Самоубилата се бургазлийка – грижовна и добра майка

Жулиета сложила край на живота си заради болния си син
23 ное 2015 12:38,
37
Самоубилата се бургазлийка – грижовна и добра майка
Снимка: архив Булфото

Като изключително добра и грижовна майка описват самоубилата се 28-годишна бургазлийка нейните съседи. По думите им покойната Жулиета не излизала без детето си никъде, разхождала 7-годишния син всеки ден, съобщава "24 часа".

Още по темата

28-годишната жена сложи край на живота си вчера, скачайки от строяща се сграда в Бургас. Малко по-късно е починал и 7-годишният й син - болен от церебрална парализа и тумор в мозъка. Повечето от съседите разбрали днес за трагедията.

Комбинирана черепно-мозъчна и гръдна травма е причината за смъртта на младата жена, е показала аутопсията, направена рано сутринта.

Към крайната стъпка Жулиета се решила, след като 7-годишният й син, болен от тежка форма на церебрална парализа, е издъхнал в леглото си.

Все още няма категорична яснота каква е причината за смъртта на детето. Взети са хистологични проби от всички органи. Обикновено при такава диагноза настъпва увреждане на целия организъм.

В повечето случаи причината за смъртта е сърдечна недостатъчност, но това ще стане ясно едва след като изследванията приключат, съобщиха от Съдебна медицина.

В момента в жилището на сем. Тодорови се събират близки, които да подкрепят бащата на Жулиета. Той се е грижел както за внука си, така и за дъщеря си, т.к. младата жена не е имала възможност да работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
- преди 8 години
Жулиета.
5
0
 
42
 
! Отговори
- преди 8 години
до 2Някои души не могат да живеят разделени един без друг. В различни светове. Затова е решила да отиде с него. Малко се притеснявам за баща й, но дано да има живи хора около него, които да го крепят иначе...
4
0
 
12
 
! Отговори
- преди 8 години
Мисля, че ако продължите да публикувате статии относно този случай бихте заприличали на обикновена сейрджийска медия, в каквото са се превърнали, за съжаление, огромна част от сайтовете за кликане.Учудвам се как още не сте публикували трите им имена и не сте сложили снимки на жената, детето и баща й?!!!
3
1
 
39
 
! Отговори
един преди 8 години
Псевдожурналята дали четат какво са написали? Кое събитие предхожда другото - смъртта на детето или скока на майката? Не че има някакво значение, но научете се да пишете малко по-интелигентно. ...Бог да ги прости и двамата!
2
4
 
8
 
! Отговори
Абу Ахмад ал Чихуаху преди 8 години
Иначе Премиерина ни никога няма да се самоубие.
1
1
 
70
 
! Отговори
..... преди 8 години
Дани нокой от нас никога не разбере какво е преживяла тази майка с главно М..