Хармоника? Спагети? Не, чисто нов асфалт!

Село Гълъбовци си има нов път, но не може да се използа
Обновена: 20 окт 2015 09:50 | 20 окт 2015 09:44,
20
Хармоника? Спагети? Не, чисто нов асфалт!
Снимка: bTV

След Цариградско море, на което се наслаждаваха години наред столичани, сега в село Гълъбовци също имат уникалния шанс да пътуват по подобна настилка.

Новоасфалтираният път на селото прилича повече на хармоника, а местните хора го оприличават на порция спагети. Асоциациите са безброй. Нито една от тях обаче не е свързана с път.

Фирмата изпълнител е полагала настилката под дъжда или пък директно в калта. Кметският наместник Петър Дичев отсича пред bTV: Ремонтът не е можел да се отложи.

"Натоварени, големи камиони с по 26 до 30 тона асфалт. Къде ще се върне този асфалт, когато полагащата машина е тук и валяците са тук? Къде щяха да изсипят този асфалт?", пита Дичев.

Абсурди в изпълнението, абсурди и в проекта. Канавка в проекта за новия път не е заложена. Неповторимата форма на пътя пък е започнала да се получава още докато е полагана настилката, заради тежестта на валяка. Фирмата, която е била заета с ремонта се оказва общинска.

В Гълъбовци залагат - след една година този път няма да го има.

"Гробище. Абсолютно гробище. Все едно сме Западните покрайнини - Цариброд, Пирот, Сърбия. Това е!", смятат хората от селото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Пак да гласувате за същите!И като пращате кисело зеле на децата и внуците в Европа и Америка, не го увивайте в алуминиево фолио, че се вижда на рентгена и конфискуват колетите!
9
0
 
8
 
! Отговори
оти преди 8 години
се кОсите,бре?важното е,че УПУЛЗУТВУРИИМЕ асфалто!И ТАКА ЧЕ КАРАМЕ ДО ГОДИНА,ДО АМИНА!
8
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 8 години
Не е възможно.
7
2
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 8 години
Амо прости хора, какъв път очаквате да имате? Каквито сте вие, такива са ви и пътищата. А глупавите сравнение с градове като Пирот и Цариброд само потвърждават колко е примитивен народа.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е докога ще ни крадат от ГЕРБ ? Бат Бойко нали се прави на много честен ? Няма такова крадене, няма.... И в Бургас пак те са на власт от 8 години - сега целият град е разкопан, започнаха да копаят лятото, бързат, бързат да усвоят пари - нали за големите проекти комисионната за партията е 50%. Те все строят нещо, защото това е единствения начин да се краде повече.....
5
0
 
28
 
! Отговори
1 преди 8 години
Ама какъв смисъл има да изсипваме един асфалт, само за да не го връщаме и да отчитаме ремонт? Като се прави нещо прави го като хората, за да те благославят, а не да пращат снимки по медиите и да те псуват.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А то гербери управлявали община Сливница, дето е и Гълъбово. Мистерията как може някой да е толкова *** като наместника е разгадана. *** заради обясненията дето е дал, иначе пак са крали нещо за да настояват да се асфалтира в лошо време. Ако прокуратурата не беше на герберите, можеше и да се надява човек на разследване, ама сега ...
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нали асфалт не ядете, защо се тревожите толкова
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петър Дичев и подобните твари директно на дръвника иа Народен Съд!
1
6
 
30
 
! Отговори
Бацето Б преди 8 години
GERB=GROB