Лятото утре се завръща с 34 градуса

От сряда обаче се очаква леко заоблачаване
Обновена: 15 авг 2016 21:50 | 15 авг 2016 21:12,
7
Лятото утре се завръща с 34 градуса
Снимка: БТА, архив

През нощта ще бъде ясно и почти тихо, а утре – слънчево. Сутринта ще е хладно. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 29° и 34°. Такава е прогнозата за времето, съобщи за "Фокус" дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа характерният морски бриз. Максималните температури на въздуха ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево. В следобедните часове ще се появи незначителна купеста облачност. Вятърът ще е слаб от север-североизток. Ще се затопли и максималната температура на височина 1200 метра ще е 24°, на 2000 метра – около 17°.

От сряда до петък над страната ще има временни увеличения на облачността, по-значителни в четвъртък. На отделни места в следобедните часове, главно в северозападната половина от страната, ще има и краткотрайни валежи. В четвъртък и петък максималните температури ще са предимно между 29° и 34°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А "ароматен" сексапил и дезодорант пък ще направи и украинец в Крим да се засрами от миризмата...
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в западна ще валили даааа а в източна ще се печем онзи ден пробвах слетобяд експеримен на нагрятото ми тяло дали може картовка да се изпържи малко остана да стане номера
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уточнете че става дума за "миризливото лято БеГе".Най-хубавото е че няма да съм в кинефЪ БъГъ.