Почина двойният убиец от Варна

39-годишният мъж се самопростреля вчера в главата
Обновена: 7 яну 2014 10:13 | 7 яну 2014 08:35,
142
Почина двойният убиец от Варна
В този гараж полицията откри стрелеца. Снимка: Булфото

Почина двойният убиец от Варна, който вчера застреля приятелката си и предполагаемия й любовник, съобщиха от МБАЛ "Св. Анна".

В понеделник следобед 39-годишният мъж застреля 33-годишна жена, с която живее на семейни начала, уби и 39-годишен мъж.

Още по темата

Кървавата драма се разигра на паркинг край "Гранд мол" във Варна.

По-късно през деня бе подаден сигнал за прострелян мъж на ул. "Крепостна" в морската ни столица.

Изпратените на място екипи откриха стрелеца с огнестрелна рана в дясното слепоочие.

Той бе настанен в болницата в кома и с опасност за живота и изобщо не е стигнал до операция. Мъжът бе с кръвоизлив в мозъка, но лекарите не са успели да го спасят и той е починал.

Установено е, че двойният убиец Петър Евтимов и 33-годишната Живка Пенчева са живеели от години на съпружески начала. Двамата имат две деца - на 8 и 17 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: болницаубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно, защо изведнъж всички решават че жената е виновна?За да стигне до двойно убийство+самоубийство, ОЧЕВИДНО мъжа е бил по-ненормалния от двамата. Не се знае и той какво *** е бил, така чене бързайте да обвинявате жената.А дори да е "виновна", не заслужава куршум в главата. Има си съд и развод за тази работа, и там се решава кой крив, кой - прав.Плюс това, при наличието на две деца, НИЩО не може да оправдае убийство+самоубийство на двамата родители. Очевидно мъжа не го е грижа за тях
57
9
 
13
 
! Отговори
пффф преди 10 години
Правете сметка какви хора ходят по моловете
56
1
 
11
 
! Отговори
Аноним преди 10 години
Към Шуменец...Каква е разлика къде е станало това? могло би и да стане в Шумен...всичко от човека зависи...а не от града, където той живее...той сам и виновен, а не соц.общество на града.и все пак той е бил Българин...
55
11
 
13
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
Слава Богу, че пукна тая импотентна гад. Само недоумявам подобен ***, който не би издържал и най-елементарен психо тест как може да има пистолет.
54
1
 
9
 
! Отговори
До Познавам ги преди 10 години
А мъжът и какъв беше, очаквал ли си такова нещо от него?
53
5
 
22
 
! Отговори
Познавам ги преди 10 години
Не е първата й изневяра. Ожени се малка и явно й писна. Но не е това начинът за жалост. В малкия град хората говорят,подиграват се на съпруга..и явно му е паднало пердето.Иначе като човек тя беше много готина. Много красива, много мила и усмихната. Почивай в мир,Живе!
52
6
 
22
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Не съдете никого. Жалко за хората. Дори жената да е имала връзка, то едва ли в къщи се е явявала като любящата съпруга и няма начин мъжа и да не е знаел, че просто съжителстват заради детето - което е правилно. Ако на мъжа не му е изнасяло, да се бе развел.
51
7
 
19
 
! Отговори
Бате Бойко преди 10 години
Най-силното страдание в живота си изпитах когато рогясах! Питам моята - има ли нещо, тя - не бе, няма, е тогава елегантно я подхванах за ръката и я насочих към вратата, ама се върна, по-удобничко е някак си, пък и децата ... е после пак простотии. Какво да правиш - те на жените като им запърха - няма деца, няма семейство. Както казват - жена и ръжда тръгнат ли спиране няма.
50
11
 
6
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Не ги съдете... така е трябвало да стане...
49
5
 
11
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Ave tez hora prevyrtiaha ... otidi i bii dva shamara na mastiata shto praish gluposti ...
48
2
 
45
 
! Отговори
ВВВ преди 10 години
Жалко за децата :(
47
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А от сърбеж между краката не се умирало?! ... умира се и още как ... даже по трима умират дори ако само един го засърби!
46
19
 
20
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 51. Еми вече никога няма да й липсва тръпка. Ей ся като са в ада,ще имат ТРЪПКИ,за вечни времена. Има и друга страна,че ако я разкара,тая може да му съсипе живота,само и само от злоба. Трябвало е да постъпи като зряла жена и да му каже в лицето,че не го харесва и иска да бъде с друг,а не като някоя тиинеиджърка да се крие в колата и да се натиска с чужд мъж. Нали уж жените сте по-зрели ,по-еманципирани бе?Е за ко тогава постъпвате като ку*ви ,а ?
45
9
 
62
 
! Отговори
a, сега? преди 10 години
Набий й шутовете(буквално), вземи си двете прекрасни деца и си живей живота.Това си е чист егоизъм да убие жена си,защото му е гадно на него,пък нека децата се оправят после по сиропиталищата.Ориенталска работа.
44
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едва ли е мислил. По-скоро ги е застрелял в състояние на афект. После е отминало, осъзнал е какво е направил и се е гръмнал. 3 ненужни жертви. Лека им пръст.
43
6
 
5
 
! Отговори
лекия преди 10 години
до 52, издаде се сама че си ***
42
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 47: Ето това е болно съзнание.По -добре по най-бързият начин оставете сега компютъра си и вземете час за лекар.Много Ви ,моля./прекланяте се пред убиец/Отидете по-скоро при лекар ...........
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-вероятно и е липсвала ТРЪПКА.
40
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А децата?кво правиме сега...без родители, тъпо, заради изневяраВажни са само децата на този свят
39
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормалните хора пристъпват към развод ,като крайна мярка в Европа/не в арабския свят/.Не можахте ли да се усетите,че убиецът НЕ Е НОРМАЛНО МИСЛЕЩ?!Това е бил доста болен човек.