Пушеци, пушеци... и накрая в кома

Младежи в болница след препушване с марихуана
7 юли 2015 13:03,
91
Пушеци, пушеци... и накрая в кома
Снимка: архив, Булфото

25-годишенот Сливен е приет в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен в състояние на кома след употребата на наркотични вещества, съобщиха от лечебното заведение.

След направения тест се оказало, че младежът е употребил марихуана.

Тази сутрин състоянието на пациента се е подобрило и той е започнал да реагира.

15-годишно момиче от Котел също е настанено в детско отделение, след употреба на марихуана.

Състоянието му е добро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До ...Еми щом да се боцкаш и да пушиш за теб няма разлика, значи си силно неосведомен/а. Живей си живота.
21
5
 
6
 
! Отговори
от личен опит преди 8 години
Много пишман разбирачи пишат тук. В България масово преобладава така наречената "друсана трева", това е марихуана с различни добавки, които варират от *** до амфети и не знам си още какво. Към тази "друсана трева" се пристрастява много по-бързо, отколкото към обикновената. Само че последствията са ужасяващи, буквално ти скапва мозъка, затова не се учудвам че от такава трева може и да се изпадне в кома. Иначе чистата марихуана е по-безвредна наистина, но пък се намира трудно вече...
20
9
 
1
 
! Отговори
Глупости 4 преди 8 години
Ако сега бях на 16-18 години не бих повторил супер деградивното юношество. Може и няколко пъти за кефа и забавлението, но бих залегнал на ученето и личностното си развитие. Защото, ако тогава го бях направил, сега нямаше да изкарвам по 4к на месец, а щях да съм в космоса едва ли не.
19
3
 
3
 
! Отговори
оцеляваща преди 8 години
До Глупости 13Я НЕ ЛЪЖИ ЧЕТЯЩИТЕ!ТОВА Е АГИТАЦИЯ И ЗАБЛУДА ЗА НАИВНИТЕ...МАРИХУАНАТА НЕ Е ОСОБЕНО ВРЕДНА КОГАТО ВСЕ ОЩЕ ЕДНА ЦИГАРА ОБИКАЛЯ НЯКОЛКО ЧОВЕКА.КОГАТО ЕДИН ПУШЕ САМ ВЕЧЕ ТРИ,ЧЕТЕРИ ЦИГАРИ НА ДЕН, МАРИХУАНА-ВЕЧЕ Е НАРКОМАН.ТАКА,ЧЕ НЕ ЛЪЖЕТЕ.НАРКОМАНИЯТА Е СЕМЕЕН ПРОБЛЕМ-РЕЗУЛТАТ НА ЛИПСА НА КАЧЕСТВЕНО СЕМЕЙСТВО.НО НАРКОМАНА ВСЕ НЯКОГА ПРАВИ ГРЕШКА И СРАВНИТЕЛНО РАНО УМИРА,ТО КОМАРДЖИЯТА ЖИВЕЕ ДЪЛГО И ЗАВЛИЧА ВСИЧКИ -ТОВА Е ОЩЕ ПО-СТРАШНОТО БЪДЕЩЕ ОТ ПРИСТРАСТЯВАНЕТО КЪМ КОМП.ИГРИ
18
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До A1Еми пич тъпичък си и си личи от далече. То нали се знае човек като е *** и мъртъв е едно и също за околните, той не знае а те страдат.
17
1
 
3
 
! Отговори
Глупости 3 преди 8 години
До A1А изобщо не я защитавам. Тя си е наркотик макар и лек, но това не значи, че убива и е толкова страшна. Колкото цигарите и алкохола са наркотик, толкова и тревата без да влизам в подробности, кое е по лошо и защо. Но искам пак да подчертая, че вече съм на 30, женен съм, имам дете, имам висше от ФМИ, доход от около 4000лв на месец, не пия, не пуша цигари, не пуша трева... Горе долу същото мога да кажа за други 20-30 мой връстници и все пак съжалявам, че така съм си прахосал юношеството.
16
2
 
3
 
! Отговори
M.Jane преди 8 години
в една паралелна реалност... сигурно това е истина, кой знае?
15
9
 
5
 
! Отговори
... преди 8 години
Като чета коментарите излиза, че това хероини марихуани дроги и прочие опияти са обселютно безвредни! Другото което така не си проличава много много е, че като че ли повечето от коментиращите тук едва ли не са пробушили и изпонабоцкали на по 10 годинша възраст! Епа деистваите момчета и момичета! Те хората си казват вредно е изпада се в кома, пристрастяваш се, *** като гледам не им се връзвате и не само ами и продължава да се мисли, че едва ли не ако пиеш вода е по-лошо отколкото ако се боцнеш!
14
18
 
8
 
! Отговори
A1 преди 8 години
Винаги когато някой каже нещо лошо за марихианата, защитниците й започват да говорят за алкохола цигарите, природата и какви ли не клишета, научени от дилъра ....По-лошото е че си вярват безрезервно и никой не може да ги убеди в противното. Нещо като гейовете ....
13
4
 
6
 
! Отговори
Глупости 2 преди 8 години
Това е заради разликата в поколенията... Родителите ми не могат и да си представят, че аз може да съм пушил трева, което за тях е равносилно да съм бил наркоман... По тяхно време трева не е имало.
12
3
 
14
 
! Отговори
Глупости преди 8 години
Аз като тийнейдър сигурно поне 50 пъти съм изпадал в "кома". Като пушиш трева и пиеш точно това се получава. Поне при мене беше така. Вечерта изпадам в кома. Сутринта излизам от кома :). Сигурно ако родителите ми ме бяха видели в какво състояние съм щях и аз да съм в новините... Веднъж на Трифон нарезан изпаднах в кома в голямото междучасие и излязох в нея около 12 часа на последния чин в класната стая... Големи глупости... Сега съм на 30 години - не пия (дори бира), не пуша дори цигари...
11
0
 
11
 
! Отговори
dun dem преди 8 години
Да не е било водка мериджейн премесена с редбул и др полезни за здравето и психиката неща... Скоро ще ме принудите да си отворя устата с мн кратък аргумент и да загинете вс мазни йурбанджий!
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе,а друг получи инсулт след препиване с кока-кола... Хахахахаха
9
8
 
25
 
! Отговори
жанжан преди 8 години
това с комата е пълна дезинформацияизползвал е и друго или просто е заспал... :)Марихуаната е просто растение и е доста по безвредна от тютюна и алкохолаама нали сме си алкохолици и комунисти и тая работа С тревата не я разбираме ...а тези на запад всъщност те са виновни да е забранена тревата почти навсякъдезащото тревата освен за пушене е и суровина за много други продукти които малко или много са конкурентни на петролните!Във всяко село във всяка къща се е отглеждал коноп преди 100г.
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
по-голяма глупост не бях чел скоро
7
6
 
36
 
! Отговори
ужас ужас преди 8 години
агхаххахаххахаххахахах по-голяма глупост не бях чел и чувал. В кома от марихуана хахаха , детската градина мина в медията
6
5
 
14
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Моята лятна ваканция преди демокрацията беше доста по-различна :)))
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само аз ли съм останал с впечатлението, че ничът от Сливен просто е заспал след напушване и не е в кома? От заглавието Ви човек би се объркал, че някой от тях е умрял.
4
4
 
39
 
! Отговори
д-р Търбухиян преди 8 години
Дрън-дрън, марихуана. С коноп тая работа не може да стане. Нещо са добавили в цялата схема.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тва, ако беха препили - "пиши ги бегали"!