След спецакцията на Кулата: 23 митничари в ареста

Открити са над 60 000 лева в различна валута
14 юни 2017 15:23,
17

Километрична опашка на Кулата след среднощната спецакция. Цялата митническа смяна от 23-ма души беше арестувана. Обиски са правени в няколко града в страната, включително и в София.

Още по темата

Намерени са над 60 000 лева в различна валута, съобщи Bulgaria ON AIR.

Специализираната акция започна снощи след 19:00 часа. Движението и в двете посоки през граничният пункт "Кулата" беше спряно. Опашката от автомобили стана километрична. Тази сутрин стана ясно, че пунктът остава затворен до края на деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото Тошко пая от свиленградската митница и подчинените му влезнаха в затвора,толкова и тия ще влезнат.Между другото някой може ли да ми каже какво става с Тошко пая работи ли,как е,добре ли е.
13
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека полека и другите смени ще си минат по реда. Сега им пуснете и данъчните да видим какво са заработили през годините.
12
1
 
39
 
! Отговори
За ден преди 6 години
60000 лв е оборота им само за ден да ви светна аз ...Хайде малко по сериозно, проветете им сметките на роднините и кой с по 3-4 апартамента.
11
0
 
42
 
! Отговори
кръвожаден веган преди 6 години
Като сме на тема "арести на митничари", та да попитам:Какво стана с митничарите арестувани при предходните акции? Има ли повдигнати обвинения, заведени дела, осъдителни присъди, влязли в действие присъди? Има ли оправдани митничари на които са изплатени обезщетения и са възстановени на работа и къде?За един приятел питам...
10
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шъ ги изтръскат и па че ги върнат да отработят за талпата!
9
1
 
46
 
! Отговори
пратика от преди преди 6 години
1. Обвинението няма да издържи в съда (ако се стигне до обвинителен акт и съд въобще).2. Ще ги уволнят, но след 2 до 3 години съда ще ги възстанови на работа и ще им присъди по няколко хиляди обезщетение, както и съдебни разноски.
8
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много шум за нищо. Напишете резултата после да видим фишеците за какво ги пуснахте
7
1
 
46
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
а какво стана с другите три смени те лук не яли и не мирисалитова е чиста дискриминацияявна тез не са си платилиинтересното е друго защо различните служби ги наричат митничари.Кулата е вътрешна граница на евро съюза и там има гранична полиция защото не сме в шенген а митница може мобилна група на щат митничари няма от 2007г.На капитан Андреево е друго както и на Калотина.но това е само прах в учите на слепите и за баба Вуна кога ще пипнат министрите в изпълнителната власт
6
7
 
35
 
! Отговори
Бобо преди 6 години
Всяка седмица минавам през кулата с камион.Нито съм давал,нито са ми искали рушвет.
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТО АКЦИЯТА ПО ЗАЛАВЯНЕТО ИМ Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТИЯ 60 ХИЛ.ЛВ.СМЕШНА РАБОТА А НА МИТНИЦА ВАРНА С ЦИГАРИ,,МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, ЛЕКАРСТВА ЗА РУСИЯ НЯМА КОНТРОЛ ВСИЧКО МИНАВА. АМА НА ЛИ Е ДЪРЖАВНО ПАРТИИНО МОЖЕ.
4
0
 
40
 
! Отговори
чичо от село преди 6 години
и сега, кво ще праят шефовете им, пфу ама късмет, няма пари за ваканция, на любовницата как ще се купува палтото, пък и на децата откъде ще им дават сега джобни зер то в Европата кинти трябват не е майтап. Баш сега ли бе мама му стара, не можаха да почакат да Август, пфууу!
3
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са направо кокошкари в сравнение с огромната корупция по върховете.
2
9
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали сте им мизерни заплати и искате да не са корумпирани.Намерили били 60 000 лв.в 23 човека.САредно по окло 2000 лв.на човек.А корупцията по високите етажи на властта при обществените поръчки за милиони,при некачественото строителство и скъпото саниране.Това какво е?И кой ще ги разследва.КОЙ?Само вдигате пушилка за дребни суми,за да замажете очите на обществото да не пита за големите далавери.Елементарно Уотсън.
1
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние сме най великите...космонаФти сме, патента на компютъра е в нас, патента на бизнес апаши, първи в корупцията...ехаа