Нинова отсече: Не послушкото на ГЕРБ за президент!

"Малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия"
Обновена: 30 юли 2016 15:41 | 30 юли 2016 15:27, Веселина Йорданова
132
Нинова отсече: Не послушкото на ГЕРБ за президент!
Корнелия Нинова. Снимка: БТА

Председателят на БСП Корнелия Нинова поиска подкрепата на социалистите на Бузлуджа за обща лява кандидатура за президент. Според нея той трябва да бъде човек, който да е гарант за обединението на нацията.

Още по темата
Хиляди членове и симпатизанти на левицата се събраха на традиционния събор на историческия връх, за да отбележат 125-годишнината на организираното социалистическо движение в България.

Нинова посочи, че предстоят избори за президент "във време на война, противоречия, сблъсъци в света, в Европа, на Балканите, заплахи, тероризъм и мигрантска вълна".

"В такъв момент нека изберем не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси, а човек, който да бъде страж, пазител на сигурността, да гарантира мира, да е показал с живота си, че може с твърд характер и с твърда ръка да брани българския национален интерес и на Изток, и на Запад", призова лидерът на БСП.

Тя обеща, че когато БСП прави голямата политика, ще мисли за малкия човек.

Дошло е време да поведем народа и да дадем отпор на правителството на Бойко Борисов, който руши държавността, който нехае за съдбата на народа си и го обрича на безпътица, заяви още лидерът на социалистите.

Нинова подчерта, че свободата започва тогава, когато се изрича истината.

"Днес в България няма равни възможности за всеки. Ако си роден беден, не можеш да учиш. Ако си работник,не можеш да си платиш здравето. Ако си млад, не можеш да си купиш дом и да отгледаш семейството си", посочи тя.

Според нея няма и солидарност, защото правителството на Бойко Борисов харчи милиарди, но няма сърце за деца с увреждания.

"Днес няма справедливост, защото малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия. Почтените хора са на колене, а престъпниците ходят свободно по улиците", допълни лидерът на социалистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Пако преди 7 години
Интересно, какво е капнало на шапката и? :)))
80
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Г-жа Корнелия Нинова визира може би Цветан Цветанов за Президент.
79
0
 
3
 
! Отговори
ицо преди 7 години
Нинова,казаха ти го няколко пъти по малко по мек и заобиколен начин,ама явно нищо не си разбрала.....Аз да ти го кажа в прав текст:Не си за тази категория,като папкаш,слушкаш и пораснеш пак може да се изтъпосаш на Бузлуджата и да ни обясняваш за светлото бъдеще на партията.
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази лъжкиня ще отиде на бунището на историята и никой няма да я помни утре
77
2
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Най-проруски настроеният лидер Ахмед Доган плюска ли кебабчета на Бузлуджа? Кога ще отпусне малко парички от личния му фонд, да се ремонтира летящата чиния там. Нали безтуй искаше да си купи една.
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изнасилвачът на ученички от Стрелча и председател на русофилската дружинка бил ли е на сборището?
75
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на тая като е такъв кърваво-червен болшевик, детенцето и що е в Америка, а не в Русия?
74
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
комунист=животно!
73
1
 
12
 
! Отговори
Унуфри преди 7 години
БСП-то мъ кефят. Ша им звънна. Откакто кака Нела-муфтата им стана шефка системно онанирам съзерцавайки розицката им.
72
4
 
14
 
! Отговори
65 преди 7 години
Леле,тая е много зле.
71
11
 
5
 
! Отговори
До 73 преди 7 години
Ти си лъжец! Булгартабак го приватизира Б. Борисов през първия мандат и с Доган, който му издейства званието генерал и Пеевски си присвоиха по десетина процента от собствеността. В резултат на Бойко Борисовата приватизация, преди месеци софийската фабрика затвори и стотици работници останаха на улицата, а държавата загуби стотици милиони печалба и данъци. К.Нинова и Р. Овчаров се противопоставиха на ДПС, което искаше приватизация при Тр. коалиция, като Овчаров подаде оставка заради несъгласие.
70
16
 
3
 
! Отговори
хъм преди 7 години
Какви са тия стари песни, че БСП е равно на олигарси. Пълни измишльотини за простия герберски електорат.
69
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ДРУГАРКО НИНОВА ЗА ДА ПОВЕДЕТЕ НАРОДА СРЕЩУ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ЗАСТАНЕТЕ ОТПРЕД ПРЕД НЕГО А НЕ С;ЕД НЕГО И С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ ---КАТО ЛЕВСКИ ДА СЕ БОРИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ---ВАШЕ ВНУ4Е КОЕТО НЕМА КАК ДА СТАНЕ Е АКО ГРАБНЕТЕ ПУШКАТА и ИЗЛЕЗЕТЕ В НЕЛЕГАЛНОСТ ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО ВИ ПОЛИТБЮРО НАРОДА МОЖЕ БИ ЩЕ ВИ ПОВЯРВА ДА АМА НАДАЛИ
68
9
 
21
 
! Отговори
Винету преди 7 години
А бе, ***, стига с тези фалшиви глупости. Нали видяхме какво стана, когато всички бяха равни. Всеки преди преди избори се дуете и после хленчите. То и сега ще бъде така и затова изглеждате все по-жалки.
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гатанка-На трибуната бяха един милиард.........., а на поляната 10000х300-три милиона........-а познайте, за какво намеквам
66
8
 
34
 
! Отговори
троолгеносен преди 7 години
Ако не беше гадно, щеше да бъде смешно. Върхушката от милионери: Станишев, Гагагузов, Масларова, Нинова, Кутев, Свинаря, Р.Овч. и проче престъпници продължават да яхат неграмотните пенсионери ..............И те, милите, с бастунките..........драпат за Бузлуджа да си възхваляват сатрапите..........Нямам думи. Награбиха комунистите пари за 20 поколения напред. И ламтят за още!?!?!?!!?!! Що бре, айвол, катафалката ремарке няма. Оставете го тоз народ въздух да си поеме........
65
9
 
22
 
! Отговори
нн преди 7 години
Много насериозно се взема след избирането си за председател. Материал нямаш Нинова, материал. Извинения, но със стари коне кошия не става. Колкото до президента, толкова ти е голям мерака, че се вижда чак от луната, но за съжаление твойта работа няма да стане. ГЕРБ са много, много напред в тази работа, явно партийното строителство го владеят по-добре от БСП. *** по места в България и виж в офисите на ГЕРБ какво правят, на спат по бюрата,Бойко просто те слага в джоба си. Не слезете ли при народа?
64
0
 
11
 
! Отговори
Бай Христо преди 7 години
Научете български!Непослушко е една дума.Па тогава списвайте статии.
63
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДрОгари, качете се на Бузлуджанска летяща чиния и отлитайте към планетата на червените човечета.
62
11
 
10
 
! Отговори
Пипо преди 7 години
Не съм за никой от тяхКрадоха и съсипаха държавата. За Боко 1милиард на Орешара щеше да се плаща и от правнуците ниА, за 16милиарда не каза колко поколения ще плащат. Но, президент като Плевналиев не ни трябваПослушкото на Америка за.България. Надроби куп простотии, защото му липсва опит като политик и дипломатВ Европа ги подготвят с години. А, те слушат компетентните си съветници. Нашите си назначават тъпата рода