Пушеци, пушеци... и накрая в кома

Младежи в болница след препушване с марихуана
7 юли 2015 13:03,
91
Пушеци, пушеци... и накрая в кома
Снимка: архив, Булфото

25-годишенот Сливен е приет в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен в състояние на кома след употребата на наркотични вещества, съобщиха от лечебното заведение.

След направения тест се оказало, че младежът е употребил марихуана.

Тази сутрин състоянието на пациента се е подобрило и той е започнал да реагира.

15-годишно момиче от Котел също е настанено в детско отделение, след употреба на марихуана.

Състоянието му е добро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да *** дрогите ;)
81
1
 
8
 
! Отговори
Stanislav преди 8 години
кви са тес глупости бе кома от марихуана то ако беше така половината свят трябва да е в кома
80
0
 
0
 
! Отговори
все тая преди 8 години
До Габчоконтрол на качеството....
79
0
 
10
 
! Отговори
yHuKyM преди 8 години
По голяма глупост скоро не бях чел!А ви смятах за сериозна медия...
78
0
 
0
 
! Отговори
Габчо преди 8 години
Контрол на качеството де :D
77
1
 
9
 
! Отговори
Габчо преди 8 години
Ако това е истина, което ме съмнява крайно много случая е още едно доказателство, че марихуаната трябва да е легална за да има качество на контрола.
76
0
 
0
 
! Отговори
Неутрална. преди 8 години
До до анонимен псично б - Много хубаво си изливаш агресията, не знам дали е заради тревата или по принцип си си такъв, но след като никой по никакъв начин не те е убидил, а още повече, че не е взел страна, а просто е изказал наблюденията си, не значи, че трябва да бъде нападан. Докато не започнете да уважавате другите, с по-различен опит от вашия, тая държава няма да се оправи. Пълно отчаяние, честно. :))))
75
0
 
14
 
! Отговори
Stefika преди 8 години
Защо статията е без автор? Защо не са упоменати никакви имена, нито на децата, нито на докторите? Готови ли сте да поемете наказателна отговорност за невярно съдържание и глоба от СЕМ? Адвокат съм и смятам да проверя този случай.
74
0
 
9
 
! Отговори
Боб Марли преди 8 години
ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КАКВА БЕЗМОЗЪЧНА ГЛУПОСТ СТЕ НАПИСАЛИ БЕ ПАХАХАХАХА КОМА ОТ ТРЕВА... ТВА ДАЖЕ И ВЪВ ФИЛМИТЕ ГО НЯМА ХАХАХАХАХАА НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха то и във водата може да се удавиш *** хората си ходят на море . Кома от марихуана стига бе хора , а колко промила алкохол е имал в кръвта не казвате .
72
0
 
2
 
! Отговори
Потресена преди 8 години
Осъзнайте се , хора! Събуди се, племе! Как е възможно все още да има толкова неуки , ограничени и деградирали хора в двадесет и първи век? (За абсурдните коментари, имампредвид. Самата статия е facedown)Видели сте статията, коментирали сте я , следователно имате Интернет, нали? Ами четете бе , мамка му! За какво ни е тая технологична революция, като не я уползотворяваме? Четете Юлиян Караджов, Йейлски и Вашингтонски проучвания, образовайте се.
71
6
 
3
 
! Отговори
Неутрална. преди 8 години
Хора, тая тема е неизчерпаема. Ще споделя малкото знания, които имам, като ще оставя всеки сам да прави изводите си. Реално, тревата, която не се употребява системно няма влияние. Но понеже имам нужната информация, голяма част от психично болните хора са се сдобили със заболяването си именно чрез честа употреба. Имам близка, която работи в психиатрията, като повечето от пациентите й са там точно заради това, отделен е въпроса, че в голяма част от случаите тревата е първата стълба.
70
6
 
3
 
! Отговори
batmario преди 8 години
Ако тревата е истинска такова нещо не може да стане....
69
1
 
4
 
! Отговори
Север преди 8 години
До docentПроста кратуна - ДОЦЕНТ по какво си? По простотия - това е ясно. Вземи чети и тогава коментирай. Против съм - тези неща, НО първо чети после мисли (което не можеш) и после коментирай!!!! *** си явно и доста задръстен!!! Ходи да ПИИИШ РИКИА, слушай чалга и си махни ника Доцент щото се излагаш и то много
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
баба ми на конопа му викаше 'гръсти', някои ще ме разберат..та, знам как кравите са пасли от този бурен и досега никоя не е изпадала в кома, ама Сливен и Ямбол все пак са друга планета. и като гледам и другаря Сидеров, няма да се учудя и ако започват да им изникват антени на хората там от много пушене..:)
67
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук, не знам дали осъзнавате, но имаме Световна новина, рекорд на Гинес, ново медицинско чудо и т.н. Кома от марихуана, и то не къде да е, а в България :):)..Мястото, където 2 пъти се паднаха едни и същи числа от тотото, та чак втрещихме световните математици. Предполагам (и то без да употребявам наркотици), че още утре хиляди компании и болници по света ще преустановят предписването на марихуана, а Холандия и САЩ ще се напълнят с трупове :):)..Да не излезе някое хапченце, водчица или прах само?
66
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тревата е за децата възрастните не могат да си изпълняват ангажиментите ако пушат..
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тревата е най малкия проблем вие ако знаете какви хапчета за по 9-10лв се продават на така наречените партита тракат със зъби три дни след това
64
0
 
0
 
! Отговори
скапан преди 8 години
До docentопитвам се да не се засягам от разбирачи като теб...
63
0
 
8
 
! Отговори
анти тютюн преди 8 години
До Бабаами да пробвамоята най голяма гордост в живота е че отказах цигарите...марихуаната не :)и от личен опит сутрешната кашлица изчезна 2 месеца след цигарите и марата дето я пуша сега явно не пречи толкова :)и с трева и без трева не е проблем ама цигарите убиват хора спрете ги!!!