Тригодишно изтича на пътя, блъсна го кола

Детето се отскубнало от майка си, сега е със счупен крак
29
Тригодишно изтича на пътя, блъсна го кола
Снимка: Булфото, архив

Тригодишно дете е пострадало, блъснато от кола в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера около 17.10 часа. Майката на детето го качвала в автомобила им, но момченцето се отскубнало от нея и тръгнало по пътното платно на ул."Кръстьо Кючуков".

Шофьорът на движещата по пътя кола го е ударил по непредпазливост.

Детето е откарано в МБАЛ-Шумен, където след преглед е установена фрактура на бедрената кост. Момченцето е без опасност за живота.

63- годишният шофьор от Шумен е тестван за алкохол, наличие обаче не е установено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кифлата като не мое го опази да беше го вързала за колата!
22
1
 
7
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Работата е ясна.Шофьора е виновен!Ето на: "Шофьорът на движещата по пътя кола го е ударил по непредпазливост."Каквото и да стане презумцията е, че шофьора е виновен.
21
0
 
2
 
! Отговори
Петър преди 9 години
До Коментаторозначава, че нещата понякога просто се случват, без задължително някои да е виновен за това.
20
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Петър, уот из "sshit happens"?
19
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До живот и за тримата!!
18
2
 
36
 
! Отговори
@! преди 9 години
Откъде тази цялата злоба?!?! Не е нужно да гледаш телефона си, за да се отскубне от ръката ти тригодишно дете и само хора, които никога не са гледали деца могат да твърдят обратното! Нормалните хора не водят децата си вързани с белезници за себе си! Жалко и за детето, и за възрастния шофьор, и за майката - и тримата са изживели тежък шок. И дано не се случват повече такива инциденти.
17
7
 
27
 
! Отговори
Петър преди 9 години
нека да изчакаме, и да видим дали и от кого ще се търси отговорност. Защо е необходимо да се насажда негативизъм - било то по отношение, на шофьора или на майката на детето. Сигурен съм, че и двамата са изживели силен шок. Погледни коментарите по-долу - пълни с нападки и безпочвени заключения, кой бил виновен, че и как трябвало да го накажат. Кому е нужно всичко това?!! Как станахте такива злобари?!! Не проумявам.
16
0
 
24
 
! Отговори
gt преди 9 години
До ПетърДа, но ние не сме американците и тук е България. Сега отговорност ще търсят от шофьора за любимата на КАТ несъобразена скорост, понеже си е позволил в града да не кара постоянно на полусъединител с 5 км/ч
15
1
 
26
 
! Отговори
666 преди 9 години
Не разбирам защо това е новина?!?!Вече и новинарите ни не са като новинари! Не умеят да подбират, преценяват и отсяват! Снощи в централната (подчертавам, ЦЕНТРАЛНАТА) емисия новини имаше 5 минутен репортаж за любовния живот на принц Хари. Мисля, че се обърках - жълто предаване ли гледам или новини?!?!
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако пострадалото дете и майка му са да се разследва дали майката не е помогнала на детето да се "отскубне и изтича" на платното. Често срещана практика и доходоносно занимание е открай време.
13
6
 
23
 
! Отговори
Петър преди 9 години
американците имат една приказка точно за такива случаи "shit happens". Спрете да си чешете езиците напразно. Случилото се е нещастен случаи и за него не би трябвало да се търси отговорност от никой. Хубавото е, че детенцето се е отървало "само" със счупен крак и уплаха. Относно поведението на майката, няма как да си нащрек 24/7 в продължение на години. Който няма малко дете, не може да го разбере.
12
5
 
31
 
! Отговори
Вики преди 9 години
До номер 1Детето няма как да си е само виновно. Виновен е родителят. Ако шофьорът не е карал с превишена скорост не би трябвало и силно се надявам да няма проблем с господа полицаите. Да съди родителката за причинени нематериални щети, защото е огромен шок да блъснеш човек, особено малко дете
11
3
 
30
 
! Отговори
Най-адекватни са преди 9 години
коментарите на Шоп (4) и на Анонимен (10).Подкрепям ги!За тригодишните деца отговарят майките им.Мисли ли някой, че този 64-годишен човек можеше да получи инфаркт от стреса?Спомнете си, че неотдавна едни не много работливи хора в САЩ правиха протести затова, че полицай прострелял чернокож тийнейджър, който се забавлявал, като изскачал пред колите? някъде пипат здраво, и кой протестира срещу такива служители на реда? Протестират онези, които живеят на соц. помощи. Направете си изводите.
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DA , AKO I S 10km SI KARAL SI PICHE V AKTA NESAOBRAZENA SKOROST. NO , NEKA KOGATO OT KAT SAOBCHTIAT ZA PATNIAT INCIDENT DA KAGAT , CE NE DETETO SE E OTSKUBNALO, A CE MAIKATA NE GO E GLEDALA DOBRE I CHTE BADE GLOBENA. PONEKIGA PECHEHODCITE SE BLASKAT V KOLITE SAMI...
9
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И сега КАТ ще му лепнат на човека, че е карал с несъобразена скорост, ако ще и с 5 км/час да е шофирал.
8
8
 
37
 
! Отговори
Нели преди 9 години
отскубнало се е от ръката на майка си и сега шофьора яе го отнесе, щото родителите са *** и не си гледат децата внимателно!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SEGA OTNOVO LI CHTE KAGEM , CE CHOFIORA E VINOVEN. ZACHTOTO MAIKA MU SIGRNO SI E GLEDALA TELEFONA ILI TABLETA. TAKIVA RODITELU TREBVA DA SE GLOBEVAT...
6
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко е виновен, че е прерязал лентата на пътя.
5
5
 
25
 
! Отговори
:( преди 9 години
На някой хора просто не трябва да им е позволено да се размножават. Това е истината.
4
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3 годишното се отскубнало или майка му била крайно заета да си гледа телефона и го държала колкото да не се каже, че е без хич?