Поморие погреба малката Александра

Атанаска удушила момиченцето, защото обидило племенниците й
13 апр 2014 15:23,
117
Поморие погреба малката Александра
Снимка: Булфото

Семейство, близки и роднини се простиха днес с 8-годишната Александра Веселинова в гробищният парк на Поморие. Хора от целия град се събраха, за да изпратят 8-годишното дете.

Момиченцето изчезна в четвъртък, а ден по-късно стана ясно, че е убита от съседката си Атанаска Георгиева. Жената е арестувана и отведена в следствения арест в Бургас.

Още по темата
Атанаска вече е разпитана пред съдия, пред когото е направила пълни самопризнания. В показанията си тя посочила, че е убила 8-годишната Алекс, защото момиченцето отправило обиди към децата на сестра й Северина, предаде Нова телевизия.
 
На този етап разследващите са установили още, че Алекс не е била отвлечена, а сама се е качила в дома на Атанаска. Двете си говорили около два часа, след което ядосана от думите на детето по адрес на племенниците си, Атанаска я удушила.
 
По време на разпитите на жената разследващите са установили още, че тя може би има психични отклонения и затова са назначили психологична експертиза, която да установи по безспорен начин дали Атанаска е невменяема, или е извършила убийството в момент на афект.
 
Мярката за неотклонение на Атанаска ще се гледа утре около обяд в Бургаския окръжен съд, където прокуратурата ще поиска постоянно задържане под стража за Георгиева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
истината сигурно никога няма да излезе наяве. Не вярвам тази жена да е убила детето просто е удобна жертва.Жалко че Бог даде урок на един престъпник който е разплаквал не една и две майки по този начин
47
2
 
28
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Много жалко за детенцето, от каквото и семейство да е все пак е невинно дете! Лошото е че се случи на него а не на родителите му които тормозят хората! Но това е може би урока на Всевишния защото ако беше си заминал бащата какво щеше да разбере? Но когато се случва на най любимото нещо болката и мъката му ще са неописуеми и доживотни! Всевишния си знае работата, колкото и да ни се струва жестоко!
46
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма тука невинни деца бре, прости ли сте или какво? Този за да излъже дъртата кифла на снимката колко хора е ограбил и пребил и ги е лишил по този начин да мислят за деца или нахранят своите? Невинно му било детето глупости, такива не трябва да имат поколение!!!
45
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах каква сладка картинка, Бай Миле Германеца или който и да е там циври. От собствената си глупост. *** *** мутри и мутреси, *** и *** журналисти че ни занимавате с тези ***!
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали родителите казаха, че детето винаги ги уведомявало къде се намира - обаждало им се по телефона и било много точно в това отношение? Как така ще бъде някъде на гости и два часа след времето, по което обикновено се прибира, няма да се обади на техните, за да не се безпокоят?
43
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ИЛИ БРАТЧЕТО
42
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До бомбатаЕ кво са ти виновни куките? Нали утре лелята ще изреве на умрело,че са и проследили телефона и смс-а и някоя добросъвестно ченге,което е искало да свърши работа,ще издуха таратора или супата?Всеки си слага тенекията отзаде!Тва е демокрацията,всичко по закон!
41
5
 
12
 
! Отговори
бомбата преди 10 години
защо трябваще заради куките и побоите на бащата да си отиде това невинно дете ,тои самия е за хварляне в морето приварзан на врата с някои по голям камак за да не изплува и пак не мо;е да изкупи всичките си грехове които е изварщил , но детето кво е виновно
40
3
 
21
 
! Отговори
някъде там преди 10 години
На кого му пука за истината... Цялата тази история смърди. Признала си била пред съдия. А какви са преките доказателства? Защо погребаха така скоростно детенцето?Духът на това създание няма да намери покой, ако не бъде наказан истинският му убиец.
39
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прехвалените ни демократи,Желю,Фико Брадатото,Костов,Скапаняка Ст.Ганев и вс.останали,от всички Партии ни докараха до тук! Кой създаде Мутрите,кой направи така и позволи полу-грамотни индивиди да натрупат несметни богатства на наш гръб,кой разруши икономиката и селското стпанство,кой докара безработицата и помогна на Северозападна България да е известна,като Северозападнала,кой и за колко ни продаде ?
38
3
 
15
 
! Отговори
koko преди 10 години
Сега остава да я изкарат *** и хоп - оправдана! Ужас! Нема такава държава!
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едва ли само лошите думи за племениците са подтикнали лелята да извърши това нечовешко престъпление! Може би генезиса му се крие в годините,когато тя е виждала несправедливостта,че един обикновен рибар,окрилен от споходилата ни ненадейно демокрация,е започнал да се изживявя,като мутра и лихвар,забравил е че има закони или никога не го е знаел,започнал е да трупа пачки от нещастието на хората,присвоил си е права,които не му се полагат,а държавата нехае и тн. и тн.И на края бомбата гръмва яко!
36
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство и побои. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията" В нета пише,че тоя имал милият навик да окачва жертвите си на месарски куки.Сигурно доста боли да те потрошат от бой некви мутри и да те закачат да висиш на кука докато пукнеш.Ей така за удоволствие.Може би някои дори са плакали. Дали на тоя му е ставало мъчно за тях?
35
4
 
2
 
! Отговори
ДО 52 преди 10 години
ПИШИ GRAMOTNO
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BOG DA PROSTI DETENCETO.KAK E VYZMOJNO DA SE QDOSA6 TOLKOVA 4E DA UBIE6 DETE?I AKO PRI VSQKO QDOSVANE XORATA SI UBIVAXA DECATA NQMA6E DA IMA 4OVE4ESTVO .TAQ E ZA LUDNICTA DOJIVOT
33
7
 
13
 
! Отговори
До 2 mono преди 10 години
Явно Атанаска не е сама г-н Momo. Щом и тебе те ядосват 5-6 годишни дечица, може би ти отправят и секс покани с поглед!?? Знаеш ли, ходи на лекар и им кажи за твоите оплаквания. Не ми се четът повече тъжни истории като тази. Надявам се да вземеш мерки и да си пиеш хапчетата.......
32
6
 
11
 
! Отговори
LADY GOGOVICA преди 10 години
Бащата на изчезналото дете арестуван за лихварство, забил кука в гърба на длъжник EVALA I ORDEN ST PLANINA TRQBVA DA MU DADAT ... NO KAKTO KAZVA6E MOQ PRIATEL SLONA ... MALKOTO NA ZMIQTA E ZMIQ
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лека му пръст на детето :(
30
0
 
34
 
! Отговори
... преди 10 години
Жалко за момиченцето че е мразено заради баща си който явно е по луд от убийцата... Иначе сега ще я изкарат невменяема и ще отиде в лудница а не в затвора, въпреки че ако питате мен, трябва направо до стената и толкова или на бесилото.
29
2
 
7
 
! Отговори
stefan преди 10 години
Веселин Тодоров - Германеца