Овчарят милионер хуква на почивка в Дубай

Преди това обаче трябва да намери достоен заместникът
13 ное 2015 19:25,
22
Овчарят милионер хуква на почивка в Дубай
Снимка: bTV

Овчарят милионер от петричкото село Първомай има мисия в живота. Преди да замине на почивка в Дубай той е решен да намери достоен заместник, който да се грижи за осиротялото му стадо.

Още по темата

В района няма желаещи да станат овчари. А Здравко е обещал да намери подходящия човек, преди да замине за Дубай.

"Заминавам , сега готвя паспорт. Аз съм народен човек, аз не съм някой стипца, да кажем такъв онакъв, аз съм си по рождение такъв и по рождение мога такъв да си умра", заяви Здравко за bTV.

Бившият му шеф организира кастинг за овчар, победителя ще избере лично новобогаташът.

"Ако не е качествен човекът, ние веднага го изхвърляме от групата, това е като един футболист, който рита, ако умее как да владее топката, го приемат в отбора, ако не, на резервната скамейка, вън", допълва Здравко.

За да покаже какъв трябва да бъде заместникът му, Здравко отива в полето - при чуждо стадо, което трябва да подчини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ХОДИ КЪДЕ ЩЕ!!! ТОЗИ НАИСТИНА СПЕЧЕЛИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВТОРИЯ ДЕТО ГО ДОБАВИХА САМО И САМО ДА НЕ МУ ДАДАТ ЦЯЛАТА СУМА!НО БУДА Е ГЛАСУВАЛ ДА СЕ ВЗИМАТ 500 ХИЛЯДИ ДО 45 ДНИ А ОСТАНАЛОТО РАЗСРОЧЕНО ЗА 7 ГОДИНИ!!!! В ЗОДИАКА Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗА 14 ГОДИНИ РАЗСРОЧЕНО!БУДА ЗАКРИЛ ТЕГЛЕНИЯТА В 6 ОТ 62 И 6 ОТ 49 ВТОРИТЕ ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига с тоя, натрисате ни го всеки ден, сякаш видиш ли, хората дето се блъскат да учат и да работят 5 пари не струват и са нещастници. Ми спечелил ги е, хубаво, да ги харчи със здраве, ама да ни занимавате тука на 12 часа с глупости за овчаря...
12
3
 
17
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
Дедо отивай право в Банкок! Там е истината дедик. Така да знаеш от чичо си Генерала :)))
11
2
 
23
 
! Отговори
Рв преди 8 години
Що в дубай? Дам с тези пари даже и овчар не можеш да станеш там
10
2
 
24
 
! Отговори
Ан преди 8 години
Бъди Жив и Здрав да имаш тези пари!Бъди Жив и Здрав, Поживей, направи ги мн. повече...Не искам да чувам, че си загубил всичко.Желая ти успех в новият живот и не искам да чувам лоша развръзка... Бъди умен!
9
1
 
38
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Отивай в Сингапур, там, ядене, пиене имоми за по 3 долара, какъв ще го.дириш у пЕсъците, може и да си милионер тука, *** там пак ще си "овчар". Но както си решиш, парите са си твои.
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ххахха тука големи експерти има, да ги инвестирал, дивиденти, това онова. На тази възраст този човек дето знае и 2 и 200, най-добре да ги изживее тези пари... Много хубаво е решил, свят да види. Жив и здрав. Стига сте завиждали, негов е късметът.
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пичага, слагай парите в някоя чужда банка и кажи, че заминаваш за Дубай. От Дубай *** в Шри Ланка, а оттам тръгвай за Сидни Австралия, за да ти загубят следите инак мафията ще ти прибере парите на съхранение и пак ще пасеш овцете. Там в Сидни си вземи една аборигенка и си живей живота като вожд!
6
17
 
20
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Има една приказка: "На *** човек пари не му отиват."
5
15
 
19
 
! Отговори
Стоко преди 8 години
Българинът има много ниска финансова култура. Ако му паднат пари ще отиде на почивка, ще направи сватба ще си купи кола разбираш ли. Никога няма да ги инвестира в нещо, което да му носи дивиденти и да му увеличава богатството не!, парите са за харчене и за кеф на дебелото черво и ако остане нещо да стои там в банката на мизерна лихвица.
4
1
 
23
 
! Отговори
бай янко преди 8 години
Няма смисъл да си търси жена, тези пари ще му стигнат за по една елитна *** на ден, до края на живота му, дори по-евтино отколкото да се ожени ще му излезе, пък и ще си спести ядовете! ХАХАХАХАХАХА!
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си ги изхарчи със здраве и да им се нарадва на парите, че един живот имаме. Дали след година пак ще е овчар, не е толкова важно....
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДАЙ БОЖЕ В ДУБАЙ ДА НАПРАВИ БИЗНЕС С ТАМОШНИТЕ ШЕЙХОВЕ И ДА УМНОЖИ БОГАТСТВОТО СИ, ДА СЕ ВЪРНЕ МИЛИАРДЕР! ХАХАХАХАХАХААА
1
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЯ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ГО ВИЖДАМ ПАК ОВЧАР (ЧОБАНИН)