Най-после! Белезници за Бейтула, премазал Ники на "Хемус"

Прокуратурата иска 72-часовото му задържане
12 окт 2016 14:00,
88
Най-после! Белезници за Бейтула, премазал Ники на "Хемус"
Снимка: Facebook

Бейтула Исмаил, на 28 г., който уби 23-годишния футболист Никола Терзиев, като блъсна колата му с 220 км/ч е бил арестуван и му е било повдигнато обвинение, съобщиха от прокуратурата.

Той е задържан за 24 часа като държавното обвинение иска от съда 72-часово задържане. Мярката ще се гледа следобед във Варна, съобщава 24 часа..

Още по темата

Припомняме ви, че 23-годишният Никола Терзиев умира, след като 28-годишният Бейтула Исмаил го блъска с над 200 км/ч на магистрала "Хемус".

Веднага след като научава, че сестрата на загиналия млад мъж е публикувала във Facebook писмо, адресирано лично до Борисов, министър-председателят, пожела да разговаря с майката.

Срещата бе минали вторник, преди заседанието на Министерския съвет. На нея са били още главният прокурор Сотир Цацаров и министрите на вътрешните работи и правосъдието Румяна Бъчварова и Екатерина Захариева.

Ден преди разговора в МС, сестрата на Никола Терзиев - Боряна сподели снимка на брат си като малко момче, на която той позира до Бойко Борисов. По това време Борисов е главен секретар на МВР и двамата се запознават случайно. Премиерът посъветвал Ники да не става футболист, а каратист (виж цялото писмо долу).

"Ники беше убит преди месец, като служебната му кола бе изхвърлена от пътя от шофьор, карал със скорост над 220 км/ч - близо три пъти над ограничението. На убиеца нито му е повдигнато обвинение, нито е задържан, а може вече да не е и в страната - въпреки свидетелските показания и въпреки полицейския протокол", написа сестрата Боряна.

За часове писмото ѝ бе споделено от над 15 хил. души във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
15
 
! Отговори
Симитли boy преди 7 години
Аз ви казвам, че го харесах заради цицките Каратиста - Футболист. Ценко Чоков потвърди, хубавц е бил и е.
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дреме му на Магнолиев за някой от нас. Важното е да поддържа у нaивниците чувството, че е Бащицата на нацията която скоро ще си има Майка. Той няма един близък човек, с когото нормално да общува. Само слуги и тройна охрана. Явно усеща, че му се изплъзва властчицата сладка и ПРите му изнамерили снимката да ни убеждават колко е загрижен за нас. Поради параноята и липсата на коректив всичко се използва за заблуда. Жалко за момчето но ако я нямаше снимката с този тулупин, нищо няма да се направи.
40
0
 
32
 
! Отговори
ВЪЗМЕЗДИЕ преди 7 години
А за стотиците убити от *** по пътищата, който не са се снимали със Светиня Му какво?За тях няма срещи в Министерски съвет, Цаци и прочие нагаждачи??Тая държава вече е само имитация!Като се размъди ла.йното във вентилатора, само тогава се понадигат да го позабършат!
39
4
 
23
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Веднага след като научава, че сестрата на загиналия млад мъж е публикувала във Facebook писмо, адресирано лично до Борисов, министър-председателят, пожела да разговаря с майката.сестрата на Никола Терзиев - Боряна сподели снимка на брат си като малко момче, на която той позира до Бойко Борисов.-----Съжалявам за загубата на семейството, но Борисов какъв точно се явява в случая! Прокурор!? Съдя!? Или Премиер на държава, а държавата явно не работи както трябва! Гнусно е и поведението на Боряна!
38
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има цицки ката цецка.
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пък тоя на снимката с които се снима умира !Това разбрах аз от материала ...
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бяхте ТУРИЛИ на снимката Тетка ви майчина, вместо магнолията, пак по-добре щеше да стои. Какви "мускули", какъв двигателно-опорен апарат :)
35
1
 
15
 
! Отговори
пм преди 7 години
Дълбоко посредственият интригант пак цъфна.
34
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До KromНе си мислете, че материалът е поместен заради загиналото момче!Материалът е "постван" предизборно за ВЪЗХВАЛА НА БАНКЯНСКАТА МАГНОЛИЯ!А, че момчето не може да бъде върнато и, че виновникът НЯМА да бъде СЪДЕН,бъдете сигурни! САМО "P.R." НА ТИКВАТА.
33
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светла му памет на момчето, но ако не беше познат на ББ какво правим? Докога ще се решават такива случаи на парче?
32
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пост номер 30 е непростима гавра с паметта на момчето. Ако не го махнете, ще сигнализирам където трябва, скапан скапан мод, ей!
31
0
 
13
 
! Отговори
as преди 7 години
Радвам се, но е жалко, че така се управлява цялата държава. Трябва да стане някакъв скандал, за да се задвижат съответни институции. Ако утре същото се случи на друг пак няма да има ответни мерки. Един отбор PR-и стоят и зяпат тв, фейс, сайтове и т.н. и дават съвети за гасене на пожара. А мерки пожара да не пламне няма в нито една сфера.
30
1
 
20
 
! Отговори
БОЙКО , БОЙКО... преди 7 години
Да ти се случи всичко, дето причини на хората в БЪЛГАРИЯ. Рибата се вмирисва от главата. С държавата е същото
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко още такива има които обаче нямат снимка с Боко?
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей всичко в тази пропаднала "държава" става с връзки... Бягайте докато сте млади и можете, после ще съжелявате.
27
0
 
18
 
! Отговори
КАТ е проблемът преди 7 години
Над 90% от катастрофите и загиналите лежат на съвестта на КАТ, защото по пътищата на България се шофира по начина, по който КАТ позволява да се шофира. Така шофирта и чужденците шофиращи в България, така че не става дума за манталитет, възпитание, култура, самосъзнание и други подобни дивотии, с които масово ни пормиват мозъците. Правилата се спазват само там, където държавата със сила наложи спазването им. Така е по целия свят и затова в България правилата не се спазват и се шофира с над 200 км
26
0
 
12
 
! Отговори
мимоза преди 7 години
Плюс това "вкаран в ареста с повдигнато обвинение" НЕ означава осъден.Ще видите, че няма да го осъдят ефективно!
25
0
 
8
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Най -после безници за Б ....и се рзочаровах....що за хора сте в тоя сайт....да се подигравате така с надеждите на хората....
24
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе щом е накарала момченцето да се снима с Бойко Борисов, ясно ми е и майката що за стока е.
23
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как ще разберат с колко е карал бейтула! На загиналото момче може да му е изгаснала колата в средното или лявото платно, и оня да го е пернал отзад с 90км.!Не знаем точно какъв е случая, само лаем