Мост от нищото... в нищото

Уникалното съоръжение изуми хиляди в мрежата
6 апр 2015 08:53,
52
Мост от нищото... в нищото
Снимка: Нова тв

Мост в Добричко се превърна в световна сензация.

Снимки на странното съоръжение, публикувани в мрежата, са изумили хиляди хора. Мостът започва в нищото, в калта, и свършва така, както е и започнал – отново в калта.

Уникалното съоръжение е построено в село Славеево по време на наводненията миналата година, съобщиха от Нова телевизия.
 
Мостът е напълно неизползваем. Той не помага нито на пешеходци, нито на велосипедисти и си стои като безполезен паметник. Кой го е построил и кой го е финансирал, все още е загадка.

Жители на селото се шегуват, че лятото, когато завали дъжд, там се образува завидно количество вода и можеш да си поседнеш и да потопиш крака в нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
Щеше да е смешно, ако не беше престъпно! Дай да похарчим едни пари...
33
0
 
3
 
! Отговори
Днес бг....... преди 9 години
Днес бг така си пишат новините..... в съкратен вариант и нищо не е ясно, защото и те толкова си проверяват информацията. По тв казаха, че от там трябвало да минава канал, в който да се събира водата от дъждовете. Но не изкопали канал, а само изградили мост, който при това положение не върши никаква работа. Днес бг, благодарим за поредната Ви просвещаваща ни статия!!!
32
1
 
3
 
! Отговори
Хм преди 9 години
до до ХмВместо да пишеш с главни букви, кажи какво да видя на стълбите. И не ме обиждай че нямам акъл. Нито ме познаваш, нито ме знаеш. (Между другото, не се казва голЯми, а големи - това го знаят и в 4-и клас). За да се коментира моста, трябва да се питат хората, които живеят там, дали им е нужен, а не да се правим на разбирачи по всяка тема.
31
0
 
3
 
! Отговори
Назад във времето преди 9 години
Това го даваха преди седмица и повече по всички новини...
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Ще построим река".Речено -сторено.Бате ви Бойко спазва заветите на бай ви Тошо.
29
4
 
5
 
! Отговори
Хм преди 9 години
Не знам конкретния случай, но познавам подобен в моя край. Вие не допускате ли, че при летните порои и топене на снеговете това дере може да стане опасна река? Вие изобщо запознати ли сте с природата на България? Има много такива дерета, които през лятото за ден-два са истински стихии. В такива дни хората нямат ли право да са свързани със света.
28
3
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 9 години
ОХООООООООО - моста е построен миналата година от другарите на Орешарски..... и сигурно струва на данъкоплатците поне половин милион лева. За благото на народа, платила е държавата...... Журналистчетата да си довършат работата и да разберат колко е платено за построяването на това недоразумение. Колко струва - то се вижда с просто око..... Въпросът е - КОЛКО Е ПЛАТЕНО ?
27
3
 
8
 
! Отговори
Тъпомер преди 9 години
До Гаранция от ГЕРБМного си *** браточка, по време на наводненията миналата година ГЕРБ бяха в опозиция а твоите спонсори заедно с Орешарски и Местан крадяха юнашки де що видят.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха ха ха ха ха. Днес показва моста след дъжд качулка. Това се мотае в нета два месеца. Мостът е поставен по време за наводненията.
25
5
 
9
 
! Отговори
Гаранция от ГЕРБ преди 9 години
Много лош мат'риал остана в България, все е недоволен. Построих водна магистрала в селото и пешеходен надлез над нея и пак няма угодия! ББ
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми униКАЛЕН си е... :DКметът, архитектът, строителят на това чудо на инженерната мисъл и ***, финансирали "проекта" са за разстрел!
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичкото ни е такова.
22
1
 
14
 
! Отговори
Ленторез Подрисов преди 9 години
На този мост само с Кугър може да се долети, за да му се среже лентичката.
21
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако бяха "построили" с един километър по-малко "магистрали" сега мостът щеше да си е наред, но "Великият строител" Н.В.Тиквеон II каза "нека бъдат магистрали, нека бъде метро"!!!
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахаххаааааааааааааааааа ... Абсурдистанът ***!!! Има западняците още много да се чешат по тиквите за нашите дела странни!! хахахахааааааааааа
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано някой изумен не е получил схващане на челюстта....Световна сензация!!! Очаквам CNN довечера да предава на живо от мястото...
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както вече казаха, кметът на финансиращата го община Добрич Детелина Николова е от ГЕРБ и на духова длъжност при министър-председателя.
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами че моето предложение е може би най-разумно-поискайте пари и си прекарайте РЕКА под МОСТА
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От такъв мост се плюе най-добре.
15
10
 
17
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
Кмета се казва Петко Петков и е от ... БСП.