МО разпродава автомати

Министерството обяви поредни търгове
1 май 2016 08:31, Петя Славова
92
МО разпродава автомати
Снимка: архив, Булфото

МО обяви поредните търгове за продажба на ненужното си имущество. Оглавяваното от Николай Ненчев министерство иска да се отърве от огромно количество снаряжение и бойна техника, съобщава Монитор“.

В дългия списък са поместени стотици автомати Калашников, амуниции, сигнални ракети и дори танкове и гаубици.
Преди време, срещу символични суми армията опитва да се отърве и от целия си автопарк от соца, както и от куп ненужни ретро вещи, сред които радио апарати "ВЕФ" и 200 000 партенки. 
 
Междувременно ескадрила от осем изтребителя F-15 „Strike Eagle” от състава на 104-то Авиационно крило на Националната гвардия на щата Масачузетс се пребазираха в авиобаза Граф Игнатиево, за да участват в съвместната българо-американска тренировка „Тракийски орел 2016”.
 
Учението ще продължи до 30 юни. От българска страна в него ще участват самолети МиГ-29, Су-25, L-39ZA, C-27J "Spartan", вертолети AS 532 AL "Cougar", Ми-24, Ми-17 и формирования от Зенитно-ракетни войски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
25
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Искам един АК,като бонус към пенсията.Знам,че скоро ще потрябва, и тъй като внуците не знаят как се хваща пушка,ще трябва да ги защитаваме знаещите.Въпроса е с какво ?
17
0
 
15
 
! Отговори
доган преди 7 години
Няма лоша пушка има калпав стрелец.все още има примитивни изхранващи се с копия.пък защо ги продават направо да ги подарят то така или иначе пари няма.един нарад без армия е равен на чергарите пътуващи зад редиците на римската империя сещате се за кого говоря
16
1
 
23
 
! Отговори
доган преди 7 години
Ако народа реши да си продаде политците вярвайте те ми нито цент неще получи за тях
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До extremistПрав си за партенките, бяха по-комфортни за краката от чорапите и по-хигиенични. Този израз "мирише на партенки" е верен много повече за чорапите. А че управляващите трескаво унищожават всички останки от армията е за да могат по-лесно да са предатели.
14
1
 
7
 
! Отговори
Rom преди 7 години
Da kupim togava ve
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
се пребазираха в авиобаза Граф Игнатиево, за да участват в съвместната българо-американска тренировкаСъвместна тренировка на магарето (България) и ездача (САЩ). Най-интересното в цялата работа е, че магарето плаща целия масраф.Такова предателско и лакейско правителство не сме имали никога в своята история.Група прислужници на САЩ и вредители срещу интереса на България, се "освобождават" от оръжията, защото не мислят да се борят за интереса на България.
12
11
 
3
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
До: номер 12 (Ауслендър)Абе, не че е много утешително, ама не само в България е така. И мозъчно увредените американци по същия начин пишат глупости за тяхната родина. Оттам е модата на конспиративните теории, че примерно астронавтите (ужким) не били стъпвали на Луната.Постоянно подозират че тяхното правителство крие нещо от тях и се опитва да ги баламоса.Лошото е, че ако у нас организират подобни въоръжени милиции като в САЩ, ще се избием помежду си. Там се гърмят само от време на време.
11
2
 
28
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Да разпродадем армията и да затворим държавата. Лесно, практично и ще ни освободи от всякакви проблеми. Мераклии да ни използват за учебна лаборатория или полигон за оживяване колкото искате. Но за всичко само ние сме си виновни, защото сме дупеда-вци. Само и само да се харесаме на тези на запад от Трън сме способни на всичко. Евала на Унгарците, Поляците и другите - правят това което е необходимо за тях и неги интересува ЕС, НАТО и тем подобни обединения където ни сме боксьорска круша.
10
1
 
26
 
! Отговори
НЛО преди 7 години
БУМ-БУМ-БУМ, Ще си купя автомат! Калашников! Калашников!
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе хора,чукнете се с яйца,яжте козунаци,отидете на църква...
8
11
 
23
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Човеци, нямате си и на представа , колко сте изтрещели! Такива *** коментари има само по българските форуми.... прочистете си главите и мислете по нормално! Тая демокрация премесена с болшевишки отенък ви е изкривила представата за действителността! И не, не знаете всичко...
7
3
 
27
 
! Отговори
Далновиден преди 8 години
До inedА бе ти си вземи автомат,пък ще дойде и време да потрябва!Тогава няма да е от значение какво е разрешено и какво-не,а само дали имаш или нямаш оръжие.....Идват времена като в "Лудия Макс"-който е подготвен ще оцелее!
6
9
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Докато го спазариш, ще падне.
5
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Купувам " Су 24 " ( не паднал ) . Колко струва ?
4
3
 
32
 
! Отговори
ined преди 8 години
За какво ми е автомат като не дават да се стреля по тъмно русите шведи?
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно нуждаещите с предимство ли са ?
2
0
 
25
 
! Отговори
Промоция преди 8 години
Който си купи два автомата, получава партенка безплатно!
1
0
 
21
 
! Отговори
Shark преди 8 години
КОГА????