Шосе, а насред него – стълб стърчи, с високо напрежение!

16 г. отнело да преасфалтират пътя, сега пак е неизползваем
Обновена: 13 окт 2016 09:10 | 13 окт 2016 09:07,
38
Шосе, а насред него – стълб стърчи, с високо напрежение!
Снимка: BTV

Стълб с високо напрежение буквално разполовява новоположения асфалт на пътя Славовица-Ветрен.

Шосето е затворено със забранителен знак и купчина пръст. Някой обаче е отъпкал пръстта и абсурдният път се използва от шофьорите.

Кметът Иван Малинов твърди пред bTV, че премахването на стълба се чака, но все нямало пари.

За жителите на Славовица (много от които – възрастни) пътят до град Ветрен е жизнено важен, тъй като там е най-близкото място за покупки на лекарства и стоки от първа необходимост.

По обиколния път през Карабунар разстоянието се увеличава от 5 на 22 километра.

Пътят Ветрен-Славовица се асфалтира вече 16 години. Последната отсечка от 900 метра е положена преди месец. Дотогава тя е била черен път.

Проблемният електрически стълб е трябвало да бъде преместен отдавна от електроразпределителното дружество, на което е платено за това. За да не спират асфалтирането, от местната власт решават да положат пътната настилка, въпреки стълба, .

Очаква се до седмица електрическият стълб да бъде преместен и след 16 години чакане най-накрая пътят да бъде отворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
12
 
! Отговори
а преди 7 години
засадили са го като малка защита от мълнии а вижте какъв гоуем стълб е пораснал:)
27
0
 
15
 
! Отговори
Унизен преди 7 години
Типично българска работа!!!
26
0
 
6
 
! Отговори
JACKO преди 7 години
До АнонименНе поле, а черен път! Такива има още от римско време по нашите земи, а електропроводи от няма и век! Аре малко по-сериозно! Намя как дапреминеш през положеният стълб за да се образува утъпкан "черен път"(НЕ асфалт)! Та нека си признае този който е проектирал трасето на ел.провода без да е огледал терена!
25
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умници не стълбът разполовява шосето, защото той е поставен там, когато е било поле.По-скоро някой умен герберастки инжинер е прокарал пътя през стълба. Не го е видял защото е гледал колко ще бъде комисионната от усвоената сума.
24
0
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
това не е ясно дали е неправилно поради начина на управление на великите Герп
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е възможмо само в България държавата на абсурдите! Поне да бяха направили кръг афалт около стълба щеше да е по добре отколкото сега. Това е посмешище в очи на развитите демократически и евроатлантически държави пълни с толерасти! Незабавно да се осъди енргоразпределителното дружество месния кмет, проектанта и фирмата положилаа асфалта
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма да пипате кръговото кръстовище ей! :))))
21
0
 
3
 
! Отговори
JACKO преди 7 години
До АнонименАбсолютно си прав! Преди асфалтирането, там е имало път(макар и черен, та кой умник е решил че дирека трябва да е точно там!!!Тука явно някой много яко се гуши! Отделно че това все пак е 20 киловолтов електропровод, не да е 400 килв далекопровод да речем! Преместването е лесно, просто се договаря една дата за изключване, офанзива, и стълба е преместен, проблема е решен, и хората ще си имат нормален път! Но явно трябва да стане някоя злоополука че да им светне! Абсурдистан.
20
0
 
4
 
! Отговори
JACKO преди 7 години
До АнонименАбсолютно си прав! Преди асфалтирането, там е имало път(макар и черен, та кой умник е решил че дирека трябва да е точно там!!!Тука явно някой много яко се гуши! Отделно че това все пак е 20 киловолтов електропровод, не да е 40 килв далекопровод да речем! Преместването е лесно, просто се договаря един дата за изключване, офанзива, и стълба е преместен, проблема е решен, и хората ще си имат нормален път! Но явно трябва да стане някоя злоополука че да им светне! Абсурдистан.
19
0
 
17
 
! Отговори
Блъско преди 7 години
хаха не е истина ,мислех ,че е нещо монтаж ,а то си е мила родна картинка ...........няма такава държава,а и виновни за тази идиотия също няма.Просто всичко си е станало от само себе си
18
8
 
9
 
! Отговори
... преди 7 години
Безпристрастен съм....що се касае до политическа ориентация. Но ако не се лъжа, ГЕРБ не управляват от 16 години :)
17
1
 
21
 
! Отговори
Лиляна Павлова преди 7 години
Специално за младите състезатели с BMW-та го монтирахме, за да има къде да се блъскат поради липса на крайпътни дървета и билбордове в района.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това по скалата на проcтoтията е 0.73 ГЕРБ. Можеше и доста по-зле да е :)
15
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както е тръгнало скоро ще има лустрация т.е. никога, никакви държавни позиции за герберската пля-ва. И съд разбира се, Народен съд за разрухата, ограбването и предателствата. Връщат гепеното и по 20 в бумбака. Не връщат, до стената В името на народа. Следващите няма и да помислят да крадат. Милиарди ще се върнат, бъдете сигурни. И не само герберастите, БСП и ДПС също крадоха безобразно. Тогава ще има за лечение, спорт, култура и пенсии. Тогава ще започнат да се връщат училите в чужбина.
14
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където пипнеш, видими резултати... успехи, успехи, висок стандарт пенсии и заплати, добруване, честно управление изцяло ангажирани в помощ на хората, никаква корупция, престъпността почти нула, умни и много образовани в правителството, сигурност - вътрешна и външна, емиграция отдавна няма, всички се завръщат удома, радостни и щастливи от атмосферата, изборите честни та честни, избира се най-доброто, есенцията на нацията. Ето, това е ГЕРБ особено като видиш кривата тиква на Цвъко. Имаме воля ...
13
8
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
До 9:Май и ти и повечето драскачи не сте чели статията!!! Прочетохте заглавието видяхте снимката и айде да плювате!!! Айде прочетете я статията и пак пишете тъппотии...
12
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АПИ, ГЕРБ, Свинетка, Рапона ...простотии на квадрат. Важното е УСВОЯВАНЕТО на кинтите а резултатите ги виждат всички.
11
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шосе, а на средата ЦЪФНАЛ ГЕРБ...
10
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСЕ ПО-ЧЕСТО ФИРМИТЕ НА ГЕРБ НИ ИЗНЕНАСВАТ С НЕКАДЪРНИ ПРОЕКТИ.СПОМНЕТЕ СИ ПЪТНИЯ ВЪЗЕЛ КОЧЕРИНОВО - НАЙ-ЯРЪК ПРИМЕР НА НЕКАДЪРНО ПРОЕКТИРАНЕ, А ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИСОКОТО НАПРЕЖЕНИЕ Е ДЪРЖАВНО.