17-годишна твърди, че е пребита от кметски син

Случката се разиграла на 10 май в кюстендилска дискотека
15 май 2015 09:25,
61
17-годишна твърди, че е пребита от кметски син
Снимка: Нова тв

17-годишно момиче от Кюстендил твърди, че е пребито от бизнесмена Димитър Терзийски, който е син на кмета село Шишковци.

Моника Георгиева е приета в безпомощно състояние в на 11 май сутринта в болницата в града. В момента състоянието й е стабилизирано. Пострадала е и най-добрата й приятелка, но тя не желае да коментира случилото се.

На 10 май 17-годишната Моника и приятелката й Христина отишли в дискотека в града, за да празнуват рожден ден. 22-годишната Христина е придружител на непълнолетната Моника. В късните часове на нощта, в дискотеката, заедно със съпругата си, пристига 38-годишният кметски син Димитър Терзийски.

Моника твърди, че приятелката й Христина има едногодишна връзка с женения Димитър. В нощното заведение между двамата възниква конфликт и мъжът й посяга. Резултатът - и двете момичета са жестоко пребити.

"Мисля, че той беше употребил голямо количество алкохол. Той налетя първо на нея, точно затова  е счупен пръстът й. След това когато отидох до тоалетната, той дойде след мен и когато ме видя започна да ме удря с юмруци, главата ми удряше в мивката. Помня, че след това паднах на земята. Започна  да ме рита в главата и след това като се събудих в локва кръв, явно съм изпаднала в безсъзнание", спомни си Моника. 

Тя е открита в безпомощно състояние от един от охранителите и от управителя на дискотеката.

"Той след това е казал на приятелката ми, че тя ако е била в тоалетната, тя е щяла да е на моето место", добави момичето пред Нова тв.

Два дни след побоя Димитър се обадил на Моника, през телефона на  Христина. "Пожела ми бързо оздравяване, съжалявал много. Той дори и не помни колко ме е удрял, защото е бил много пиян", обясни Моника.

"Набеден съм. В момента тече разследване. След като приключат нещата, ще се види аз ли съм бил, не съм ли бил аз, тя бита ли е не е ли бита. В дискотеката имаше много хора, аз бях с жена ми. Има камери, нека да се види как сме се забавлявали", коментира самият Димитър Терзийски. Той отрича и да има връзка с Христина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А като е искала да се такова с кметския син и да стане известна, добре й е било, а ?
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТАЗИ 17 ГОДИШНА ПИКЛА КАКВО ТЪРСИ С ЖЕНЕН 38 ГОДИШЕН ЧИЧКО ?!
35
1
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
interesno,zashto sled kato tova se e sluchilo na 10 mai,chak sega go opovestiavat?dali ne e za da se prikriiat fakti,zapisi i.t.n.?poniakoga se sluchva jertvata da ne e jertva,a vinovnia da e nevinen.vsichko moje da se ochakva,i segashnite mladi ne sa kato ednovremeshnite mladi.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tipi4na akcia "kanelkata im kasa-mozakat im gi vinoven"edin ritnik v tashacite
33
1
 
8
 
! Отговори
тих великан 681 преди 8 години
Съмнявам се прокуратурата да се самосезира.Ако няма жалба,не е убийство.Другият вариант е свидетели,но кой ще свидетелства срещу бея в село.Ще го оправдаят,че има чисто досие(ако има) и ще мине с условна - ако няма жалба.Жалбите и на двете трябва да бъдат факт с входящ номер при подаване,за да не ги хвърлят в коша да се загубят и да не ги оттеглят дори за пари( по взаимно разбирателство преди съда),тогава съда ще е силен.Зависи също и от първият полицай,какво е писал в протокола.
32
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много неадекватни коментари чета тук, а и повечето от тях неграмотно написани. Какво търсила в дискотека, каквото си търсила - намерила!А бе, вие *** ли сте? От къде на къде някой ще пребие 17 годишно момиче?
31
9
 
30
 
! Отговори
Илиянка преди 8 години
Ами, мен защо никой не ме бие? Също съм на 17, но не вися по нощите в дискотеките с разни селски мутри.
30
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до42 еДНАТА ОТ ДВЕТЕ Е НЕПЪЛНОЛЕТНА , И ДВЕТЕ ДАСА ,ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТ С ЖЕНЕНИ МЪЖЕ , СВЪРШИХА ЛИ ЕРГЕНИТЕ , ТЕЗИ ДВЕТЕ ХИЧ НИСА ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен (30)Каквото и да е казала не е основание за подобен побой!
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Христина е пълнолетна, на 22 години е - аман от неразбрали....
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ХРИСТИНА не пълнолетнат , защо се занимава с работи за големи , всичко май и се ослажда ,
26
0
 
22
 
! Отговори
До Тих великан (№34) преди 8 години
Дори да ги наплашат или уговорят да си изтеглят жалбите, прокуратурата трябва да се самосезира.Никой няма право да устройва такава саморазправа, само защото подозира, че малката е казала на жена му за неговата извънбрачна връзка.В малък град такава тайна не може да се опази. Дори Моника наистина да е информирала жена му, тя е казала истината - има ли той връзка с Христина? Има.
25
2
 
18
 
! Отговори
BG преди 8 години
Ставаме все по мутренска държава...... Бягай народе надалеч!!!! Остави простите люде да се самоунищожение
24
1
 
20
 
! Отговори
Христина проговори преди 8 години
Той отрича, ама Христина вече е направила изявления пред някои медии. Споделила е, че е настоявала той да се раздели с жена си, макар че имат дете. Дори показва снимка - татуирала е името му под гърдата си, той пък й подарил "Ауди".Димитър подозира, че Моника, която не одобрявала връзката им, е информирала жена му, затова й е бил бесен.Според медиите, Димитър е виден представител на "дървената мафия". Нека онези, които знаят повече, да кажат така дали е така, сигурно някои от тях пишат тук.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
$Моника твърди, че приятелката й Христина има едногодишна връзка с женения Димитър.$ 17-годишната Моника,22-годишната Христинапърво да се прочете статията,а после коментарии.
22
1
 
30
 
! Отговори
тих великан 681 преди 8 години
Този бой,трябва да е извод и за съпругата на побойника.Той е трябвало просто да си тръгне с жена си.Значи има средна телесна повреда на две жени от ,която едната е непълнолетна.Ако не оттеглят жалбите си потърпевшите,съда трябва да постанови сериозна присъда на синковеца.НООО кмета ще се намеси разбира се..
21
2
 
25
 
! Отговори
Манаффф преди 8 години
То да си кметско чадо е сладка работа бе. Искал е да си пъха парцала в момичетата ама като не му пускат и се изнервя. Нормално поведение за селски бей! Все пак раята е за това - да бъде изнасилвана и бита! Скапан народ заслужава скапано отношение и да го управляват само скапаняци. Докато си мълчим, когато ни екстендват отверсията, нищо друго освен бой и ьебънйе не ни чака
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя що не е в затвора ще пребива 17 годишно дете
19
4
 
4
 
! Отговори
makedon преди 8 години
Eeee dobro e sto ja natepale. Taka se ucat decata da ne pravat losi raboti koga ke porasnat.
18
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В този сайт информацията е не пълна.Изпуснати са доста интересни изказвания на потърпевшата.Потърсете пълното инфо за случката и ще видите,че тя има дооооста голяма вина за случката.