Ето какво намери ДАНС при акцията в Пазарджик

Сред иззетото има и коли с логото на Ислямска държава
Обновена: 27 ное 2014 16:30 | 27 ное 2014 13:17,
67

Снимка: ДАНС

Виж други галерии »

Държавната агенция по национална сигурност (ДАНС) разпространи снимки и видео от акцията си в Пазарджик, където бяха задържани общо 26 души.

В официално съобщение от агенцията се посочва, че лицата са оказвали логистична помощ на чужди граждани, съпричастни към дейността на екстремистки организации, действащи в зони на въоръжени конфликти.

При обиска са иззети пропагандни материали с логото на Ислямска държава, компютри и автомобили с логото на организацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Nuri преди 9 години
До **********ti pak abulutno nishto ne znaesh za korana,ama mrunkash glupostii samo za da si interesen,az ne vijdam vtozi klip da sa namerili neshto nelegalno tai che govorete si kvot iskate no se izlagate fakt prost narod
36
2
 
5
 
! Отговори
********** преди 9 години
Точно такива материали са основание за вренската полиция за арести, а за френската прокуратура - за съд и присъди! Нашите ислямисти да не се правят на божи кравички, много добре си знаят , че корана проповядва убийство на неверници,т.е.на немюсюлмани.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи прави излезнаха все пак че има *** УЧАСТИЕ в този проект МДържава ...
34
0
 
7
 
! Отговори
ъ преди 9 години
"компютри и автомобили с логото на организацията"за последното или са много *** или има некаква манипулация, както обикновено.
33
25
 
8
 
! Отговори
бг преди 9 години
само дразните мюсюлманите с тези акции. Ще се дигнат някой ден, ще ни изколят като овци. Като ги провокирате ще стане играчка-плачка и лошо пак за нас.
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега ни трябва бай Тошо...
31
0
 
22
 
! Отговори
st преди 9 години
Това е във страна от Европа кофти, вършете си работата докато е време че ако се наложи гражданите да хващаме калашниците става сташно.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато Обама и Путин се чудят как да се скарат повече ислямистите не си губят времето,а действат.Няма ли накрая да се сетят,че срещу тази опасност трябва да се съюзят както навремето се съюзиха Стали,Рузвелт и Чърчил.
29
3
 
14
 
! Отговори
българин преди 9 години
Историята показва,че който е правил коалиция с ДПС е пропаднал.Спомнете си за СДС,НДСВ и БСП.Май така ще стане и с ГЕРБ.Май надценихме Бойко като политик.
28
0
 
11
 
! Отговори
PD преди 9 години
Въх, ДАНС са събудиха ? Едва ли! Отглеждаха си ги, докато станат достатъчно популярни за новина по медиите. А може и големия брат да се е обадил, че вече е време. "Сега ще попишем малко по медиите и пак се залавяме с пълнене на джобчета и касички и люпене на семки в работно време. У нас шпионите ги ловят нашенци от село, с колове и тояги, по ние от ДАНС ги пазим, да не се разприказват много там дето не трябва"
27
7
 
40
 
! Отговори
За ПАЗАРДЖИК българи преди 9 години
Крайно време е да сме единни. Не на ***! Българи, ОБЕДИНЕТЕ СЕ срещу исляма. Да постъпваме с тях както те с християните - главите им!!!!!!!!!!!!!!*** позволили исляма да се настани у нас са далеч зад океана. Пука им на американците за България.
26
3
 
54
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 9 години
ДАМИ И ГОСПОДА! СТИГА СТЕ СПОРИЛИ ДАЛИ СА ДЖИХАДИСТИ ИЛИ НЕ. ЗАПОВЯДАЙТЕ В ПАЗАРДЖИК САМО ЗА ЕДНА СЕДМИЦА И САМИ ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ В МНОГО НЕЩА. ДОВЕДЕТЕ И ЕДНО МАЛКО ДЕТЕ С ВАС И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ КАК ДЕЦАТА СЕ КРИЯТ В ДРЕХИТЕ НА МАЙКИТЕ СИ КОГАТО ВИДЯТ С БУРКИ. ДЕЦАТА ГИ СМЯТАТ ЗА БОСТАНДЖИЙСКИ ПЛАШИЛА . А АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО МНОГО СА НАГЛИ ... СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ. СЪС САМОЧУВСТВИЕ И ВЕЧНО ПЛАШАТ , ЧЕ ЩЕ СЕ ОПЛАКВАТ В БРЮКСЕЛ. ХЕМ ВИНОВНИ ХЕМ НАГЛИ. ДОРИ И В ТУРЦИЯ НЕ ХОДЯТ С БУРКИ ,
25
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези не са опасни. Правят тези циркове единствено за пари, както преди двадесет години всичките тези бяха евангелисти пак за пари. Може би отклоняват вниманието от нещо друго
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До aнонимен No 18
23
8
 
13
 
! Отговори
мръсен циганин преди 9 години
какви джихадисти ве бате тия сучат парици от мюслитата , това е показно демек отчитат дейност и нашите им са вързват, помня в началото на демокрацията пък бяха се щурнали да стават католици ама ингилизите като разбраха работата им спряха кранчето !!!
22
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джихи или не...нека мюслите да си имат едно на ум какво може да им се случи ако искат да трепят инфиделите там заради оня техния ***..Мохчо ли къв беше...на пормити мозъци и доживотен им е малко
21
2
 
9
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
NE SE ZABLUJDAVAITE!!TOVA E SXEMATA NA SOKOLA.TOI ZNAE CHE SAMITE FESOVE NYAMAT TEZI INSTRUMENTI DA VZRIVYAT ETNICHESKIAT MIR KATO BUNOVO.ZATOVA E PODGOTVIL TIYA I SEGA NE E VUV VLASTTA I PUSKA MUHITE!!!SAMO CHE AGENTURATA NI E SILATA I SA SIGNALIZIRALI O VREME KUKITE.
20
6
 
17
 
! Отговори
провал на премиерата преди 9 години
Премиерата на високобюджетния комедиен сериал "*** Имами" на МВР-Пикчърс претърпя пълен провал.Артистите изядоха декорите и окрадоха жилезото.Не намериха преводач да обясни на Арабски на артистите,че декорите са гумени и не стават за ядене.Продуцента Писанчев може да бъде уволнен ,но сериала за сега продължава.
19
3
 
59
 
! Отговори
fact преди 9 години
бе не съм наясно със закона, ама тия сега не трябва ли да ги обвинят в държавна измяна и най-тежкото възможно наказание по бързата процедура?
18
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...."НЕ БИЛИ ДЖИХАДИСТИ ...АМА ЩЕЛИ ДА СТАНАТ.."...ХА,ХА,ХААААААА...ТЯ И БАБА НЕ БЕШЕ БРЕМЕННА ......АМА КВА Е ГАРАНЦИЯТА ХА,ХА,ХАААААААААААА..."ТОВА Е ДАНС....-инга на пияните /червени /КОМПИРИ ...!ХОДИ ПОСЛЕ , РАЗПРАВЯЙ ,ЧЕ НЕ СИ ....(((ДЖИХАДИСТ..////