Мъж загина на "Тракия", на друг му ампутираха крака

Шофьорът изгубил управление над автомобила си
15 сеп 2016 09:20,
16
Мъж загина на "Тракия", на друг му ампутираха крака
Снимка: архив, Bulphoto

Мъж загина при катастрофа на магистрала "Тракия", съобщават от полицията.

Инцидентът се е случил късно снощи. Автомобилът е бил от управляван от 25-годишен мъж от Ямбол. Пътувал е със 36-годишен спътник, също от Ямбол, в посока София-Бургас.

Автомобилът се е движил с несъобразена скорост, 25-годишният мъж загубил управление над него и колата самокатастрофирала, удряйки се в пътн мантинела.

На място е загинал 36-годишният спътник, а шофьорът е с ампутиран десен крак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПази боже, по леко с коментарите никой не е застрахован.
12
6
 
5
 
! Отговори
Жо до № 12 преди 7 години
ОБЯСНЯВАХ как трябва да се държи волана. Никъде не съм казал, да се прави рязък завой на магистрала.В последните години масово чета за катастрофирали "изпуснали управлението".Причината е една келешка, самонадеяна мода- небрежно държане на волана.Имам 40 години като любител шофьор и половин милион км пробег без нарушения.А вие си мислете, че сте "разбирачи", но дано не ви се налага след инцидент да се сетите за моите съвети как се държи волан.На добър път!
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жо-зенце, от това, което си написал в пост номер 6, отлично се вижда, колко отлично е твоето знание. От пост 11 също - я обясни как се прави рязък завой на магистрала! При това според предишното ти писание трябва да си с 160 км/час при този рязък завой на магистрала .....Що не спреш да се излагаш?!
10
6
 
3
 
! Отговори
Жо до № 8 преди 7 години
ОТЛИЧНО знам разрешените скорости и всичко друго от ЗДвП.Несъобразена скорост е всяка скорост, която не отговаря на пътните условия, състоянието на автомобила и на навиците и поведението на "задкормилното устройство". А, когато се съчетаят няколко от изброените състояния, става беля.Воланът се държи с две ръце и затова той е направен кръгъл, а не е поставена ръчка за една ръка.Мускулите се затрудняват да направят рязък десен завой с лявата ръка и ляв завой с дясната ръка.Пропътувал съм 500000км
9
1
 
9
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Несъобразената скорост има едно единствено определение - скоростта, с която си се движил, когато е станало ПТП, но само ако не си се движил с превишена скорост. Разбирате ли простата истина - никой и никога не може докато кара да избере да кара с такава скорост, че после КАТ да не му лепне превишена или несъобразена скорост. С 1 км/час да караш, ако стане ПТП, пак попадаш в капана на КАТ за несъобразената скорост. Това е като: винаги си виновен.
8
1
 
9
 
! Отговори
До 6 Жо преди 7 години
***, явно не си шофьор. Ако има дупка, неравност или коловоз на магистралата, знаеш ли какво пише в закона кой трябва да обезопаси пътя до отстраняването им, вкл. и да сложи знаци за ограничение на скоростта. И 160 кмч/ас на магистрала не е несъобразена скорост. Нарича се превишена скорост. Несъобразената скорост според КАТ не може да превишава максимално разрешената скорост.
7
1
 
7
 
! Отговори
До 6 Жо преди 7 години
Като не ги разбираш нещата, защо се мъчиш да пишеш? 160 км/час на магистрала е превишена скорост, а не несъобразена скорост. Второ, това как държиш волана е смехотворно ...
6
1
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Как си ги представяш тези завои на МАГИСТРАЛАТА при сухо време, в които трябва да влезеш с 40 км/час, а като влезеш с 80 км/час си бил с несъобразена скорост. А мислете поне малко.Второ, не може едновременно скоростта да е превишена и несъобразена според КАТ. Пиша според КАТ, защото несъобразената скорост никога не можеш да я определиш като такава преди да стане ПТП. За КАТ несъобразената скорост е тази скорост, с която си се движел, ако е станало ПТП. Разбира се ако не е била превишена скорост
5
9
 
7
 
! Отговори
Жо преди 7 години
НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ на магистрала- що е то?Ами, ако караш със 160 и придържаш волана небрежно с два пръста или го притискаш с отворена длан- това е несъобразена скорост. Така може да караш със 60, но не и със 160!Една дупка, коловоз или друга неравност и си "загубил управление", защото белята става за 2 десети от секундата, а ти пътуваш с 45 метра в СЕКУНДА.
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в друг сайт го показаха - *** с 15 годишен немски кош от тртибуквена марка - еми намерил си е точно тва дето е търсил
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Несъобразена скорост може да има без да е превишена, примерно на завой който може да се вземе само с 40 да влезеш с 80.
2
7
 
19
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 7 години
Жалко за хората.Несъобразена скорост на магистралата - някой може ли да ми обясни как става тази работа? Може да е с превишена скорост, но несъобразена скорост просто няма как да има на магистрала. Отдавна казвам, че КАТ трябва да се закрие, най-малкото заради използването на понятието несъобразена скорост.
1
6
 
12
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 7 години
Все бързат за някъде младите,а докъде стигат