Почина двойният убиец от Варна

39-годишният мъж се самопростреля вчера в главата
Обновена: 7 яну 2014 10:13 | 7 яну 2014 08:35,
142
Почина двойният убиец от Варна
В този гараж полицията откри стрелеца. Снимка: Булфото

Почина двойният убиец от Варна, който вчера застреля приятелката си и предполагаемия й любовник, съобщиха от МБАЛ "Св. Анна".

В понеделник следобед 39-годишният мъж застреля 33-годишна жена, с която живее на семейни начала, уби и 39-годишен мъж.

Още по темата

Кървавата драма се разигра на паркинг край "Гранд мол" във Варна.

По-късно през деня бе подаден сигнал за прострелян мъж на ул. "Крепостна" в морската ни столица.

Изпратените на място екипи откриха стрелеца с огнестрелна рана в дясното слепоочие.

Той бе настанен в болницата в кома и с опасност за живота и изобщо не е стигнал до операция. Мъжът бе с кръвоизлив в мозъка, но лекарите не са успели да го спасят и той е починал.

Установено е, че двойният убиец Петър Евтимов и 33-годишната Живка Пенчева са живеели от години на съпружески начала. Двамата имат две деца - на 8 и 17 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: болницаубийствоВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
9
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
По-скоро жалко че не е бягала по-бързо. Тоя ненормалник 2 пълнителя е изпразнил в тях. Ще го размекнеш ама друг път.
97
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Познавам гиЕстествено, че ще е бил луд по нея. Убива се от любов, ако му беше безразлична, щеше просто да и бие шута.Между другото, ако не е побягнала, може би нямаше да я утрепе. Явно е бил по-ядосан на пишман-любовника, щом е почнал от него. Ако беше разиграла сценка, само да забави нещата 10 секунди, афекта минава, а и влюбено сърце лесно се размеква, ех...любов... А побеснял човек крясъци и истерии още повече го побъркват, по-голяма беля става.
96
5
 
17
 
! Отговори
-Avitohol- преди 10 години
До viva1234Именно, не изневеряваш, не убиваш и т.н.т Това ни отличава от животните, иначе ако си свалях гащите пред всяка ***, щях да съм си най-обикновен уличен пес ;)
95
7
 
4
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
До -Avitohol-И ако ползваш разума си, не трепеш наред, не се самоубиваш, нито пък оправдаваш подобни действия.А колкото до инстинктите - искате или не, те ръководят живота ви на подсъзнателно ниво- съществува инстинкт за оцеляване, за размножаване...
94
3
 
8
 
! Отговори
-Avitohol- преди 10 години
До viva1234Инстинкт ще е ако се приравняваш до животните, ако се сичиташ за човек ще ползваш разума си.
93
8
 
5
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
И нямам в предвид, че грозните са по-морални, а че по-трудно им се отваря парашута. Все пак, изневярата е инстинкт, заложен у човека с цел запазване на популацията. Ако се размножаваха само най -моралните, онези, които никога не са изневерявали- до сега да сме се затрили като вид.
92
11
 
4
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
Новина за пукването на този изперкал екскремент поне малко ми оправи настроението. Но жалко за хубавата жена и осиротелите и дечица.
91
13
 
5
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
Айде сега -изневеряват предимно красиви, интелигентни и успешни хора - такива които привличат срещуположния пол. Ако не искате подобни проблеми, си вземете за жена някоя грозна, проста и свита селска мома. *** после вие ще хойкате, щото у дома не ви привлича запусната лелка, ухаеща на лук. И пак няма гаранция...
90
6
 
11
 
! Отговори
-Avitohol- преди 10 години
До liliКажи го това на мъжа си.Такива като тебе не трябва да стават никога родители, че отглеждат после същите ****ви и педа*ли.
89
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тез к*рви жените с кой хадят , с к*рвари или с някаква чесна порода мъже непозната на този свят??? Стига сте сме се пюли на тази тема!!! Тук има двама потърпефши белязани за цял живот на 17 и 8 години...Те как ще живеят от тук нататък?
88
8
 
11
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
До 84Напротив, човека все пак е проявил мъжество, нищо че бил куку - убил я е, а след това се е самоубил.Това с киселината за тотални извратеняци. Вероятно като теб.
87
3
 
7
 
! Отговори
Познавам ги преди 10 години
До Х Грешиш! И двете деца са от него. Просто много малка се ожени. Той беше луд по нея и много рано я "взе". Двете сестрички си приличат като две капки вода!
86
3
 
11
 
! Отговори
До 86 преди 10 години
Ти много обичлива ще дойдеш, ***! Като маймунките точно - не пускаш първия клон, докато не хванеш втория, втория нещо не ти е вързал на простотията и си се върнала при първия, жалък, рогат клон! Нулев морал! Ти може и в 100 човека да си "влюбена" едновременно... Свинщина е това!
85
5
 
12
 
! Отговори
ПЕНЕЛОПА РАЗПРАЯ преди 10 години
До Анонимен"Какъв е проблема -обичах ги и двамата по едно и също време- бях много щастлива."ПЪРВО БИЛИ МНОГО ВЛЮБЕНИ, А ПОСЛЕ ПАТОЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ, НО НИКОГА К%РВИ! БОЖЕ ОТ КЪДЕ ИМ Я ДАДЕ ТАЯ ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА НА ЖЕНИТЕ? АМА ПЪК СА ПОВЕСЕЛИХМЕ С ПАТаЛОГИИТЕ ДЕ!!!
84
4
 
10
 
! Отговори
бала долари преди 10 години
До BlaBlaBlaaaМного си прав! Това нямаше да се случи,ако я водеше на мол.. Мъже,водете по-често жените си на мол!Молът заздравява и укрепва семейната връзка,прави жената щастлива и намалява трайно вродената й склонност към изневери
83
10
 
14
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
*** или по-скоро изродска *** е всеки, който смята че за изневяра трябва да разтреляш като куче живо човешко същество. Нормалните хора при изневяра се развеждат, обаче тоя импотентен *** дори не е имал брак с жената.
82
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бай ГаньoМен не са ме хващали, нито пък аз- него...Между другото, преди 10 години изживях голям любов с колега, още сме приятели, но никога не съм си мислела да си развалям семейството.Че и второ дете на мъжа си родих после. Какъв е проблема -обичах ги и двамата по едно и също време- бях много щастлива. В последствие се преместихме в друг град,започнахме да се виждаме по-рядко и т.н.
81
4
 
18
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До lili То и за к*рвалък се иска майсторлък и акъл - да не те хванат.
80
21
 
10
 
! Отговори
До Лили преди 10 години
Ами виж Лили не всички хора са такива ***, че да смятат за нещо нормално изневярата.Човекът е направил голяма простотия, че ги е утрепал, а трябваше просто да и налее в лицето нещо кисело ;)
79
9
 
21
 
! Отговори
lili преди 10 години
Предполагам, че за 18 години брак и съпругът ми не ми е бил винаги верен, но какво от това? Пълна лудост -три трупа и две деца сираци.