Отмениха бедственото положение в Бяла

Пораженията в града са значителни
Обновена: 17 юли 2014 19:42 | 17 юли 2014 18:11,
3
Отмениха бедственото положение в Бяла
Снимка: архив Булфото

Бедственото положение в Бяла е отменено, съобщиха от общината. Обстановката се нормализира, бедстващи хора няма. Щетите в морското градче обаче са значителни.

Още по темата

Бедствено положение беше обявено вчера от кмета Анастас Трендафилов. Пороен дъжд и гръмотевични бури в сряда наводниха сгради, нанесоха щети на хотели и ресторанти, повредиха уличната инфраструктура.

Днес от общината съобщиха, че е приключило отводняването на пострадалите къщи, частни имоти и търговски обекти. В момента се извършва оценка на вредите, нанесени от водната стихия.

Със заповед на кмета на Бяла Анастас Трендафилов ще бъде отменено бедственото положение и в село Попович.

В района на Бяла няма измервателна станция на Националния институт по метеорология и хидрология, но по неофициални измервания на местни над града за два часа вчера са се изсипали над 100 л/кв, съобщиха от общината.

По-рано днес беше отменено и бедственото положение в Приморско, което също пострада сериозно от проливните дъждове над Южното Черноморие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Евродепутат преди 9 години
Няма такива безродни и безпътни инфантили като Станишев и компания. Последния номер е Орешарски уж подкрепя Кристалина , но Станишев казва , че Външен министър трябва да бъде жена социалист демек Италианката. Това не са хора , а *** , а още по малко Българи. Затова на изборите ще бъдат жестоко наказани. Апропо и природата не иска БКП-БСП на власт.
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОСТАВКА НА КМЕТА!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То така се отменя бедствено положение... по чисто административен път. А, че хората ще мъкнат теглото още месеци наред никой не го е грижа.