Със събраното от контрабандистите – воден цикъл за Добрич

Градът е рекордьор по разхищение на вода, Борисов слага край на това
50
Със събраното от контрабандистите – воден цикъл за Добрич
Снимка: БТА

Огромните пари за обновяването на водния цикъл в Добрич са осигурени благодарение на Европа и на събраното от контрабандистите, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на церемонията за началото на проекта.

Министърът на околната среда и водите в оставка Ивелина Василева и кметът на Добрич Йордан Йорданов подписаха договора за финансиране на проекта, чиято обща стойност достига близо 115 000 000 лева.

Близо 87 000 000 лева от бюджета идват в Добрич, каза Борисов и посочи, че трябва да се благодари на Европейската комисия.

Премиерът в оставка коментира, че градът е рекордьор по разхищение на вода и демонстрира нагледно с две чаши колко питейна течност, платена от хората и бизнеса, изтича в земята.

По думите му обновяването на ВиК-мрежата в района, в който е житницата на България и се развива туризмът, задължително трябва да се направи.

Борисов посъветва кмета на Добрич всеки ден да бъде там, където са багерите, за да виждат хората, че се работи и да проявят разбиране и търпение.

По думите му хората ще бъдат възнаградени като видят пълна чаша с чиста вода и заживеят по-здравословно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
21
 
! Отговори
Драган преди 7 години
Назовете им имената на тези *контрабандисти* най накрая. С какво са се занимавали , каква контрабанда са извършвали, колко са осъдени?
12
2
 
22
 
! Отговори
123 преди 7 години
Някой по- умен тук, моля да обясни, как се събират пари от контрабандистите?
11
3
 
17
 
! Отговори
Гергана преди 7 години
С чужда пита-помен.Нали парите от контрабандата щяха да отидат за пенсионерите? Или даваме едни пари,за да си вземем процента.
10
4
 
7
 
! Отговори
Mincho преди 7 години
Abe bayo kakav tsikal - sabirai disagite i bez ot vlastta.
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Добрич - честито. На всички остнали градове - повече късмет при следващата ПР акция на Тиквон - може и да ви огрее, нема да се плашите че живеете в мизерия и крайна бедност.
8
4
 
33
 
! Отговори
МИТНИЧАРО преди 7 години
А КАКВО ТОЧНО СА СЪБРАЛИ ОТ КОНТРАБАНДИСТИТЕ ДА КАЖЕ ТИКВУН!НАРКОТИЦИ..ЦИГАРИ..АЛКОХОЛ..ОРЪЖИЕ..КАКВО ПО ТОЧНО?И АКО СА ГИ СЪБРАЛИ ТИЯ НЕЩА БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ГИ ПРОДАЛИ НЯКЪДЕ ЧЕ ДА СА СПЕЧЕЛИЛИ ТЕЗ МИЛИОНИ!А КАК ТАКА СЕ ПРОДАВАТ НЕЗАКОННИ СТОКИ ПОВЕЧЕТО ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА?НЕ СЕ ЛИ УНИЩОЖАВАТ?МАЙ НЕЩО ТИКВАТА ПАК СЕ ОПЛЕТЕ КАТО ПИЛЕ В КЪЛЧИЩА!ПРОООООСТ..ПРО.С!
7
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сега какво, да кажем,, ЧЕСТИТА БАНЯ !",на добричлии ли ? Батце, седем години управляваш, а сме на дъното. С предизборни чудеса на парче, вече никой не ти се връзва !
6
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има хиляди неща, които всяка нормална държава е длъжна да направи, Борисов прави 1 на 10 000, но авторекламата му е, като да сме задминали най-развитите.
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боце , направо им спирай водата , нема смисъл , докът не са научат да пестят.
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плявофилите не знаят английски. Къде сте тръгнали неграмотници? Истината е да се стои далеч от безперспективни псевдодържавници катоОбама, Клинтън, Меркел, Борисов, Плевнелиев.
3
3
 
16
 
! Отговори
цецо преди 7 години
Майкоууууу....
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се благодари на ЕК?! А тя благодари ли ни че внасяме повече от милярд данък ЕС?
1
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спасителят от Банкя в действие,въй,въй,въййй.......!