Моторист загина, премазан от кола край Банско

Една кола ударила мотора, друга минала през него
Обновена: 28 юли 2014 15:49 | 28 юли 2014 15:45,
52
Моторист загина, премазан от кола край Банско
Снимка: архив Булфото

Мотоциклетист загина в тежка катастрофа край Банско. Според първоначалните данни до трагедията се е стигнало, след като лек автомобил опитал да изпревари мотора и го ударил. Мотористът паднал, а следващият го автомобил минал през него.

Още по темата
Инцидентът е станал на 2 километра след Банско в посока Разлог.

Причините за тежката катастрофа продължават да се изясняват на място. Движението в участъка временно беше затворено.

Това е поредната жертва на пътя през последните дни. В петък четирима младежи загинаха край Карнобат на пътя между селата Аспарухово и Сърнево. В събота двама души станаха жертва на сблъсък на входа на Бургас. В неделя мъж загина на магистрала „Тракия“ край Стара Загора.

Според експерти една от причините за увеличаване на броя на катастрофите и жертвите у нас е липсата на мобилни камери на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: моторжертвакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
anon преди 9 години
slk500? .. нали знаеш, че такъв автомобил има само в тийнеджърската ти глава?
46
11
 
0
 
! Отговори
Мерцедес слк 500 преди 9 години
Карам колата в града и един с мотор се опитва да ме изпревари но не успява, стигна ме като спрях и ми вика .Братле, карай по-бавно не мога да те изпреваря .Слезнах от колата и му нацепих един в лицето през отвора на каската .Ще ми прави забележки, нестига че беден, ами и се прави на тарикат .Лапета *** .
45
0
 
1
 
! Отговори
1-n преди 9 години
До АнонименДГДгледам и тоя моторяга е свалил огледалото на пича...
44
0
 
4
 
! Отговори
КИРО преди 9 години
Язък за мотора .Хем съм си лепнал стикер на колата, едно моторче и надпис отдолу : ПАЗИ МОТОРА .И пак катастрофи стават .
43
0
 
11
 
! Отговори
До 41 преди 9 години
Много хубав коментар. Управляващите непрекъснато искат усложняване на ситуацията и нови печалби под формата на нововъведения. Истинската причина за катастрофите по пътищата е липсата на интелект при повечето водачи, а при други наглостта и арогантността, които от реалния живот се пренасят и на пътя. Защото полицията санкционира слабите и беззащитните, а баровците и бизнесмените са недосегаеми. За правосъдие да не говорим, защото в България отдавна няма такова. Няма да се оправим никога.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
48-годишен моторист от гоцеделчевското село Брезница загина на пътя Разлог - Банско след като със свръх скорост се заби последователно в два автомобила. След удара мотористът Р. Сакалиев паднал от возилото си и се размазал на пътя, съобщиха от Од на МВР Благоевград
41
1
 
10
 
! Отговори
?????? преди 9 години
и как, аджеба, лек автомобил ще опита да изпревари мотор, който се е движил с над 180 км/час?!
40
0
 
13
 
! Отговори
Andrian преди 9 години
Пълно е с изключително много комплексирани простаци, с по-два лева в джоба, и с коли купени на кредит на които са затъмнили стъклата и са сложили "ляти" джанти. Същите тези се държат на пътя така както и в останалата част от живота си, а именно, просташки, безогледно, нахално......................... няма да стигнат символите за всички прилагателни. " пази боже сляпо да прогледа" .
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Липса на камери ли е причината? Ами фаровете дето ги пускаме? Очаквам скоро сонар и радарна техника за разчитане на балистичната крива да поискат да сложим ако някой от дупетатите има завод за такива. Нека стане задължително пълненето на гумите с азот и слагането на лепенка с кръвната група, адрес и кратък хороскоп на шофьора както и снимка в цял ръст в случай че колата е открадната. "Пази моториста- в памет на бившия на жена ми!" надпис на Хамър Н2 с изкривен калник- незабравимо!
38
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тези с моторите защо се мислят за безсмъртни?
37
1
 
10
 
! Отговори
mnb преди 9 години
сега се сетиха за камерите. Основната цел на тези камери е да пълнят бюджета. Камерите са превантивна мярка но не могат да намалят катастрофите.Многото катастрофи са следствие от огромната натовареност на пътищата. Тези пътища са правени с разчет от 60-70г за много по маълк трафик от сегашния. Трябва по две ленти на посока по основните артерии и чак тогава камерите ще ограничават скоростта и глупостите по тези две платна на посока.
36
0
 
10
 
! Отговори
svidetel преди 9 години
Dokato ima takiva infantilni *** kato bmw e30 racing...bulgaria nyama da se opravi!!
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Към всичко това, което е описано по-долу, добавете факта, че сме много *** народ!!!!
34
0
 
17
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Изобщо не подлежи на съмнение че Българските шофьори съчетани с Български пътища и Български Полицаи е убийственна комбинация . Малък пример . На 30 Май пътувах към София по Е871 . В срещуположната посока се беше образувала солидна колона Автомобили излизащи от София . На три различни места аз бях принуден да изляза от пътя и да спра за да не катастрофирам челно с някой *** тръгнал да изпреварва и никой не им даваше да се върнат обратно в колоната
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са виновни моторите, нито БМВ-тата, нито Ауди-тата.Виновна е слободията.Слободията и само слободията! Все чакахме българина да се нарадва, но не би.Оказа се грешка за която плащаме всички с животи.Плащат и невинни, което е най-трагичното.Спасението е драконовски закони и безкомпромисното им прилагане.Сваляне имунитета на съдии и прокурори и затвор за корумпираните.Алтернативата е страшна - диктатура.Друга управия няма - както ви харесва.
32
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не липсата на камери е причина за катастрофи и жертви по пътищата , едва ли наличието на камера би предпазило човек от катастрофа 😁. Причината е в това, че няма ефективни закони, присъди и наказания. Във всекиго цари чувството за безнаказаност и всемогъщество....
31
6
 
4
 
! Отговори
AZ преди 9 години
Само липсата на мобилни камери е причината *** и лица без книжка да карат автомобили.
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не на мобилни камери, а на МИЛИЦИЯ!!! И липса на НАКАЗАНИЯ!!!! Затворррр.... смъртно наказание ..... нищо!!! Нула!!! Всеки се измъква независимо колко народ е изтрепал .... да сте чули нещо за оня *** дето утрепа 6 деца на Великден ? Пиян ***, без книжка с чужда кола!!! И какво ? КАКВОООООО ?
29
1
 
25
 
! Отговори
Бивш моторджия преди 9 години
Драги мотористи, в мотора има две противоположи явления. Едното е многото адреналин, а другото е нуждата да се пазите ТРОЙНО спрямо четириколесните. Наблягайте на второто, независимо от членовете на закона за дв.по пътищата, защото законите на физиката са безкомпромисни. Никой няма за цел да ви избива, но и вие на дърпайте дявола за опашката.
28
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 21Ако засека моторист най-вероятно ще бъде еднократно и резултата ще е същия като този на снимката.А иначе, въпреки, че карам БМВ не ми се е случвало да засичам мотористи, понеже спазвам правилника, а и те се движат 3 пъти по бързо от мен и разрешеното.И въобще като видя моторист да се движи с нормална скорост, винаги ме обзема съмнение, че човека не е добре, че нещо е неразположен.Или в най-добрия случай преживява инсулт или инфаркт.