Джихадистът от Ансбах: BG полицаи ме биеха!

Имал нужда от лекар, но не сме му предоставили такъв
Обновена: 27 юли 2016 08:44 | 27 юли 2016 08:42,
203
Джихадистът от Ансбах: BG полицаи ме биеха!
Снимка: архив, Ройтерс

Атентаторът от Ансбах се е оплакал в писмо от полицейско насилие в България.

27-годишният сириец е описал в писмо защо се страхува да бъде върнат в нашата страна, съобщават германските медии. Те обаче отбелязват, че истинността на твърденията не може да бъде доказана.

Писмото е предоставено от неправителствена организация на германски политик от партията на Левите.

Още по темата

Мохамед твърди, че през Турция е влязъл в България през юли 2013 година и е продължил към Сърбия, но на границата е заловен. Твърди, че е бил пребит от български полицаи, защото отказал да даде отпечатъци. Два месеца е държан в единична килия. След ареста е преместен в бежански лагер.

Сириецът пише още, че не е получил медицинска помощ, а е имал нужда от такава. При въздушно нападение в родния му град Алепо е ранен и имал метални частици в ръцете и краката. Затова със самолет успява да стигне до Австрия, където е опериран.

След възстановяване му австрийсиките власти подготвяли връщането му в България, но мъжът успява да избяга и да стигне в Германия, където отново подава молба за статут на бежанец, съобщи bTV.

Кога 27-годишният Мохамед се е радикализирал, все още не е ясно. При обиска в жилището му в Ансбах бяха откриха големи количества материали и вещества, използвани за направата на взривове, които според експерти по антитероризъм няма как да останат скрити.

Това доведе до критики управлението и контрола в центровете за бежанци във федералната република, но и отношенията между бежанците в тези центрове.

Преди месец подобен казус с контрола в местата за настаняване на мигранти имаше и при предотвратения атентат в Дюселдорф. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
20
 
! Отговори
БХК психопат преди 7 години
горкичкият, от отчаяние е убил немците. знаел е, че ще го екстрадират в България, за да му вземат отпечатъци там, ама немците не са го чули. проклетници. освен това, в България на свинските копитца им слагат свински опашчици. още от границата.
32
0
 
24
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
БХК да въстане! Как може да бъде бит един бъдещ терорист. Човек на десетилетието трябва да стане!
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тревата няма нищо общо със стрелбата и взривните въщества умнико ;)
30
9
 
2
 
! Отговори
Кос преди 7 години
Предпочел е да си затрие живота, отколкото да се върне в тази наша проклета страна
29
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е българското общество... Ако е задържан някой тревоман, който псува и обижда някой полицай и му е теглен един бой следва: "как може? За какви се мислят тези полицаи? Момчето има права" и т.н. Но ако е *** или чужденец "малко му е"... Смотан народ. Първо мразим ***, турците, емигрантите, а след това полицията ни... Когато изпаднем в ситуация, в която сме жертва" дано много го бият тоя", а когато сме виновни "защо ме бият"
28
1
 
19
 
! Отговори
Офф преди 7 години
Хубавото е , че го били милиционерите от България! Ако го били е в Русия е , сега изобщо журналисти и хората няма да чуят името му ..
27
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Джихадистът от Ансбах: BG полицаи ме биеха!"Разгеле. Един път МВР да уцели. Ама е трябвало повечко да го бият явно, дявола не му е излязъл от главата.
26
0
 
32
 
! Отговори
ined преди 7 години
И да са го били е било недостатъчно
25
0
 
21
 
! Отговори
Балканец преди 7 години
Предлагам да се създаде една нова длъжност - доброволен помощник бияч на граничен полицай. Ако имаше такава длъжност тогава оплакванията на този арабски господин щяха да звучат така: "И през нощта, докато полицаите спяха, дойдоха някакви и много ме биха. Биха ме толкова, че съжалих, че съм изобщо влезнал в тази страна. Нито Аллах ми помогна, нито Мохамед, да го таковам у лаладжията! Сега не мога да си седна на ...седалището."
24
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Злото ,което един човек понася, винаги намира изход и излиза обратно.Лошото е, че може да се излее върху случайни хора. Този човек освен лошотия друго не е видял.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледай го как клепа, вместо да е благодарен, че е успял след 2 месеца да излезе от ареста без да получи сърдечен удар, инсулт или руптура на аневризма.
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вуйчо ми беше полицай и ни разправя: Хващаме ман.гала, знаем че е откраднал желязото от на бай Росен гаража, ама не признава...почнахме да го бием в ареста и припадна...една кофа студена вода отгоре му, свестява се и пак го бием- призна си накрая.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бой, *бан и сръбска музика. и ако някой от тях се оплаче, наградата е чалга дискотека в перник.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И бежанците бягат панически от БГ-то. Ха ха ха
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много добре хубав бой са му дръпнали както се казва бие се по Български да не си мисли че е в германия да седи в килииката и да си яде сандвичи боййй докато омекне главата на *** !!!
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на нашите ченгета. Те едва ли осъзнават какво добро дело са направили за България с чобанизма си! Разчува се с това писмо че в България се бие до пребиване! Така трябва. Браво, кукииии...
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
малко са го били!
16
0
 
16
 
! Отговори
Белагуев преди 7 години
В Русия такива не ги съдят,просто ги разстрелват...
15
2
 
31
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Да не би да е нямало защо ????!!!
14
1
 
24
 
! Отговори
Angelhell преди 7 години
Съдейки от онова, което е направил.... малко му е бил боя!Ако го бяха били повече, че и още родителите му, можеше да стане човек!