Челен сблъсък! 8-годишно и мъж в критично състояние

"Сузуки" и "Мерцедес" са се ударили на пътя до Първомай
9 мар 2018 10:07,
11
Челен сблъсък! 8-годишно и мъж в критично състояние
Снимка: Pixabay

8-годишно дете и мъж са с опасност за живота, след като два автомобила са се сблъскали на пътя между град Първомай и село Градина, съобщават от Областната дирекция на МВР - Пловдив.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е подаден минути преди 19:00 часа снощи.

"Мерцедес" е предприел изпреварване, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил "Сузуки".

В болница са откарани двамата водачи – 45-годишен мъж от Първомай и 37-годишен мъж от Асеновград, както и 8-годишно момиче, пътувало във втората кола.

По данни на лекарите, състоянието на по-възрастния шофьор и на детето, е е тежко.

Извършен е оглед на местопроизшествието. На водачите на МПС-ата е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се качът на "големи" коли и си мислят ,че са големи майстори!!!!Язък за невинните потърпевши!!!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мисля, че на "неразумните " водачи им е виновен някой!Има знаци,правила и обстоятелства ,които всеки разумен трябва да съобразява.Колко от Вас намалят скоростта защото има знаци,а само когато има КАТ.Няна как на всеки *** да има по един катаджия на предния капак ,за да го контролира.Спазвайте знаците,правилата където ги има ,а не защото има КАТ.Докато мисленето е това,че трябва да си примерен само там и когато има КАТ ,за съжаление ще е така!!!!
8
1
 
11
 
! Отговори
.!. преди 6 години
Докато има *** ,които пишат,че Кат им е виновен тази държава няма да се оправи.Аз не искам във всяка кола да слагат по един катаджия ,за да обяснява на *** как се шофира безопасно,а тоя *** да се осъзнае и да мисли какво прави
7
3
 
6
 
! Отговори
До 5 и 6 преди 6 години
Не, това е твоята "логика". Никъде не съм казала, че колата е виновна, тя просто дава предимство при изпреварване или по-голяма сигурност при сблъсък. Причините за положението не съм коментирала, те на мен са ми ясни. В България е добре човек да има здрава кола, както и е редно да си направи вакисна против малария при пътуване в тропически страни.
6
5
 
7
 
! Отговори
Надежда Йосифова преди 6 години
Е нормално. Като са дали на 8 годишно да кара ...
5
4
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
По твоята "логика" виновника за катастрофите и нарушенията е колата, а не шофьорът, тъй като в крайна сметка колата в последната брънка във веригата, която започва от липсата на контрол, после следват действията на шофьора при липса на контрол и накрая е как се движи колата.
4
4
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Тези дето ти наричаш камикадзета, са както шофьори от България, така и шофьори чужденци. Същите камикадзета според теб, когато шофират извън България, където контролират спазването на правилата по пътищата, изведнъж престават да бъдат камикадзета и стават примерни шофьори стриктно спазващи правилата. Защо ли е така? Как мислиш?
3
7
 
7
 
! Отговори
Факт преди 6 години
За почти всяко нарушение по пътищата виновникът е КАТ, а не шофьорите. По света много добре знаят, че правилата се спазват само ако има контрол за спазването им, а в България всеки мaлoyмник вини шофьорите, че не спазвали правилата. В случая пак имаме същото - някой не е спазил правилата, защото няма контрол от страна на КАТ за спазването им и този път е станало катастрофа, за разлика от милионите други нарушения, които са се разминали без катастрофа.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много опасен път, пълен с ниско прелитащи камикадзета. Най-кофтито е, че на виновните с бързите и по-здрави коли винаги им се разминава леко и така до следващия път.
1
5
 
15
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
"Мерцедес" няма как да предприеме неправилно изпреварване, това го прави индивид, който не знае как да го управлява и не спазва правилата...