Крадлива ученичка нахлу в две къщи за ден в Смядово

18-годишното момиче имало богато криминално минало
27 мар 2017 19:42,
30
Крадлива ученичка нахлу в две къщи за ден в Смядово
Снимка: Facebook

Ученичка от град Смядово, Шуменско, с богато криминално досие и условна присъда, влезе в две къщи за ден. 18-годишната е задържана в неделя, след като успяла да открадне таблет от едното жилище, но се провалила във второто, съобщават от полицията.

Около 14:00 часа в неделя момичето влязло през незаключена дворна врата в имот на ул."П.Волов" в Смядово и опитала да отмъкне портфейл с 40 лева.

Стопанката чула шума и се развикала, поради което тийнейджърката не успяла да вземе чуждата вещ и избягала. Била с колело и бързо се отдалечила от мястото.

Половин час по-късно в полицейското управление бил получен сигнал, че от частен дом на ул. "Смеда" е откраднат таблет, информира "Труд".

Полицаите веднага поели към дома на момичето. Тя се опитала да си създаде алиби, като излязла с мокра коса и обяснила, че била в банята в този момент.

Униформените обаче открили таблета в нея и я задържали за 24 часа в полицейското управление. Започнати са нови две досъдебни производства.

Биляна е известна на полицията с множество кражби, шофиране след употреба на наркотик и катастрофа с откраднато возило. Всеки път полицаите я хващат.

До момента на два пъти е залавяна да краде коли. По Коледа м.г. тийнейджърката е отмъкнала лека кола "Ауди 80", като е била заедно със своя 14-годишна приятелка.

В края на юли м.г. е откраднала цял бус "Мерцедес Вито" в Смядово, като с него е успяла да стигне дори на купон в Шумен. Там обаче е катастрофирала на улицата, давайки на заден ход, като е блъснала две коли, но успяла да се измъкне. Малко след това униформените са я заварили в буса и са установили, че е била напушена с марихуана.

В края на януари т.г., седмица след като навършва 18 г., е откраднала 40 лева от дамска чанта в лекарски кабинет в Шумен, докато е придружавала своя позната. 

18-годишната има в кримидосието си серия от кражби. От строителен магазин в Смядово е отмъкнала стоки и 500 лв. През май м.г. участвала в обир на жилище, от зеленчуков магазин е откраднала 240 лв., преди това обира дядо.

Тийнейджърката е прочута със своите удари още от 17-годишна. В профила си в социалните мрежи пише: "Това, което нямам, съм готова да го задигна".

Момичето е ученичка в самостоятелна форма на обучение в 11 клас на Професионалната гимназия по строителство в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
6
 
! Отговори
до защитниците преди 7 години
Едно такова "дете" открадна 30 лева от майката на моя позната. Хванаха "детето", но бабата от притеснение получи тежък инсулт и вече четвърта година лежи като жив труп. Обърка се живота на две семейства. А "детето" го пуснаха заради маловажност и сега тараши други къщи...Като го хванеш такова - троши му ръцете до лактите, та да не може да се почеше после!
21
4
 
4
 
! Отговори
БОГАТ ГУЩЕР преди 7 години
Шопски ценности. Шопа е крадливо животно от което се препитава с кражби. Шопа ако не открадне нещо,няма да може да спи.
20
2
 
7
 
! Отговори
Караконджол преди 7 години
До НЕбългарин и до 23Не се правете на неосведомени. Знаете какво е представлявала България - авторитетно царство, после - една от най-богатите области на Османската империя, а след това - шестата по темпове на развитие страна в Европа.Социализмът ни докара до този хал, а постсоциалистическите политици качиха на гърба ни и най-мързеливото малцинство.Момичето вероятно е клептоманка, щом посред бял ден ходи по къщите и взима каквото и падне.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Социопат 21Явно няма! Социопатът предпочита доминция, контрол и манипулация за да се чувства контролен орган на ситуацията! Куца му секса а и е неспособен да усети удоволствие тъй като няма и не изпитва чувства.
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До доктор-психолог 19Имаш в предвид Електро-шокова терапия?! (ECT) Ще ти е от полза - забравяш за дълго колко неща ти липсват от персоналитито!! А с пенетрациите се занимават гинеколози!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Фройд 22Как пък успя да стигнеш до тази авангардна мисъл? Да не би да ползваш съветите на генитален херпес? :)))))))
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НЕбългарин 20Ето, ти не си патриот! Родоотстъпник си! Аааааааааааааа роднина си на Алеко! Ама и той родоотстъпник! Ей сегичка ще те насметат и поставят на мястото ти! Само гледай! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
15
0
 
9
 
! Отговори
Социопат преди 7 години
Няма ли момци в това Смядово да и разнообразят скучния селски бит ?
14
2
 
1
 
! Отговори
доктор-психолог преди 7 години
Няколко дълбоки пенетрации ще й се отразят добре.
13
0
 
3
 
! Отговори
Kleptoman преди 7 години
Bolno e momicheto
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ли тази Биляна? Не си ли изяде някъде шамарите това хлапе?
11
0
 
5
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Обича да краде и коли :)
10
0
 
8
 
! Отговори
ДО 11 преди 7 години
Най-много да ти открадне гащите и парите .
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То ако не беше българка нямаше да пишат статията :)
8
0
 
9
 
! Отговори
КАКВО преди 7 години
Сега вече е на 18 години , трябва да получи по Закон поне 5 години в Сливен .
7
3
 
8
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Да нахлуе при мен след полунощ. Ще сме доволни и двамата.
6
5
 
7
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Не спорете за етноса защото познавам момичето българка е
5
0
 
10
 
! Отговори
В мините преди 7 години
Пратете е на екскурзия с убочителба цел до мини Бобов Дол да кърти камани. Току виж и дошъл акъла.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
турски "културни "особености
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детето е младо и подлежи на промяна ако има адекватната помощ от едно развито и мъдро общество! Веригата на пре-проектирането в тази възраст се прекъсва само любов и личен пример!