4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора

Шофьорът не е бил под влияние на алкохол или наркотици
Обновена: 3 юни 2014 12:38 | 3 юни 2014 09:58,
104
4-годишното дете е сгазено на пешеходна зона в Стара Загора
Снимка: Булфото

Инцидентът, при който в Стара Загора беше сгазено 4-годишно дете, се е случил в пешеходна зона. Трагедията се е разиграла в централната част на града около 19 часа, на метри от училище и в близост до 1-во РПУ в града, съобщава Нова телевизия.

Още по темата
По думите на областния директор на полицията Иван Чолаков става въпрос не за висока скорост, а за маневра, която е правена по някаква причина на пешеходната зона.

Инцидентът се е разиграл пред очите на родителите на детето. Шофьорът е около 45-годишен, от Стара Загора. Той е задържан. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт при ПТП.

Старозагорци описват инцидента като трагедия. В социалните мрежи хората са се обединили в група. Призивът е в 10 ч. с цвете в ръка хората от Стара Загора да се съберат на мястото, където вчера беше сгазено момчето, и по този начин да подкрепят близките и да се обявят за справедлив процес.

Междувременно говорителят на МВР Стара Загора Ваня Кръстева съобщи в ефира на bTV, че водачът на джипа е бил с отрицателни проби за алкохол и наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за 24 часа и предстои да бъде взето прокурорско решение за задържането му до 72 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
9
 
! Отговори
Защо? преди 9 години
Това което най ме учудва е защо има две три улици който секат пешеходната зона на центъра на Ст. Загора???? Тоест карайки си колата пресичаш пешеходната улица в града ??? Защо? Що за тъпотия, нали все ще се намери *** като този да направи беля. Чудно как досега не се беше случавало???
41
0
 
30
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Не само с джипове обръщат там. Всички които си взиамт децата от това училише с колите - точно там обръщат, стотици хора правят същата маневра ежедневно на въшросната пешеходна зона. Преди беше затворено с кашпи - кой *** ги махна?!
40
0
 
12
 
! Отговори
Защо? преди 9 години
Когато аз паркирам там, обикновено излизам към 5 минити от паркинга защото има много дечурлуги и трябва много да се внимава !!! И защо най вече няма колчета на края на улицата, за да не могат колите да излизат на ул.Симеон Велики, като така или иначе е забранено движението на МПС-та по нея !!!!
39
0
 
8
 
! Отговори
Защо? преди 9 години
От Варна съм, но мъжът ми е от Стара Загора и често ходим там. Познавам мястото там е една от любимите ми пицарии и често ходя до там с колата, затова не са ми ясни две неща. Първо края на ул.Кольо Ганчево, точно където е тръгнал да прави така наречения "обратен завой" има платени паркоместа (който най вече поради факта че са платени винаги има свободно място). Защо е е обърнал там, т.е. преди 5 метра (че и на по малко е паркинга). Защо???
38
0
 
41
 
! Отговори
комплексарите преди 9 години
Всеки ден, всяка минута ги гледам тия изпекани тарикати с огромните с високопроходими фабрики за газове!Няма мигачи, няма пешеходни пътеки, няма ленти, няма знаци, вътре надървен очилат комплексар, а до него , довчера въртяла губеци на бала!И си викам ей, защо трябва да убиете човек, за да ви дойде акъла бе, *** мутренски, *** на прехода, защо ????
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами сгазил го е някой болен мозък дето кара кола там където се разхождат майки с деца
36
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Коментарът на онбашията не е точен, защото въпросната държавата не е членка на ЕС.Тъжно, но., не е пътека, а пешеходна ЗОНА. Ввторото предпогала да е едно от малкото места, където децата (както и всички хора) да могат се разхождат свободно, достъпът на МПС до това място е абсолютно забранен. Най-точният коментар е на Пръц - всичко е манталитет! Нито Орешарски, нито ЕС, нито който и да е друг могат да повлият липсата на ценности и самочуствието на българина, който във всичко е the best.
35
0
 
