Продават цяло село в интернет

То върви с "местни крадливи мургави жители"
Обновена: 26 яну 2014 09:01 | 26 яну 2014 07:49, Камелия Цветанова
163
Продават цяло село в интернет
Снимка: Булфото, архив

Видинското село Черно поле е обявено за продан в интернет. Офертата предизвика небивал интерес в нета: за денонощие обявата, публикувана в сайта bazar.bg, бе прочетена близо 3000 пъти, пише „Труд”.

В текста продавачът, представил се като Иван Смърданов, посочва, че продава цялото село Черно поле заедно с местни крадливи мургави жители. Последните обаче, при строга ръка, можело да се вкарат в релсите и да работят.

 "Селото е много красиво и много голямо. Има три махали и много голямо землище...", посочваСмърданов с пояснението, че обявата е само за сериозни клиенти и цената ще се коментира след оглед на място.

"Заповядайте по всяко време!", завършва офертата, подкрепена със снимка от центъра на селото.

Кметският наместник на Черно поле и с изненада разбра, че селото му се продава.

"Никой няма да ни купи!", каза с усмивка, но и с малко тъга в гласа кметът Тодор Тодоров. Той предположи, че авторът е свързан родствено със селото. Още повече, че в Черно поле има и местност като фамилията на продавача - "Смърдан".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
5
 
! Отговори
Будист да стане преди 10 години
За Ромите от Български произход не се говори много в България , не е приятна Тема, става въпрос за Ромите които казват че са Християни , от кога *** стана Християнин , а може утре па Будист да стане , в България нема нема
84
2
 
4
 
! Отговори
4oraibeto ot Sliven преди 10 години
A taka nare4enite ''bai4ari'' v Sliven kakvi sa , da ne bi da sa Balgari?
83
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
98Ахмед, нещо не си в час!Алжирци и ганайци са хора със стил сравнени с ***.Те са класа която *** като теб само може да си мечтае да е!Никой няма да дойде да живее с такава *** като ***.
82
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по добре Ром (столичанин)
81
0
 
8
 
! Отговори
Български език преди 10 години
Ром ( швед) най-новата дума в Български език xaxaxaaxaxaxaxaxaxa
80
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ako prodaljava po sashtiq mizeren nachin da jivee naroda , edi den Shte izcheznat Turcite i romite ot Balgariq , shte ostanat polvin shepa Balgari !! shte pochnat da priijdat narodi Kato , Ganaici , Siriici Aljirci Kongoanci to es shtese izsipqt povecheto Afrikcanci !
79
1
 
2
 
! Отговори
Bai4ara ot Sliven преди 10 години
Parno gros drom mangela , te diqki min4 gras mangela
78
3
 
3
 
! Отговори
дo: 93 преди 10 години
Нещо не резбираш История на България , Ром (българин) или Ром (турчин) нема има Роми които се самонаричат Християни или Муслумани в България
77
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредният ***-олигофреняк се изцепил в интернет.Така е като на селяните дадоха достъп до света да си показват простотията.
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИКЪДЕ, подчертавам НИ-КЪ-ДЕ посткомунистическият преход не мина така брутално, мутренски, мафиотски, уродливо. Нито в Румъния, с която все ни сравняват. Правете си извода за качеството на нас, мат'рияла.
75
1
 
2
 
! Отговори
ганьо европейски преди 10 години
До 90 и 89Така е въпреки, че съм познат с моите опозиционни мнения. Много съжалявам че не мога да противореча. Малка корекция остатъците на БГ бяха убити прес 90-те години. За това казах чао!
74
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименБългарите били велик народ?!?!!?Ти ме спука от смях. Как може да наричаш *** като нас "велик народ"? Велики са ни мързелът, злобата, простащината, завистта.
73
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много наглеци наричат това подобие на държава и народ България. Който знае България и Българите, един велик народ и държава бе убита на девети септември 1944 година. Трудно се справиха с най жизнената част от Българите - селото, но вече селянин е обидна дума, а защо ли, като няма селяни и селско стопанство, справиха се и с оживяването на остатъците от България. Сега червеите се радват на торта наречена България.
72
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бягайте в софия селяни, бягайте, тикайте се в люлинските панелки, натъпчете се всички.Скоро *** и там ще ви намерят, тогава къде ще бягате.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zashto , mingqnite ne bqha problem za obshtestvoto prez Toshevo vreme ? Zashto Balgarskata maika rajdashe kato (romka) prez Toshevo vreme ?Zashto mladoto obshtestvo dneshno vreme chaka zaplatata na Mama i Tate sashto taka neshte da raboti i uchi ?!?!?!? Zashto li , zashtoto demokraciqta dade mnogo po golqm shans na APETITNITE MUTRI i izgoni kachestveniq matreal po drugite europeiski darjavi !!!
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смятам всякакво вайкане по тези демографски проблеми за чисто лицемерие, а българите по принцип сме доста притворни и лицемерни. Защото всъщност на никой не му пука. Освен на думи.Продължавайте да се тикате в една софия.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че този кмет на тва село нали *** го избират.Във всички села *** си разиграват коня,понеже кметовете ги защитават.Това са им избирателите сигурните.
68
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България е невероятно красива. Не държавата имам предвид, а зeмятa c красивата природа .България и след нас ще е така красива и неповторима!!Жалко ,че тази хубава страна все по-вече и по-вече става притежание на други! Чуждоземци, *** население, бандити! A Управляващите ca ***, a нapoдa си заровил главата в земята и чакa да се оправи всичко от само себе си! !!!!!!!!! Жалко !! Жалко !!Жалко за красива България
67
0
 
9
 
! Отговори
до 72 преди 10 години
Ти нормален ли си ?Буквално говорим за различни биологични видове.Аз една обща черта не съм виждал и едва ли ще вида.Сега ако под "Българи" имаш на идея разни съмнителни по произход социопати и мързеливци е друга работа.Влизаш да крадеш 2 години копаеш ангария на нивата ,аиде до тук с комунизма за *** и капиталистическия ботуш за българите.Ако Бейовете,Партизаните и Националистите дето са властта не го схванат просто избори на куково лято ,а икономика на марта в сряда.
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам цялата скапана държава да се продаде сега, докато още има хора, след 20 години като станем 5 мил. и половината са ***, другата половина пенсионери, съвсем ще и падне цената.