЪДИТЕЛНИ,КРАЙНИ И ЖЕСТОКИ?!ЖАЛКО.РАЗСЪЖДАВАЙТЕ СИ У ВАС С НАЙ-ДОБРАТА КЛЮКЯРКА -СЪСЕД.ТУК СЕ ИЗЛАГАТЕ ПОВЕЧЕ.
65
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За такова зверско убийство на двама души - няма оправдание, та ако ще жената да има 200 любовника, има съдилища, разводи, родителски пава и т.н.Сега децата, горките ще плащат сметката, без вина!
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 63-,,Сложен речник'' имате-,,чеше'', ,,сърби''.Личи си ,че сте,, доста одухотворен'' човек.до 57 -Едновременно, долнопробно и анонимно правиш опит да клеветиш мъртвец още незаровен и след това си много мила в края.Миришеш и ти много ,като 63 .Смрад.Не те виждам ,но те усещам колко дребна душичка си.
63
15
 
7
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
Проблемът е в тия, които не ходят по моловете. Импотентната гнида ако я беше завел на мол. Нямаше да и се налага да ходи с друг.
62
22
 
19
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
Горката жена. 17 години с това чудовище и тъкмо вижда светлина в тунела и край гнидата я затрива. За България трябва задължително посещение при психиатър веднъж годишно. Този слабоумен *** можеше да бъде спрян навреме и да го пременят в ризка с дълги ръкавки.
61
4
 
5
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До пфффAz mislia che e iasno na vsichki kakvi hora hodiat po molovete ot mnogo vreme :D
60
8
 
14
 
! Отговори
СЕлтик преди 10 години
Боже колко прости хора има заради ку.ви да си унищожават живота та даже и на други хора да посягат.
59
10
 
27
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
Тя си е имала причина да изневерява, мен не ме засяга, ако ще и сърбеж да е. Но за тази работа си има развод. Разведи се и си прави, каквото искаш и нямай отговорност към никого. А това са к*нски номера - зад гърба на мъжа си. Така по-удобничко, хем има кой да те чеше, хем кой да те храни. Заради децата било - ами ако си мисли, че децата не са разбирали какво става... По-добре им обясни и се разведи, отколкото да живеят в лъжа и да си мислят, че е нормално да си правиш кефа на всеки срещнат.