27
 
! Отговори
Ловджия преди 9 години
Хора ако имате ум в главите време е вече да ходиме на лов за крадливи политици и мутри..... 130 000 хил. Сме ловци нито армия нито полиция може да ни спре!!! Дайте да им пуснеме по едно бренеке в празните глави и да спреме тая гавра с Българския Народ...
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убиецът на детенцето да не би да е член на "Анонимните"?Честно, такава конспирация не помня още от бай Тошово време...когато под сурдинка научавахме от човек на човек имената на някой комунистически дерибей, убил(заклал,удушил) някой от простосмъртните българи.
33
1
 
48
 
! Отговори
заралия преди 9 години
Тази улица е централна и е забранена за всякакви превозни средства, НО има хора, които често демонстрират привелигирован статут, като например: я спрял пред дискотечка със скъпо возило, я влезнал да демонстрира нещо си, та така, в контекста на написанато искам най-строгото наказание за господина, КАКВО ТЪРСИ ТАМ ТОЗИ ДЖИП, Сеееееляяяяянииии, какво търси там, където се разхождат само деца и майки с колички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във форумите виждам, че има много съвестни и истински хора, ама се питам - Защо не излезе един истински лидер и не поведе този *** народ към оправия??? Защо като дойдат избори всички хуквате да гласувате за тези производни на БКП /БСП, ДПС, ГЕРБ, СДС, РЗС, ОДС, ББЦ и какви ли още не лапачи/. Докато си пишем анонимните глупости по форумите ще им сърбаме попарата, ще ни ограбват и безнаказано ще ни избиват...Кога, кога, кога този народ ще се обедини и ще излезе смело да изрази правото си за живот
31
1
 
16
 
! Отговори
781 преди 9 години
Шофьора се казва Пламен Бояджиев - собственик на Царя. А джипа е на Сапунджиеев.
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да се случи на всеки, но в случая просто не се е внимавало и е нарушен закона за пътищата. Всичко губи смисъл обаче, щом е отнет живот по този нелеп начин и то на ДЕТЕ...
29
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички трябва да спазваме правилата на движение и да се борим за по-сериозни наказания за убийците - шофьори! Умишлено престъпление е да шофираш в пешеходна зона, да шофираш пиян или дрогиран, да връхлиташ върху хора на автобусна спирка, да не спираш на зелено или на пешеходна пътека, да караш със скорост над допустимоата. Тази война по улиците трябва да бъде спряна! Трябва да бъдат съдени корумпираните полицаи и съдии, които със своите действия възпрепятстват прилагането на законите!!!
28
1
 
39
 
! Отговори
дежа вю преди 9 години
Тоя филм вече сме го гледали, сега ще се появи една лоена торба наречена адвокат и ще обясни на "независимият" съд как детето е било виновно, защото е карало колело на пътя на "ангелчето" с джипа. ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА !!!
27
1
 
21
 
! Отговори
Власт на Народа!!! преди 9 години
Трябва да се събереме и да прочистиме та един да не остане!!! Мутри айдуци убийци педофили изнасилвачи рекетьори тая *** да се растреля без жал!!! *** гадни!!!
26
0
 
18
 
! Отговори
До №6 преди 9 години
МНОГО СИ ПРАВВ София, кола блъсна на пешеходна пътека свекърва ми, 20 годишен *** с БМВ - Повеже с такава скора се е движел че е фръкнала жената. Извода на полицията е : ми няма доказателства, че е пресибача на пешеходната пътека. Хайде Вие познайте що с такова становище излизат ПРАВОИМАЩИТЕ..... че я е убил... няма значение , даже може още да си кара БМВ то ***.
25
1
 
26
 
! Отговори
писна ми преди 9 години
Писна ми през ден да чета за прегазени и осакатени деца. УБИВАЙТЕ ГИ НА МЯСТО ТАКИВА ***. Не разчитайте на съдебната система ( за справка вижте какво стана с гръка в Пловдив, той си пече *** в Гърция, а момичето натрошено в болница ).
24
0
 
12
 
! Отговори
25 преди 9 години
Георги Сапунджиев - има склад са строителни материали и магазин за компщтри - Макс Компютърс.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕ как ще му пуснат снимката, като е видно комунистическо ЛА*НО от класа!