Морето взе две жертви за ден

Туристка потъна край Ахелой, труп изплува на Слънчев бряг
23
Морето взе две жертви за ден
Снимка: Булфото, архив

Руска туристка на 69 години се е удавила в района на комплекса "Марина Кейп" край Ахелой, съобщиха от МВР-Бургас.

Жената пристигнала в България на 20 юли и отседнала в собствено жилище.

От полицията съобщават за още един случай на удавяне в района на "Слънчев бряг".

На плажа там, между 14-и и 15-и пост, е извадено тяло на мъж.  Самоличността му до момента не е установена, но е вероятно също да е руски турист.

Видимата му възраст е 40-45 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
ned преди 8 години
Stara istina e che na i okolo Ilinden moreto,rekite,ezerara si vzimat jertvi...
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13А нашите спасители са майстори по духова музика, но не и спасистели за море. Морето няма нищо общо с басейна. По-добре ще е ако изобщо ги няма. Тогава и хората повече ще се пазят.
14
4
 
14
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Руснаците, ако не знаеш, ги учат да плуват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в училище. Който не може, до края на втори клас, трябва да се научи. Няма руснак или рускиня, които да не могат да плуват.В България 3-*** на всееки 4-*** (или 75%) не могат да плуват, което е едновременно срамен и тъжен факт.
13
2
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Каза ми го гръцката преса, ей ти го и на английски:Overall, the number of people drowned from early summer until now has reached 176 people.Това за миналата година, т. е. до края на сезона им удавените са повече от 200.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма по-недисциплинирани на плажа от руските туристи. Не се подчиняват на указанията на спасителите. Те ги вадят от водата, руснаците пак влизат и плуват навътре. Според мен, такива "плувци" трябва да се глобяват солено.
11
4
 
4
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Това патриотът с вилата в Халкидики ли ти го каза или оня дето копа компири в Банкя и маа филии с мас ?
10
5
 
5
 
! Отговори
до номер 5 преди 8 години
Монетата винаги има две страни! Прав си, че много от туристите са недисциплинирани! Но съм виждал и много случаи, когато на морето е адската жега, няма никакво вълнение, но спасителите вдигат червен флаг, защото им е топло и не им се работи!
9
1
 
11
 
! Отговори
ко? преди 8 години
В Гърция 2013-та се удавиха 101 човека, миналата година се удавиха 176 до средата на август. У нас се дават около 8 пъти по-малко. Но няма как да спасиш пиян самонадеян ***, преди 2-3 години в Черноморец един 150 килограмов се беше напил на мотика и падна по очи на плиткото. Аз отивам.да го вдигам, ама тоя реши че ще се борим и се пльосна върху мене - добре че дойдоха двама от спасителите та успяхме да избутаме слона на сушата.
8
2
 
6
 
! Отговори
Zorba преди 8 години
Moreto mnogo dava ama I mnogo vzima
7
3
 
3
 
! Отговори
Публикували преди 8 години
са новината, защото става дума за руснаци, ако се беше удавил българин само местните щяха да разберат
6
2
 
1
 
! Отговори
Четете 7 преди 8 години
Прочетете му коментара и да знаете!!!!! Много е важно и го е описал много точно. Дай Боже да не се случва на никого, но трябва да се знаят тези неща
5
3
 
19
 
! Отговори
художника преди 8 години
До морски вълкПодводната вълна или по популярното "мъртво течение", когато те захапе, много народ в паниката почват да плуват към брега, а то ги отнася навътре и от умора се давят.СЪВЕТ: Ако попаднете на "мъртво течение" плувайте напряко, успоредно на брега, докато се измъкнете от него. При повечето случаи това е около 100 - 150м. Вярно ще ви завлече малко по- навътре, но измъкнете ли се на връщане може и да си почивате по гръб и да редувате с плуване.
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм в Слънчев бряг в момента и мога да ви кажа, че няма толкова големи наглеци по плажовете- 99% чужденци, от които 90% руснаци. Правят си каквото си поискат и не се съобразяват. От 2 дни е червен флагът, има място, на което не се влиза, обаче тея тъпо и упорито продължават да си влизат хем навътре, хем там, където не трябва. Аз на плажа се чувствам като на футболен мач. Нон стоп някой спасител свири и влиза да ги дърпа назад, a тея *** само се смеят ***. Еми.........
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не напразно го наричат Черно, колко живота е почернило.
2
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно защо в Гърция морето не взема жертви. При това там няма спасители.Ще ви кажа - защото там просто не ходят алкохолизирани ***, пък били те и европейски.
1
5
 
18
 
! Отговори
морски вълк преди 8 години
Най-топлите дни съзадават условия за надигане на подводна вълна която дърпа незнаещите към небитието