Продават цяло село в интернет

То върви с "местни крадливи мургави жители"
Обновена: 26 яну 2014 09:01 | 26 яну 2014 07:49, Камелия Цветанова
163
Продават цяло село в интернет
Снимка: Булфото, архив

Видинското село Черно поле е обявено за продан в интернет. Офертата предизвика небивал интерес в нета: за денонощие обявата, публикувана в сайта bazar.bg, бе прочетена близо 3000 пъти, пише „Труд”.

В текста продавачът, представил се като Иван Смърданов, посочва, че продава цялото село Черно поле заедно с местни крадливи мургави жители. Последните обаче, при строга ръка, можело да се вкарат в релсите и да работят.

 "Селото е много красиво и много голямо. Има три махали и много голямо землище...", посочваСмърданов с пояснението, че обявата е само за сериозни клиенти и цената ще се коментира след оглед на място.

"Заповядайте по всяко време!", завършва офертата, подкрепена със снимка от центъра на селото.

Кметският наместник на Черно поле и с изненада разбра, че селото му се продава.

"Никой няма да ни купи!", каза с усмивка, но и с малко тъга в гласа кметът Тодор Тодоров. Той предположи, че авторът е свързан родствено със селото. Още повече, че в Черно поле има и местност като фамилията на продавача - "Смърдан".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
4
 
! Отговори
ганьо европейски преди 10 години
До 74 и до 75да за съжаление сте много прави! Останалите, които пишат са не до узрели личности озлобени от собствените си неуспехи търсещи вината винаги в другите и най вече в комунистите. Те не са разбрали че от 25 г. комунисти няма. Правописа на т.н. критици издава тесногръдия им интелект. Ако бяха по т.н. бай Тошово бреме учили, щяхме да сме зедно в Австрия и да печелим пари и да пращаме помощи в Бг. благодарение на омразния "бай Тошо". Погледнете тона и вижте себе си! Чао!
64
2
 
31
 
! Отговори
Обява преди 10 години
Продава се сграда в центъра на София срещу Коня. Върви в комплект с 240 ***, които при твърда ръка могат и да работят
63
0
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Какви села , какви градове,тя цялата държава е продадена,а сега ще ни накарат да си продадем и декарите земя който ни върнаха.
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На практика българия е мъртва държава и едва ли и чудо ни спасява. Млади няма, *** фул, няма елементарна законност, няма здравеопазване, не знам какво има.
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сами си направихме държавата на дармадан, с нашата българска простотия, хак да ни е сега. Сега ще се продаваме като *** ама няма кой да ни купи, не ставаме и за оборска тор.
60
1
 
21
 
! Отговори
Ставри преди 10 години
В обявата - шега има голяма доза болка и отчаяние. В скоро време може да бъде обявена и държавата за продан . До там се снижи стандарта, че и вегетирането вече е проблем.
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 69: ти пък откъде ги разбираш тези работи - сигурно си дървен философ. Майно ***, по времето на Т.Живков всички *** работеха наравно с българите, всичко се трудеха и учеха,за да няма неграмотни хора в българия. това беше мащабна политика на онази власт. Но какворазбираш ти от политика? ти си един неграмотен и *** човек, който винаги казваш на бялото черно. ако тези *** те знаят кой си, сигурно ще ти видят сметката, защото ти ги убиждаш най-безсрамно.
58
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, прокажена държава, плюя на теб и на прокълнатия ти, скапан народ. Изчезвай по-скоро, *** гадна, долна.
57
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Между българите и *** няма голяма разлика- еднакво крадат,еднакво лъжат,даже еднаква мозъка слушат.След 10 години никой няма до вижда разликата между *** и българин.
56
7
 
5
 
! Отговори
дo: 69 преди 10 години
А Тодор Живков дали е знаел че има *** в България , както гледам как е управлявал , селска работа - краваро-овчарска
55
0
 
6
 
! Отговори
do 72 преди 10 години
tova e jivata istina
54
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
селото с *** да го купят еврюхите,нали те са опората на *** ,ясно е ,че евреи и *** много ще се спогодят и двете малцинствени групи са мързеливи,подли,крадливи,алчни и лъжливи ,обичат да пеят и танцуват ,обичат еднополовия секс ,миришат еднакво лошо и еднакво ненавиждат българите ,ще са си абсолютен синхрон и пълна идилия,стига да и,а кой да ги храни и им работи ,защото няма ли от кой да смучат тия кърлежи един друг ще се изтрепят
53
10
 
8
 
! Отговори
Живковия режим преди 10 години
*** или Ромите , са наследство на Тодор Живковия режим , ако немаше Тодор Живков немаше да има сега *** в България
52
0
 
8
 
! Отговори
байчари преди 10 години
А Сливенските Роми така наречените ''байчари'' от кое Племе са по точно че нещо не разбирам , кой кой е в България, един *** казва че е християнин , друг че е муслуманин , Ромите от кога имат Религия вече в България
51
0
 
6
 
! Отговори
от Уикипедия преди 10 години
Кой Роми по точно?В България *** общности се делят на три основни - йерлии, кардараши и рудари.Най-големите и приблизително равни по численост са дасикане рома (български ***) и хорахане рома (турски ***). Дасикане рома са православни християни в по-ново време се наблюдава тенденция към протестантството, а хорохане рома са мюсюлмани.
50
1
 
8
 
! Отговори
НЕ СА МЕСТНИ преди 10 години
ОТ Индия са! Можем да им покажем пътя обратно!
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам всички ROMI да ги пратим в ROMA (Рим), та нали са от евроROMA.Т.нар. ТУРЦИ да ги пратим в АНДОЛА, да ги проверят дали са турци или само се правят.Т.нар. ДОМОКРАТИ да ги пратим в КНДР да ги проверят дали не са КОМУНИСТИ.и.н.
48
0
 
3
 
! Отговори
amnesti internationa преди 10 години
ROMI ,MENTI, MASTIKI AMI DE SA ZIGANTI
47
2
 
5
 
! Отговори
Jivkoviq - MODEL преди 10 години
Todor Jivkov e iniciatora na Tema integraciq na Romite v Balgariq , taka gi integria 4e nema otintegrirvane ve4e
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има ли летни джанти?