Шестима ученици пребиха 17-годишен, нарекъл ги "зайци"

Момчето е в болница със счупен нос и контузии по главата.
17 сеп 2016 20:16,
47
Шестима ученици пребиха 17-годишен, нарекъл ги "зайци"
Снимка: flickr

Пак агресия между деца. Спречкване между ученици прерасна в побой в двора на Професионална гимназия "Васил Левски" в Исперих.

Инцидентът станал в петък по време на междучасие. 17-годишен нарекъл няколко от новоприетите в училището момчета "зайци", при което те му се нахвърлили и го пребили. Ученикът е в болница със счупен нос и контузии по главата.

В побоя са участвали шестима тийнейджъри на възраст от 15 до 17 години.

Те ще отговарят за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Инспекторатът по образование също започва проверка по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
4
 
! Отговори
будист преди 7 години
Насилието е най-отвратителната и низка човешка проява, която не ни отличава от животните! Аз в ежедневието се старая да не убивам дори МУХА!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 39Посмали бе, ***! Такова нещо като изключване без право да продължиш нямаше, беше незаконно и против догмата, както и сега. А намаленото поведение съвсем не беше страшно, освен в 11 клас при завършване на гимназия, а и тогава не чак толкова.Но сега хората и децата им са просто гoвeдa без надзор, неще и дума..
26
2
 
6
 
! Отговори
Американ преди 7 години
В Америка а подобно престъпление съдят като възрастни и пращат в панделата, но в Бг само ще си мъмрят и даже няма да ги излкючат. Камо ли да глобят родителите по 100000 на парче, та да им набият малко акъл в тиквите. Ако изобщо и те имат такъв..
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е, България по принцип е едно място, където оцеляват само физически силните и агресивните, арогантните, безочливите, които раздават юмручно правосъдие. Ако си възпитан, интелигентен, тих и скромен -обречен си. Правят с теб каквото си искат! Това го разбрах още в у-ще. Дано някой не си мисли че в соц. времето не е имало подобни инциденти, че и по-страшни! Но за това се мълчеше, можеше да се оплачеш само на комсомолския секретар или класната, но наказанията бяха жестоки! Изключване без право да продължиш в др. училище. Или намаляне на поведението, порицание, което не беше шега! Сега не са
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е дедо йоцко, и ние като те четем ни се повръща от смpaдта на лой от тебе и никак не ти се учудваме на ума, нито на тези две ***.
23
4
 
8
 
! Отговори
дядо йоцо преди 7 години
Аз като чета коментарите на възрастните тук, въобще не се учудвам защо децата са такива.
22
3
 
18
 
! Отговори
Трябва строй !!! преди 7 години
В края на 80-те се сбихме две училища......30 на 30 човека.....Всички получихме присъди после.....на 17 бяхме.....До ден днешен ме е срам от това !!!П.с ....станахме известни тогава но цената не си струва ....
21
3
 
14
 
! Отговори
Никой да не се лъже преди 7 години
Играта тук е "правоверни" срещу православни. Исперих е това.Само "правоверните" са толкова "мирни" и "добри", колкото е религията им. Такива "мирни шествия" 6:1 се провеждат само от "мирната религия". Кое още не ви е ясно та пишетете глyпocти?
20
2
 
13
 
! Отговори
44911 преди 7 години
Защо се стряскаме от поведението на учениците? Те растат и живеят с този модел. Има ли филм бец насилие? Има ли новинарска емисия без насилие? Има ли детска анимация без насилие и грубости? Ако започнем инициатива "Седмица без насилие по телевизията" - почти всички телевизии ще останат с празен екран. Обаче си струва!
19
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заслужил си го е боя. Аз като бях войник и естествено старите ни сгърчиха. Имахе един дребен, дето всичко си изпълняваше. Обаче щото е дребен и го подиграваха повече. Един ден дребосъка вика на един от старите - свали си очилата, щото сега ще дойда и ще те пребия и да не се счупят. Всички избухнаха в групов смях. Дребния отива при старото и верно го преби в рамките на 3-4 секунди. И очилата заминаха и оня яко подпухна. Оказа се каратист някакъв с доста висок дан. Полежа после набора в ареста
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От хепатит!!! Кофти карма е имал....;)
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно простотията на оня строи нее си отишла стар млад старо куче медалист баси шапкар преди дваисет години ги слушах в училище явно това време на демокрация е анархия
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цоне, цоне и за едно яке си си навлякъл толкова тежка карма която не те пуска и до сега.Майтап бе...
15
4
 
6
 
! Отговори
А.Смукачев преди 7 години
Този сериал ще има поне още 6 сери драги зрители. Старото отвръща на удара едно две....до шест. Приятно гледане!
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А СЕГА СТАРИТЕ ЩЕ ИМ СПРЕТНАТ ЛИ ЕДНА МЕЧКА,ЗА ТИЯ В ТОВА УЧИЛИЩЕ НЯМА БЪДЕЩЕ,ПОНЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ БЕШЕ ТАКА.
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вървял си лъвът през горатаи срещнал стадо зайци.Казал:- Я стадо зайци.И зайците му скочили на бой.И три дни стоял клипа във Фейсбук и ютуб.И казал лъвът:- Нема такава държава! Никакво уважение!Да ви пиикам и на царството от ***.Хвърлям короната и Терминал 2
12
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 13Точно ей заради такива *** трябва да се върне казармата. хората затова я споменават тук не склучайно.!
11
3
 
10
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
подрастваща ***, от тез хора не стават. До 10 г един двама ще са в отвъдното, за жалост.
10
12
 
17
 
! Отговори
мъка преди 7 години
Защо къдрите тук казармени спомени? Става въпрос за ученици, не за войници. И хубаво, че не върнаха казармата, щото като ви чета гнусотиите ми се накъдри косата от ужас.
9
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Златно правило когато влизахме в казарма: Бъди между капките- нито на голям отворко, нито на голям задръстеняк, защото и в двата случая последиците за теб са ужасни. Бъди посредата.