Просякини пропълзяха по варненските улици

Работата върви денонощно, "работничките" са на смени
Обновена: 3 авг 2016 18:51 | 3 авг 2016 17:22,
6

Снимка: Черно Море

Денонощно и на смени варненски просяци се редуват да искат пари от минувачи по улиците на Варна.

Освен общото неприятно впечатление от гледката на здрава жена, препитаваща се с просия, досадата на жителите и гостите на града идва и от настоятелността им, пише Информационна Агенция "Черно Море".

Вижте в галерията какво запечатаха репортерите на "Черно море"!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Варнапросяци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Гигов преди 7 години
Тези за назидание трябва да бъдат изпратени на работа в БГ СОД гр Варна. Да бачкат по 24 часа през два дена.Да ги осигуряват на 4 часа. Заплата да получават когато на шефа му е кеф. Да се подписват за 420лв./с удръжките 340/ а да им дават 300 +шут в гъзъ "кат не ти отърва напусни" Да не получават абсолютно никаква компенсация за работа в празнични и неделни дни.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до:4 Хаха...имаше така случка с мен един"бриичед"дойде и ми поиска пари,аз му показах дървата за огрев,а те не бяха още нацепени и му предложих да ми помогне,познайте какво стана:Отказа се и избяга!
2
2
 
13
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Бизнес майка, тряа се бачка, няма как.Такава мършa ако ми се появи на пътя и да ми иска пари, такъв тупаник между очите ще й забия че ще я свестяват с водоноска.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз бях на село и там е нещо страшно,просякини в Кафенетата,на улицата,обикалят по-къщите.... Божее..някой хора им писва от всекидневния тормоз и кат нищо ще пребият някоя.